Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
Qasha wysyłam Ci cały mój LWD jest go sporo, musisz odpoczywać i być dobrej myśli, trzymaj sie !!!! bedzie git:)
a ja stwierdzam ze poniedzialek to najzdrowszy dzien tygodnia:) co poniedzialek porządne rozbieganie w lesie i fajny koktajl, dzisiaj z malin i młodego jęczmienia:)
udanego tygodnia!Arwi, bita_smietana lubią tę wiadomość
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
Qasha będzie dobrze kochana. Zobaczysz,że dzieciątko da radę. Jestem z Tobą kochana :-*
Ja dziś pierwszy zastrzyk dopiero zaliczyłam bo miałam stracha i pojechałam do przychodni
Ojejku ale musi być pięknie, cudownie i romantycznie
Kominek,konie cała chata dla Was. To ja nie wiem czemu LWD Cię opuszczaJuż mi się tam relaksować w takich pięknych okolicznościach
-
Hej:) tak wchodzę na forum i myślę, co to te LWD poczytałam Was i myślę, że świetny wątek
mogę czasami z Wami popisać? Qasha trzymaj się majówko, będzie dobrze :* trzymam mocno kciuki za Twoją dzidzię
ojejku, Jagah, Arwi, bita_smietana, Morwa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Qasha, no teraz to juz będzie tylko wszystko na +
duży plusiol
trzymajcie się tam razem i niech Maluszek się rozgaszcza solidnie w mamusi
Ania-nowa, tylko Femibion, to kompleks z dużą dawką kwasu foliowego. Nic innego nie ruszyłam do 16 tygodnia. U niektórych jakiekolwiek witaminy wzmagają mdłości i wymioty
ag194 dawaj do nas, im więcej wariatek tym lepsze szoł
Paolala i czego kusisz tymi smakami, koniecznie podrzucaj kurierem
A mi zaczęło się analizowanie "gdzie rodzić?". Szpital do którego można powiedzieć, że należę jest z całkowicie drugiej strony miasta, pod którym mieszkam, w sumie mam do niego jakieś 16km. Za to szpital wychwalany przez masę mam na forach naszego województwa i w którym pracuje mój gin jest 27km spod naszego domu w innym mieście, ale czasowo jest to jakieś max 10min dłużej jazdy i prowadzi do niego prosta droga bez żadnych węzłów miejskich itp.
To mnie ruszyło
PS. Jeszcze 7 dni i usg połówkowe iiiiihhhhaaaaaaaag194, bita_smietana lubią tę wiadomość
-
Ooo Abby :* Qasha, jak tam w porządku ? Ja zjadłam rollo max przed chwilą i uwaga...jestem głodna!
niedługo będę słoniem
A ja biorę Symnatal pro baby takie wieeelkie tabsy ledwo je przełykam
bo musiałam w panice pójść i nagadać dla gina, że pewnie sam folik nie wystarczy to mi już coś tam przepisał
i teraz dziecię rośnie chyba mocno bo beta jest ogromna
prawie 11 tysi
i bardzo szybko rośnie, podobno jak na bliźniaki
bita_smietana, Ania-nowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa biorę dha 500 w omegamed forte a do tego femibion nadal 1.
Poza tym luteina, duphaston, medrol, clexane, acard, glucophge. Wszystko z polecenia lekarza.
Ed. W owocach nie ma dhaani większości witamin i minerałów z zestawów dla ciężarnych.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2016, 19:03
Paolala lubi tę wiadomość
-
ojejku wrote:Ed. W owocach nie ma dha
ani większości witamin i minerałów z zestawów dla ciężarnych.
A wiecie, że dzienna potrzebna dawka DHA odpowiada 4-5 orzechom włoskim,tzn. Roślinny odpowiednik który pobudza nasz organizm do produkcji DHA. 9 lat temu w pierwszej ciąży brałam tylko Centrum Materna i nigdzie nie było żadnej propagandy na te kwasy. Teraz jest nagonka i koncerny mają używanie. Wszystko zależy od indywidualnego podejścia i rozsądku w diecie.
Więc kto co woli
Aniu, ja brałam do Femibion i w nim kwasu foliowego było chba 0,6 lub 0,8, na pewno więcej niż w standardowym Foliku (0,4).
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2016, 20:42
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny jestem po wizycie
dzidzius jest ma 1,32cm i bije mu serduszko
! Z usg wychodzi 7t4d wiec nieco mlodsza ciaza ale tak przypuszczalam
jestem szczesliwa i mega spokojna
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ae449035d3d7.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2016, 20:45
ojejku, ag194, Kjopa3, Ania-nowa, bita_smietana, Morwa, kasieniaczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCamille87 wrote:Dziewczyny jestem po wizycie
dzidzius jest ma 1,32cm i bije mu serduszko
! Z usg wychodzi 7t4d wiec nieco mlodsza ciaza ale tak przypuszczalam
jestem szczesliwa i mega spokoja
https://naforum.zapodaj.net/ae449035d3d7.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2016, 21:00
Camille87, bita_smietana lubią tę wiadomość