Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
Mitonia, nic nie znajdzie, nie ma takiej opcji. Rośnie fajny bąbel
Tak czy siak, żywot ciężarnej nijak ma się do tej beztroskiej sielanki z reklam i filmów
Myślałam, że starania to jest przygoda życia, ale ciąża okazała się niezłym science-fiction
Arwi lubi tę wiadomość
-
Mam na wypisie ze szpitala w zaleceniach "przeciwdziałać zaparciom". Piję te kefiry, zagryzam ogórkami kiszonymi, jem musli z jogurtem naturalnym i jabłkiem i... nic. Myślę, że moje zaparcia na trochę ze mną zostaną.
Jeju, w piątek rano wizyta u gin, sikam po nogach ze strachu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mitonia kciuki zacisniete mocno! wpadaj szybko z super wiesciami:)
wiesz z tą lactulosą jest tak ze ona tak ogolnie mowiac sciaga wode z organizmu i rozmiekcza kał, dzieki temu stabilizuje regularnośc jakupa, wiec wydaje mi sie lepsza opcja, jesli chodzi o parafina to ja osobiscie widze wiekszy sens parafiny podawanej doodbytniczo;)
Ojejku znam ten ból powrotu do pracy po urlopie ehhh, jak dla mnie powroty nawet do najkochanszej pracy sa ciezkie! jaką macie pogode we Wrocku? w Krakowie buro szaro i ponuro...
Qasha bedzie dobrze, ciekawe co bedzie przypominal Twoj dziedzic, moze tez haribo:P
Abby kochana trzymam kciuki zebys odnalazla w sobie sile do dzialan! doskonale Cie rozumiem, mnie wczoraj złapał mega dół, bo jeszcze ridzu nie przyszedl, bo co jak sie nie uda tak jak sobie zalozylam, a jak sie uda to co dalej, na szczescie wypracowalam w sobie mechanizm wypierania zlych mysli, staram sie przekierowac myslenie na to co pozytywne, mam nadzieje ze tez tak bedziesz potrafila! postaraj sie wykorzystac to ze nie jestes w ciazy i robic to czego pozniej nie bedziesz mogla, ja np sporo jezdze konno, plywam na wake'u, probuje nowych aktywnosci poki moge;) trzymaj sie!
edit: czy ktoras z Was ma meble w kuchni biale?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2016, 10:22
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
Corcula wrote:Ja mam biale meble w kuchni
o super:) bo powoli zaczynam sie zastanawiac nad urzadzaniem kuchni, jak z zachowaniem czystosci tych mebli? masz mat czy z polyskiem? umyslalam sobie miale meble mat i brazowe blaty, ale nie wiem jak to sie sprawdzi przy dzieciach i zwierzetach!Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
Zdrowa CÓRCIA !!!!!!! 460g szczęścia. Chłopaki oszaleli i jedziemy na pizze świętować
Do późniejKjopa3, bita_smietana, ojejku, Corcula, Arwi, Jagah, Isia93, Demsik, kasieniaczek, Paolala, Camille87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypogoda we Wro taka jak w reszcie kraju niestety...
a co do białych mebli, moje następne będą właśnie białe, marzą mi sie z drewnianym/drewnopodobnym blatem
Paolala, a moze dół w jakimś kolorze a góra biała? Takie też są rozwiazania, ja nie mam zwierząt, ale faktycznie moze przy zwierzętach wzięłabym dół w kolorze janego drewna a góra biała, blaty jasne szare np i białe cegiełki z płytek na ścianie pomiędzy meblami górnymi a blatem.
My będziemy robić remont w łazience, niewielki, bo będziemy wymieniać umywalkę na większą i burzyć ściankę oddzielającą wannę od wc (taka strefa prysznica miała być ale się nie sprawdza i zawadza).
Znaleźliśmy taką umywalkę na dwie baterie, z dużą szafką (umywalka 100cm)
http://iv.pl/images/62278980229613330496.jpg
szafkę wolałabym białą... ale jest jeszcze tylko turkusowa i różowa do wyboru
ed
mitonia pół kilo dziewczyny, super wieściWiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2016, 12:36
-
Czeeeeść
Wróciliśmy z urlopu, muszę nadrobić i dowiedzieć się, czy na pewno wszystkie już zaciążone, tak jak obiecałyście !
Było super, ale szybko się skończyło. Ciążą oprócz zmęczenia praktycznie w ogóle nie przeszkadzała w urlopowaniu
Niestety od dziś czuję się przeziębionaPo 3 latach starań, w końcu z namiPola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
nick nieaktualnykate55 wrote:Czeeeeść
Wróciliśmy z urlopu, muszę nadrobić i dowiedzieć się, czy na pewno wszystkie już zaciążone, tak jak obiecałyście !
Było super, ale szybko się skończyło. Ciążą oprócz zmęczenia praktycznie w ogóle nie przeszkadzała w urlopowaniu
Niestety od dziś czuję się przeziębiona
widzę u Ciebie 12w5d, kiedy robisz prenatalne? PowodzeniaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2016, 13:46
-
Przedstawiam Pannę Kluchę
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1be9d19eb6d8.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a09cbc5c6510.jpg
Akrobatkana 2 zdjęciu kolano tuli do nosa. Aktualnie zajmuje pozycję "na scyzoryk" pośladkami w dół
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2016, 13:54
ojejku, Mona_M, Arwi, Jagah, Isia93, bita_smietana, Camille87, Kjopa3, Corcula lubią tę wiadomość
-
mitonia wrote:Przedstawiam Pannę Kluchę
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1be9d19eb6d8.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a09cbc5c6510.jpg
Akrobatkana 2 zdjęciu kolano tuli do nosa. Aktualnie zajmuje pozycję "na scyzoryk" pośladkami w dół
Cuuuuudo