X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
Odpowiedz

Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2016, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chocbym chciala to nie mam kiedy spac :-( wstaje codziennie o 6 do pracy wracam ok 18 chwila z synem kolacja kapiel ja klade sie ok 22-23. Jestem zmeczona alw drzemka mozliwa raczej tylko w weekend :( na szczescie nie jest tak zle zebym zasypiala na siedzaco, kawy nie pije od tygodnia a mimo to jakos funkcjonuje :)

• Ania-nowa Autorytet

Wysłany: 11 września 2016, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bita_smietana wrote:
    dziewczyny czy wy caly czas spicie? bo ja zaczelam sie zastanawiac czy wszystko, ze mna w porzadku :D nosz kurde, ile mozna spac? zaplodnil mnie maz a nie susel albo przescieradlo...w nocy spie po 9 godzin - czysty luksus - a i tak w ciagu dnia wale minimum jedna drzemke, ponad dwugodzinna.. :D :D spalabym dalej ale budze sie na sile bo nie chce przespac zycia! ;) czy brakuje mi czegos? od 1 pazdziernika zaczynam prace i bede najbardziej wydajnym pracownikiem miesiaca ;)

edit: maz sie smieje, ze pasozyt kradnie mi energie ale ja mam tam chyba piecioraczki albo grubasa jakiegos... ewentualnie dziecko XXI wieku - zachlanne bardzo :D
    Ja mam tak samo, mogłabym spać cały czas:)

bita_smietana lubi tę wiadomość

• bita_smietana Autorytet

Wysłany: 11 września 2016, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Camille87 wrote:
    Ja chocbym chciala to nie mam kiedy spac :-( wstaje codziennie o 6 do pracy wracam ok 18 chwila z synem kolacja kapiel ja klade sie ok 22-23. Jestem zmeczona alw drzemka mozliwa raczej tylko w weekend :( na szczescie nie jest tak zle zebym zasypiala na siedzaco, kawy nie pije od tygodnia a mimo to jakos funkcjonuje :)

dobra, czyli do 1.10 spie ile wlezie bo potem tez praca i pobudki o 6 rano :D

daaamy rade :D

mini-graphics-baby-925008.gif M3h2p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2016, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smietana jak mozesz to spij do oporu choc wiadomo ze na zapas wyspac sie nie da ;-) a szkoda!
    Ja licze na zwolnienie lekarskie od listopada/grudnia to moze pospie ;-)

• Arwi Autorytet

Wysłany: 11 września 2016, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam problem ze spaniem w nocy, ale w dzień mogłabym robić sobie z 5 drzemek :)

DZIEWCZYNY! DZIEWCZYNY! Wielkie wieści! Powtórzyłam ostatni raz beta hcg.
    9.09 7669
    11.09 13271!!
    Przyrost 71%! Nie wiem, czemu wtedy przystopowała, ale najważniejsze, że rośnie, prawda? :)
    Strasznie się cieszę :)

Ania-nowa, bita_smietana, ojejku, Camille87 lubią tę wiadomość

17u9anlislh8btc4.png

Aniołek 9.09.2015r.

Wysłany: 11 września 2016, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Qasha - rosnie! pieknie rosnie! :) pieeeekne wartosci :)
    teraz jak to Jagah mowi, przestan wydawac kase na bete a na pampersy odkladaj :D bo bedziesz miala mamuska przesrane :D

Arwi lubi tę wiadomość

• marzusiax Autorytet

Wysłany: 11 września 2016, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bita_smietana wrote:
    teraz jak to Jagah mowi, przestan wydawac kase na bete a na pampersy odkladaj :D bo bedziesz miala mamuska przesrane :D
    Chyba posrane ( w domyśle - pampersy)

Arwi, bita_smietana lubią tę wiadomość

f2wl9vvjip8wdzqr.png1usawn15ypoqzu4l.png
    Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...
  • Arwi Autorytet

Wysłany: 11 września 2016, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bita_smietana wrote:
    Qasha - rosnie! pieknie rosnie! :) pieeeekne wartosci :)

Dokładnie! Ale moja mama dziś poszalała i z radości kupiła mi mega wygodne buty w Ecco :) Bo u mnie w szafie tylko adidasy, bo do pracy w innym nie mogłam. A teraz mam piękne niziutkie szpileczki, a wygodne jak kapcie. Będzie ze mnie elegancka mamusia :)
    Nie umiem przestać się cieszyć.

bita_smietana, Demsik lubią tę wiadomość

17u9anlislh8btc4.png

Aniołek 9.09.2015r.
  • pepsunieczka Autorytet

Wysłany: 11 września 2016, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojejku,co z toba ,martwie sie ,ogarnij poślady i przestań myśleć negatywnie,brak objawów to tez objaw nie koniecznie zły.
    W pierwszej ciąży nic mi nie było kompletnie tylko brak okresu i moj syn ma 11 lat,za to teraz tu mnie boli ,tam mnie strzyknie itp.,tak jak wiele dziewczyn wkręcam sobie ale pamiętaj...dałaś mi przykład jak to sie robi,wiec trzymaj fason...bo moj stan jest twoja zasługą....
    Tak więc LUZIK...i odhaczamy kolejny dzień.
    Pozdrawiam

ojejku lubi tę wiadomość

..ile jeszcze i czy wogóle...
    ...może teraz...
    gann3e3ka9ve6mzn.png
  • Arwi Autorytet

Wysłany: 11 września 2016, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pepsunieczka wrote:
    Ojejku,co z toba ,martwie sie ,ogarnij poślady i przestań myśleć negatywnie,brak objawów to tez objaw nie koniecznie zły.
    W pierwszej ciąży nic mi nie było kompletnie tylko brak okresu i moj syn ma 11 lat,za to teraz tu mnie boli ,tam mnie strzyknie itp.,tak jak wiele dziewczyn wkręcam sobie ale pamiętaj...dałaś mi przykład jak to sie robi,wiec trzymaj fason...bo moj stan jest twoja zasługą....
    Tak więc LUZIK...i odhaczamy kolejny dzień.
    Pozdrawiam

Ojejku, ja też nie mam żadnych objawów, serio. Nie baw się we mnie i nie panikuj :) Ja też panikowałam, miałam przytost bety 23% w 48h, a teraz 71%!
    Powinnyśmy się cieszyć brakiem objawów :) Wymiotowanie to nic przyjemnego :)

17u9anlislh8btc4.png

Aniołek 9.09.2015r.

