Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa chocbym chciala to nie mam kiedy spac
wstaje codziennie o 6 do pracy wracam ok 18 chwila z synem kolacja kapiel ja klade sie ok 22-23. Jestem zmeczona alw drzemka mozliwa raczej tylko w weekend
na szczescie nie jest tak zle zebym zasypiala na siedzaco, kawy nie pije od tygodnia a mimo to jakos funkcjonuje
-
bita_smietana wrote:dziewczyny czy wy caly czas spicie? bo ja zaczelam sie zastanawiac czy wszystko, ze mna w porzadku
nosz kurde, ile mozna spac? zaplodnil mnie maz a nie susel albo przescieradlo...w nocy spie po 9 godzin - czysty luksus - a i tak w ciagu dnia wale minimum jedna drzemke, ponad dwugodzinna..
spalabym dalej ale budze sie na sile bo nie chce przespac zycia!
czy brakuje mi czegos? od 1 pazdziernika zaczynam prace i bede najbardziej wydajnym pracownikiem miesiaca
edit: maz sie smieje, ze pasozyt kradnie mi energie ale ja mam tam chyba piecioraczki albo grubasa jakiegos... ewentualnie dziecko XXI wieku - zachlanne bardzobita_smietana lubi tę wiadomość
-
Camille87 wrote:Ja chocbym chciala to nie mam kiedy spac
wstaje codziennie o 6 do pracy wracam ok 18 chwila z synem kolacja kapiel ja klade sie ok 22-23. Jestem zmeczona alw drzemka mozliwa raczej tylko w weekend
na szczescie nie jest tak zle zebym zasypiala na siedzaco, kawy nie pije od tygodnia a mimo to jakos funkcjonuje
dobra, czyli do 1.10 spie ile wlezie bo potem tez praca i pobudki o 6 rano
daaamy rade -
nick nieaktualny
-
Ja mam problem ze spaniem w nocy, ale w dzień mogłabym robić sobie z 5 drzemek
DZIEWCZYNY! DZIEWCZYNY! Wielkie wieści! Powtórzyłam ostatni raz beta hcg.
9.09 7669
11.09 13271!!
Przyrost 71%! Nie wiem, czemu wtedy przystopowała, ale najważniejsze, że rośnie, prawda?
Strasznie się cieszęAnia-nowa, bita_smietana, ojejku, Camille87 lubią tę wiadomość
-
bita_smietana wrote:teraz jak to Jagah mowi, przestan wydawac kase na bete a na pampersy odkladaj
bo bedziesz miala mamuska przesrane
Arwi, bita_smietana lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
bita_smietana wrote:Qasha - rosnie! pieknie rosnie!
pieeeekne wartosci
teraz jak to Jagah mowi, przestan wydawac kase na bete a na pampersy odkladajbo bedziesz miala mamuska przesrane
Dokładnie! Ale moja mama dziś poszalała i z radości kupiła mi mega wygodne buty w EccoBo u mnie w szafie tylko adidasy, bo do pracy w innym nie mogłam. A teraz mam piękne niziutkie szpileczki, a wygodne jak kapcie. Będzie ze mnie elegancka mamusia
Nie umiem przestać się cieszyć.bita_smietana, Demsik lubią tę wiadomość
-
Ojejku,co z toba ,martwie sie ,ogarnij poślady i przestań myśleć negatywnie,brak objawów to tez objaw nie koniecznie zły.
W pierwszej ciąży nic mi nie było kompletnie tylko brak okresu i moj syn ma 11 lat,za to teraz tu mnie boli ,tam mnie strzyknie itp.,tak jak wiele dziewczyn wkręcam sobie ale pamiętaj...dałaś mi przykład jak to sie robi,wiec trzymaj fason...bo moj stan jest twoja zasługą....
Tak więc LUZIK...i odhaczamy kolejny dzień.
Pozdrawiam
ojejku lubi tę wiadomość
..ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...
