Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTak Paolala dobre gada, jesli masz 8 ampułek to zacznij sie kłuć. W tym czasie znajdziesz kogoś kto sie tym zajmie. Ja bym się mocno zastanowiła nad prowadzeniem ciąży u tej gin, która znając Twoje wyniki nie chce Ci kleksy przepisać.
Dziewczyny dzięki, musze jakoś sie ogarnąć i nie marudzić. Wszystko będzie dobrze, musiWiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2016, 08:11
-
Paolala - taką butle z chęcią przygarnę
Ojejku - Ty za kilka dni masz kolejną wizytę, a ja dopiero będę po pierwszej i zapewne dalsze czekanie na badania, naprawdę masakra. Wiecie, że tutaj całą ciążę i poród odbiera położna?Lekarz zjawia się tylko w czasie komplikacji.
-
Jagah wrote:Paolala - taką butle z chęcią przygarnę
Ojejku - Ty za kilka dni masz kolejną wizytę, a ja dopiero będę po pierwszej i zapewne dalsze czekanie na badania, naprawdę masakra. Wiecie, że tutaj całą ciążę i poród odbiera położna?Lekarz zjawia się tylko w czasie komplikacji.
Ale ty przecież nie będziesz miała żadnych komplikacjiojejku, bita_smietana lubią tę wiadomość
-
Qasha - no raczej, jedno parcie i dzieciak na świecie
Nie zakładam żadnych czarnych scenariuszy, bo wiem, że natura zrobi swojeNo, ale na pewno zadbam o moje kontakty z położną, żeby później jak najwięcej mi pomogła. Myślę, że dobre wino i krówki to będzie miły wstęp
Arwi, ojejku, bita_smietana lubią tę wiadomość
-
Dziękuję Wam dziewczyny za pomoc
Byłam u internisty i bez problemu dała mi receptę na Cleaxane z refundacją. Kłucie chyba od jutra rana bo na wieczór nie chcę za bardzo. Była bardzo zdziwiona,że gin kazała iść do immunologa jeśli jestem w takiej sytuacji i poradziła jak nie jedna osoba zmienić lekarza.
ojejku, vitae13, Imię_Róży, bita_smietana, Corcula, Morwa, Jagah, Paolala lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie ma sensu badania tylko Twojego kariotypu. A może spytaj lekarza który Ci wypisywał skierowanie? W razie czego to może za Stelaża dopłacie. Chociaż wydaje mi się ze takie badanie robi sie parami. Nie mam pewności juz żadnej
albo dodzwonisz sie do szpitala albo do lekarza który dal skierowanie. Na wynik dość długo sie czeka bo jakies 4-6 tygodni.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia-nowa wrote:Camille a Tobie pokrywają się terminy z om i usg? Pytanie kieruje też do innych obecnych tu ciężarówek;)
Tak Ania, pierwsza wizyta 6t0dni wg om i tak samo na usg ale byl tylko pecherzyk. Ale ja mialam owulacje w 18dc;-) jutro ide na kolejna wizyte to bedzie 8t0d i mam nadzieje ze ujrze zarodek z serduszkiemtrzymajcie kciuki
Ania-nowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCamille87 wrote:Tak Ania, pierwsza wizyta 6t0dni wg om i tak samo na usg ale byl tylko pecherzyk. Ale ja mialam owulacje w 18dc;-) jutro ide na kolejna wizyte to bedzie 8t0d i mam nadzieje ze ujrze zarodek z serduszkiem
trzymajcie kciuki
Tylko nie padnij z wrażenia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2016, 08:26
Camille87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hmmm Marzu a to Twój stelaż nie był z Tobą na wizycie u genetyka? na Kopernika idziesz na kariotyp? my byliśmy ze stelażem, tak jak Ojejku napisała samo Twoje badanie nie ma sensu...tyle że mój stelaż musiał mieć osobne skierowanie do poradni genetycznej, normalną wizyte u genetyka i wtedy mielismy dwa skierowania dla mnie i stelaża na kariotyp... ale może doktorek ma jakiś inny plan dla Ciebie;)
Camille kciuki zacisniete!!! bedzie serducho jak dzwon!
a teraz z cyklu rozmowy telefonicznej ze znajomą, z którą nie słyszałam się ładnych parę lat, zadzwoniła po porade z tematu mojego fachu, szybko powiedziałam jej co i jak i nagle twierdzenie: ZACZĘŁABYŚ SIĘ JUŻ ROZMNAŻAĆ, bo wiesz ja właśnie jestem w 5 miesiącu ciąży...swoją drogą dziewczyna starała się długo, wiedziałam o tym od osób trzecich przez przypadek, a teraz zachowuje sie jakby conajmniej wpadła...nie ogarniam takich osób! haha odp jej że jestem prawie w pierwszym tygodniu cionrzuni, nie do końca zrozumiała:)
Camille87 lubi tę wiadomość
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
dziewczyny czy wy caly czas spicie? bo ja zaczelam sie zastanawiac czy wszystko, ze mna w porzadku
nosz kurde, ile mozna spac? zaplodnil mnie maz a nie susel albo przescieradlo...w nocy spie po 9 godzin - czysty luksus - a i tak w ciagu dnia wale minimum jedna drzemke, ponad dwugodzinna..
spalabym dalej ale budze sie na sile bo nie chce przespac zycia!
czy brakuje mi czegos? od 1 pazdziernika zaczynam prace i bede najbardziej wydajnym pracownikiem miesiaca
edit: maz sie smieje, ze pasozyt kradnie mi energie ale ja mam tam chyba piecioraczki albo grubasa jakiegos... ewentualnie dziecko XXI wieku - zachlanne bardzoWiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2016, 14:46
vitae13 lubi tę wiadomość