Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJeszcze Mona, Paolala, Isia, Abby, zakreconazona, Madziulla i Paulette i będzie przepięknie
juz jest ale chcemy więcej
Właściwie to kwestia czasu, niezła ilość dobrych wirusów w tym wątku siedzizatem zarażam wszystkie wymienione i te które pominęłam przypadkiem
Kjopa3, Isia93, Paolala, karolka22, Camille87, bita_smietana, Karolczyk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyojejku wrote:Taaa
Ciążunia już na przełomie września i października, z testem pozytywnym w okolicach moich prenatalnych 11.10
Stelaż twierdzi, że tam musi być pindol.
Dziś kleksę kupowałam w aptece, pani farmaceutka spytała czy jestem po urazie, chciałam, tak bardzo chciałam jej powiedzieć, że podziobał mnie pytong
Jak was czasem czytam to za cholere nie wiem o co wam chodzinie ogarniam slangu
-
Ania ja na twoim miejscu pojechhalabym na szpital.tam bedziesz pod kontrola lekarzy a tak sie biedna stresujesz w domu.lekarz wie co i w jakiej ilosci i jak cos by sie dzialo zaraz zareaguja
ojejku lubi tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Morwa! Wielkie graty!!!!
Ojejku, jeszcze Aja_S by sie tutaj zdala!!!!
Ania, jak plamisz? Duzo? Na jaki kolor?
Ja mialam juz 2 epizody plamienia i jedno krwawienie. Wszystko ok ale gin kaze sie oszczedzac, duuuzo odpoczywac, zero gmerania do odwolania...
Ps. Ale tak jak mowia dziewczyny, skinsultowalabym sie z lekarzem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2016, 08:37
-
nick nieaktualnyDemsik wrote:Ania ja na twoim miejscu pojechhalabym na szpital.tam bedziesz pod kontrola lekarzy a tak sie biedna stresujesz w domu.lekarz wie co i w jakiej ilosci i jak cos by sie dzialo zaraz zareaguja
Demsik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyojejku wrote:Jeszcze Mona, Paolala, Isia, Abby, zakreconazona, Madziulla i Paulette i będzie przepięknie
juz jest ale chcemy więcej
Właściwie to kwestia czasu, niezła ilość dobrych wirusów w tym wątku siedzizatem zarażam wszystkie wymienione i te które pominęłam przypadkiem
Wpadłam kontrolnie zobaczyć co słychać i widzę, że zostałam wywołana do tablicy. U mnie 7dpo chyba nie wiem bo nic nie sprawdzam tym razem, ledwo też ogarniam który dc mam. Taki LwD sobie zafundowałam, ale myślę, że jeszcze nie w tym cyklu mnie ciąża spotka. Mam nadzieję, że uda mi się do Was zaciążonych jeszcze kiedyś dołączyć.
Jak patrze na wasze suwaki to jestem zaskoczona jak ten czas leci, dopiero co Ojejku robiłaś pierwszą betę a tu 9 tydzień w pełni
Morwo szczęście Ty moje nawet nie wiesz jak się cieszę z Twojego trollowaniagratuluję i ściskam z całych sił
ojejku lubi tę wiadomość
-
ojejku melduje ze zamierzam do Was dołaczyc wkrotce! u mnie zjazd nastroju, w brzuchu caly czas burczy mimo ze jem non stop = zbliża sie pierwszy dzien cionrzuni:) prosze o mieszanie w kotle zeby ridz sie pojawil szybko:)
swoją drogą chcialabym zobaczyc mine farmaceutki o ataku pindola haha
Ania ja tez bym podjechala do lekarza sprawdzic co sie dzieje, bedziesz spokojniejsza!
Morwa kiedy robisz bete druga? jestes w grupie milosnikow clexy?
Ojejku Ty clexe bralas od pozytywnego testu czy wczesniej?
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
nick nieaktualny