Wysłany: 11 września 2016, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marzusiax wrote:
    Chyba posrane ( w domyśle - pampersy)

o wlasnie! mialo byc posrane! ale czy tak czy tak .. to producent pampersow zaciera juz rece :D

Arwi lubi tę wiadomość

• kasieniaczek Autorytet

Wysłany: 11 września 2016, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Śmietana to, że śpisz cały dzień to zupełnie normalne. Mi przeszło dopiero w tamtym tygodniu.

Ojejku wysłałam ciążowe objawy do Ciebie, skoro tak bardzo chcesz. Tylko pamiętaj reklamacji nie uwzgledniam ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2016, 19:49

ojejku, bita_smietana lubią tę wiadomość

Awf3p2.png
  • Arwi Autorytet

Wysłany: 11 września 2016, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bita_smietana wrote:
    o wlasnie! mialo byc posrane! ale czy tak czy tak .. to producent pampersow zaciera juz rece :D

Jesteście kochane <3

17u9anlislh8btc4.png

Aniołek 9.09.2015r.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2016, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Dziewczyny. Już mi lepiej <3
    Nadal sie urlopuję, dziś byłam na wycieczce kolejką wąskotorową po Bieszczadach. Ale Wawrzyńcowi się nie podobało bo zaczął chyba rosnąć i uciskać. Wróciłam, przeczytałam tylko ze śmietana ciągle śpi i też się położyłam ;) a teraz rozpaliłam w kominku, umyję się i obejrzymy master chefa w playerze, bo tv naziemna tutaj kuleje, dobrze że jest Internet. W ogóle super miejsce mamy, polowa domku, na dole duży salon z kominkiem i aneksem, za ogrodzeniem tarasu chodzą sobie konie <3 a na górze dwie sypialnie i łazienka. A nas tylko 2 jest, aż szkoda tej przestrzeni. Jest super :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2016, 21:48

Kjopa3, Arwi, bita_smietana, Jagah, Paolala, pepsunieczka lubią tę wiadomość

• Arwi Autorytet

Wysłany: 11 września 2016, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojejku wrote:
    Nadal sie urlopuję, dziś byłam na wycieczce kolejką wąskotorową po Bieszczadach. Ale Wawrzyńcowi się nie podobało bo zaczął chyba rosnąć i uciskać. Wróciłam, przeczytałam tylko ze śmietana ciągle śpi i też się położyłam ;) a teraz rozpaliłam w kominku, umyję się i obejrzymy master chefa w playerze, bo tv naziemna tutaj kuleje, dobrze że jest Internet. W ogóle super miejsce mamy, polowa domku, na dole duży salon z kominkiem i aneksem, za ogrodzeniem tarasu chodzą sobie konie <3 a na górze dwie sypialnie i łazienka. A nas tylko 2 jest, aż szkoda tej przestrzeni. Jest super :)

Kurczę, brzmi jak w bajce :D

17u9anlislh8btc4.png

Aniołek 9.09.2015r.
  • Ania-nowa Autorytet

Wysłany: 11 września 2016, 23:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojejku wrote:
    Ojejku ale super:)

• Arwi Autorytet

Wysłany: 12 września 2016, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, nie wiem jak wam to powiedzieć :( Jestem w szpitalu. Obudziło mnie mocne krwawienie, duzo ciemnej krwi, prawie brazowej.
    Zrobili mi z łachy usg, stwierdzili, że były dwa zarodki, został jeden. Stąd tamten spadek przyrostu bety :(
    Ale drugi zarodek ma sie na razie dobrze. Wygląda na 5-6 tydzien i zaczyna mu bić serduszko. Trzymajcie proszę za nas kciuki.

17u9anlislh8btc4.png

Aniołek 9.09.2015r.
  • StyczniowaNadzieja Autorytet

Wysłany: 12 września 2016, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Quasha!!! Dobrze że jest maluszek i bije serduszko! Tylko teraz prosze Cie nie rozmyślaj i nie analizuj! Ciesz się tym maleństwem które w Tobie sobie mieszka. Będzie wszystko dobrze!!!!

caur359.png
    3ro1ov5.png
  • Arwi Autorytet

Wysłany: 12 września 2016, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    StyczniowaNadzieja wrote:
    Quasha!!! Dobrze że jest maluszek i bije serduszko! Tylko teraz prosze Cie nie rozmyślaj i nie analizuj! Ciesz się tym maleństwem które w Tobie sobie mieszka. Będzie wszystko dobrze!!!!

Grzecznie leżę i odpoczywam. O zachowanie spokoju jest dużo łatwiej od kiedy wiem o bijącym serduszku :)

17u9anlislh8btc4.png

Aniołek 9.09.2015r.
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 12 września 2016, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Qasha odpoczywaj dużo :*:*

Arwi lubi tę wiadomość

‹‹ 78 79 80 81 82 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