Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
Camille87 wrote:Dziewczyny jestem po wizycie
dzidzius jest ma 1,32cm i bije mu serduszko
! Z usg wychodzi 7t4d wiec nieco mlodsza ciaza ale tak przypuszczalam
jestem szczesliwa i mega spokojna
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ae449035d3d7.jpgCamille87 lubi tę wiadomość
-
dziewczyny jutro mam wizyte i chyba pierdole, schowam sie pod dywan ze sztucznego wlosia w salonie, co wy na to?
ogolilam juz nogi ale stwierdzilam, ze zostaje w domu
wdech, wydech, wdech, wydech
Camille - piekny dziedzic!!!! lub dziedziczka!!!
i jaki duzy juz!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2016, 21:34
Camille87, Corcula, ag194 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnybita_smietana wrote:dziewczyny jutro mam wizyte i chyba pierdole, schowam sie pod dywan ze sztucznego wlosia w salonie, co wy na to?
ogolilam juz nogi ale stwierdzilam, ze zostaje w domu
wdech, wydech, wdech, wydech
Camille - piekny dziedzic!!!! lub dziedziczka!!!
i jaki duzy juz!!!
Dziedziczka jak sie patrzy!
A Ty sie nigdzie nie chowaj tylko gol co trzeba i heja!ja sie tam doczekac nie moglam
bita_smietana, Corcula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa mam wizytę w środę we Wro a nadal siedzę w Bieszczadach. Chyba tez jutro zgubie sie w lesie i odnajdę sie w czwartek
PS. Nogi tez ogoliłam, ale nie wiem czy nie byloby cieplej w tym lesie jakbym nie goliła, na wszelki wypadek zachowałam bobra.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2016, 21:43
bita_smietana, Arwi lubią tę wiadomość
-
No wreszcie was znalazlam;)jak tu milo.niedawno przeszlam na ta strone mocy ale na of tez jestem.w pt mam pierwsza wizyte u gina-trzymajcie kciuki.
ag194, Ania-nowa, bita_smietana, Corcula lubią tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
ojejku wrote:Ja mam wizytę w środę we Wro a nadal siedzę w Bieszczadach. Chyba tez jutro zgubie sie w lesie i odnajdę sie w czwartek
PS. Nogi tez ogoliłam, ale nie wiem czy nie byloby cieplej w tym lesie jakbym nie goliła, na wszelki wypadek zachowałam bobra.
Ojejku, podaj dokladna lokalizacje, wsiadam w odrzutowiec i zgubie sie z Toba!!!
moj bober tez jeszcze caly -
nick nieaktualny
-
https://naforum.zapodaj.net/0cb729a6608e.jpg.html
Dzis siknelam dla wlasbego spokoju bo na bete moze w srode uda mi sie znowu pojechac.
laski nie chowac sie w zadnych krzaczorach tylko golic bobry i wio tam gdzie trzebaKjopa3, bita_smietana, ojejku, Ania-nowa, Morwa lubią tę wiadomość
Demsik
hormony ok
-
nick nieaktualny
-
bita_smietana wrote:Qasha ja w mojego ojca na urlopie rzucalam kapciem, pomaga na dobre 30 min, sprobuj
Haha, dobre! Ja znalazłam inne wyjscie - słuchawki w uszy, rock w słuchawkach i prawie nie było.słychaćbita_smietana lubi tę wiadomość
-
Szalu mozna dostac ja nienawidze chrapania!!!!!moj kaz cos o tym wie i jego siniaki od moich kopniakow niekontrolowanych
bita_smietana lubi tę wiadomość
Demsik
hormony ok
-
nick nieaktualnyAnia-nowa wrote:Qasha trzymaj się kochana, odpoczywaj i na pewno będzie wszystko dobrze:* Dziewczyny, bierzecie jakieś witaminy, jak tak to napiszcie co.
Ja bralam witaminy maxivit czy jakos tak - jeszcze przed zajsviem w ciaze je bralam na paznokcie a moj gin kazal odstawic i brac sam kwas foliowy. Powiedzial zw mamy okres owocowo-warzywny i zeby zjadac wlasnie owoce warzywa zamoast tabletekw pierwszej ciazy bralam witaminki ale teraz chodze dp innego gina i posluchalam go - biore tylko kwas foliowy jak przyjdzie zima to zaczne brac pewnie femibion
-
nick nieaktualnyCamille87 wrote:Dziewczyny jestem po wizycie
dzidzius jest ma 1,32cm i bije mu serduszko
! Z usg wychodzi 7t4d wiec nieco mlodsza ciaza ale tak przypuszczalam
jestem szczesliwa i mega spokojna
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ae449035d3d7.jpgbita_smietana, Camille87 lubią tę wiadomość