Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
Kobity z Wami nie da się być na bieżąco! To nie na moje możliwości! Czytam was, podglądam, zaglądam ale no kurcze tempo takie ze wysiadam. Suma sumarum przypominam się ze istnieje
Mam nadzieje że u zaciażonych samopoczucie rewelacyjne, a u pozostałych nastawienie pozytywne! -
nick nieaktualny
-
Morwa łeeerarrrju?
Mitonia cud dziewczyna:) i jaka usmiechnieta:)
Mona kciuki zacisniete:* zabieram Twojego ridza! odstrasz go od siebie i przyslij szybciutko do mnie!
Ojejku super rozwiazanie z podwojna umywalką, a jesli chodzi o kuchnie to mamy podobny gust:) wlasnie zastanawialam sie nad dolem brazowym jasnym, musze jeszcze przemyslec, na pewno podloga w kuchni bedzie w szachownice czarnobialą, idealnie biale szafki i brazowe blaty, sie zobaczy:) na razie folder dom na kompie coraz bardziej zapelnia sie pomyslami:)
ide buszowac po allegro, trzeba zapas testow ciazowych kupic:)Mona_M lubi tę wiadomość
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mitonia piękna córunia
Już kawał kobietki jest
Mi się marzy czerwona kuchnia z połyskiem ale to kiedyś. No i nie cała czerwona.Widziałam super w Ikei i Obi
Morwa wzywamy Cię!!! Co u Ciebie? -
nick nieaktualny
-
Karolczyk wrote:Mitonia, ja Cię kręcę, ale foty! Co za czasy, że da się tak dziecię zobaczyć, jestem pod wrażeniem!
Cudo, cudo, cudo!
Kochana to tylko dzięki temu, że młoda siedzi pośladkowo kręgosłupem przyklejona do mojego. Ma czas fiknąć głową w dół do 35 tc, jak nie to tniemy grrrr.... -
Morwaaaa kochana!!!
ale piękna wiadomość, bardzo się cieszę!
czekam na newsy o becie i mocno zaciskam kciuki
Abby przykro miwracaj do nas jak tylko poczujesz się lepiej.
Ojejku, już w środę zaczynam 2 trymestrWizytę mam w poniedziałek za tydzień, w urodziny męża. To już ostatni gwizdek na prenatalne, ale mam nadzieję ujrzeć płeć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2016, 22:54
Corcula, ojejku lubią tę wiadomość
Po 3 latach starań, w końcu z namiPola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
Super kate druga polowa zleci ani sie obejrzysz.wizyta w urodziny meza?na pewno jeden z milych prezentow;)
Ja zaraz uciekam do labo na wyniki.a teraz juz nie sikam na patyki a do pojemniczka - jak babcia;)))ojejku, kate55 lubią tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
nick nieaktualnyDemsik wrote:Super kate druga polowa zleci ani sie obejrzysz.wizyta w urodziny meza?na pewno jeden z milych prezentow;)
Ja zaraz uciekam do labo na wyniki.a teraz juz nie sikam na patyki a do pojemniczka - jak babcia;)))