-
pepsunieczka wrote:Ojejku,co z toba ,martwie sie ,ogarnij poślady i przestań myśleć negatywnie,brak objawów to tez objaw nie koniecznie zły.
W pierwszej ciąży nic mi nie było kompletnie tylko brak okresu i moj syn ma 11 lat,za to teraz tu mnie boli ,tam mnie strzyknie itp.,tak jak wiele dziewczyn wkręcam sobie ale pamiętaj...dałaś mi przykład jak to sie robi,wiec trzymaj fason...bo moj stan jest twoja zasługą....
Tak więc LUZIK...i odhaczamy kolejny dzień.
Pozdrawiam
Ojejku, ja też nie mam żadnych objawów, serio. Nie baw się we mnie i nie panikujJa też panikowałam, miałam przytost bety 23% w 48h, a teraz 71%!
Powinnyśmy się cieszyć brakiem objawówWymiotowanie to nic przyjemnego
-
Śmietana to, że śpisz cały dzień to zupełnie normalne. Mi przeszło dopiero w tamtym tygodniu.
Ojejku wysłałam ciążowe objawy do Ciebie, skoro tak bardzo chcesz. Tylko pamiętaj reklamacji nie uwzgledniamWiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2016, 19:49
ojejku, bita_smietana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzięki Dziewczyny. Już mi lepiej
Nadal sie urlopuję, dziś byłam na wycieczce kolejką wąskotorową po Bieszczadach. Ale Wawrzyńcowi się nie podobało bo zaczął chyba rosnąć i uciskać. Wróciłam, przeczytałam tylko ze śmietana ciągle śpi i też się położyłama teraz rozpaliłam w kominku, umyję się i obejrzymy master chefa w playerze, bo tv naziemna tutaj kuleje, dobrze że jest Internet. W ogóle super miejsce mamy, polowa domku, na dole duży salon z kominkiem i aneksem, za ogrodzeniem tarasu chodzą sobie konie
a na górze dwie sypialnie i łazienka. A nas tylko 2 jest, aż szkoda tej przestrzeni. Jest super
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2016, 21:48
Kjopa3, Arwi, bita_smietana, Jagah, Paolala, pepsunieczka lubią tę wiadomość
-
ojejku wrote:Dzięki Dziewczyny. Już mi lepiej
Nadal sie urlopuję, dziś byłam na wycieczce kolejką wąskotorową po Bieszczadach. Ale Wawrzyńcowi się nie podobało bo zaczął chyba rosnąć i uciskać. Wróciłam, przeczytałam tylko ze śmietana ciągle śpi i też się położyłama teraz rozpaliłam w kominku, umyję się i obejrzymy master chefa w playerze, bo tv naziemna tutaj kuleje, dobrze że jest Internet. W ogóle super miejsce mamy, polowa domku, na dole duży salon z kominkiem i aneksem, za ogrodzeniem tarasu chodzą sobie konie
a na górze dwie sypialnie i łazienka. A nas tylko 2 jest, aż szkoda tej przestrzeni. Jest super
Kurczę, brzmi jak w bajce -
ojejku wrote:Dzięki Dziewczyny. Już mi lepiej
-
Dziewczyny, nie wiem jak wam to powiedzieć
Jestem w szpitalu. Obudziło mnie mocne krwawienie, duzo ciemnej krwi, prawie brazowej.
Zrobili mi z łachy usg, stwierdzili, że były dwa zarodki, został jeden. Stąd tamten spadek przyrostu bety
Ale drugi zarodek ma sie na razie dobrze. Wygląda na 5-6 tydzien i zaczyna mu bić serduszko. Trzymajcie proszę za nas kciuki. -
StyczniowaNadzieja wrote:Quasha!!! Dobrze że jest maluszek i bije serduszko! Tylko teraz prosze Cie nie rozmyślaj i nie analizuj! Ciesz się tym maleństwem które w Tobie sobie mieszka. Będzie wszystko dobrze!!!!
Grzecznie leżę i odpoczywam. O zachowanie spokoju jest dużo łatwiej od kiedy wiem o bijącym serduszku