Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kjopa rewelacja
no to dalej krzyżem do łóżka. Jeszcze troszeczkę
Dzień doberekWiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2016, 15:47
Kjopa3 lubi tę wiadomość
-
ojejku wrote:mnie dziś informwoano szeroko na temat pappy, nifty itp, tak jak Abby mówi, Pappa jest refundowana powyżej 35rż ale proponują wszystkim/informują wszytskie pacjentki o możliwości wykonania takich badań.
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDemsik wrote:Morwa melduj sie i tu;)moja kochana;)
Nie wiem jak ja wcześniej nie trafiłam na tę informację.
Laski, Morwa jest w cionszy !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2016, 09:57
bita_smietana, Demsik, Morwa, Jagah, kasieniaczek, Kjopa3, Karolczyk lubią tę wiadomość
-
Pizdziosza nasza zdradzula sie na ovu a na belly nie wkleila betahcg, morwa stawiam cie do pionu!
Morwa lubi tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Demsik - ekstra wiesci z wizyty
hoduj fasolinke i dostarczaj jej czego zapragnie, nawet jak zechce czipsow z dzemem i kiszonymi
Mitonia - uuuuu 6-ty miesiacczekam na foty of course jak bedziesz na usg, my tu jeszcze na etapie misiow harribo, kaszanek a ty juz masz mini ludzia
Ojejku - masz pieknego misia HarriboDemsik lubi tę wiadomość
-
Dla niewtajemniczonych to moja beta z wczoraj. Szybko ją zrobiłam jak jakiś troll, ale co ja poradzę ,że czuję ciążę nosem :p przez taki okres czasu i po moich niepowodzeniach nauczyłam się mojego ciałka trochu
mam nadzieję ,że ta beta urośnie
p.s. to nie żaden rak bo robiłam również marker ca 125, czy jak on się tam ma
Czekam teraz jak na szpilkach na inne wyniki m.in ten MTHFR.bita_smietana, Jagah, Camille87, kasieniaczek, pepsunieczka, Kjopa3, Isia93, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
Morwa wrote:Dla niewtajemniczonych to moja beta z wczoraj. Szybko ją zrobiłam jak jakiś troll, ale co ja poradzę ,że czuję ciążę nosem :p przez taki okres czasu i po moich niepowodzeniach nauczyłam się mojego ciałka trochu
mam nadzieję ,że ta beta urośnie
p.s. to nie żaden rak bo robiłam również marker ca 125, czy jak on się tam ma
Czekam teraz jak na szpilkach na inne wyniki m.in ten MTHFR.
czuje sie usatysfakcjonowana, ale klaps cie nie ominie, skoro lubisz.
Morwa lubi tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Ojejku - misie Haribo to chyba kazdy lubi
sama nieraz ukradkiem wyjadam z szuflady kuchennej, ale i tak najbardziej Ci zazdroszcze tych lodow w McD!
Dzisiaj pierwszy raz od poczatku blejkow, zjadlam soczysta brzoskwinie, ktora ze mna zostala, radosc dla podniebienia
Morwaklasycznej wpadki Ci trzeba bylo
Teraz czekam na wzrost bety, dwie grube kreski i tyjesz Mamuska, az do Maja 2017
bita_smietana, ojejku lubią tę wiadomość
-
aaaa Morwa gratki, kciuki zacisniete za piekne przyrosty, super:) bedzie pieknie zobaczysz:)
Mona teraz Ty sikasz dwie krechy!!!
Ojejku ja kocham misie haribo!!! a Twoj jest idealny! wg mnie to Pan Misio:P jakas nagroda jak dobrze wytypowalam plec? :]
udanego weekendu:)ojejku, bita_smietana lubią tę wiadomość
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
nick nieaktualnyPaolala wrote:aaaa Morwa gratki, kciuki zacisniete za piekne przyrosty, super:) bedzie pieknie zobaczysz:)
Mona teraz Ty sikasz dwie krechy!!!
Ojejku ja kocham misie haribo!!! a Twoj jest idealny! wg mnie to Pan Misio:P jakas nagroda jak dobrze wytypowalam plec? :]
udanego weekendu:)
Ciążunia już na przełomie września i października, z testem pozytywnym w okolicach moich prenatalnych 11.10
Stelaż twierdzi, że tam musi być pindol.
Dziś kleksę kupowałam w aptece, pani farmaceutka spytała czy jestem po urazie, chciałam, tak bardzo chciałam jej powiedzieć, że podziobał mnie pytongPaolala, bita_smietana, Corcula, Kjopa3, Demsik lubią tę wiadomość