X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
Odpowiedz

Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD

Oceń ten wątek:
  • kate55 Autorytet

Wysłany: 7 września 2016, 23:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojejku, w Lidlu jest dobra ogorkowa z naturalnym składem, często mnie nachodzi na nią ochota <3

https://www.frisco.pl/pid,92591/n,pan-pomidor-co-pani-ogorkowa-z-koperkiem-zupa-tradycyjna/stn,product

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2016, 23:50

Po 3 latach starań, w końcu z nami <3 Pola, 30.03.2018r.

moje dwa aniołki...
    Aniołek, lipiec 2015, cp
    Leonek, styczeń 2017, 28tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2016, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate, ja mam do najbliższego lidla ze 100 km - siedzę w Bieszczadach i się urlopuje :) ale dobrze ze mówisz, bo w drodze powrotnej kupie i zjem jak tylko dotrę do domu. Jakbym była w domu to bym już dawno ugotowala a tak musze się stołowac u wyznawców glutenu :D
    Kate ! 12 tydzień ! Kiedy to zlecialo <3

• Jagah Autorytet

Wysłany: 8 września 2016, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za 5 dni mam wizytke i spotkanie z Orzeszkiem, ol yeeeah! taniec-ruchomy-obrazek-0128.gif

A tymczasem, moglabym zostac recenzentem smakow, i opisac Wam jak wspaniale smakuje chleb smazony w jajku oraz parowka Berlinka. Nigdy nie sadzilam, ze beda mnie ratowac najgorsze szity swiata, coz! Trzeba sobie radzic, zeby sie nie zaglodzic :D

Wczoraj robilam przeglad szafy Meza, i zaproponowalam, ze moglby mi oddac jedna swoja koszulke, taka wieksza na te wypasione, grubsze czasy ;) I dostalam taki model:
    s-l300.jpg

Jak widzicie, LwD najlepiej pielegnuje ta druga strona :D
    A poniewaz wieczorem bylam potrzebna, zeby pomoc zrobic wzor pieczatki i wizytowki do firmy, to w nagrode dostalam mnostwo karnetow na basen :D I chyba sie zdeklaruje, i bedziemy jezdzic w kazda sobote :)

bita_smietana lubi tę wiadomość

1o5qp2.png<3 kAlMp1.png
  • kasieniaczek Autorytet

Wysłany: 8 września 2016, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagah ekstra koszulka :D Basen fajna sprawa, u mnie w mieście ciężarówki od II trymestru mają darmowe wejście na godzinę dziennie na basen i strefę rekreacji. Super sprawa, trzeba mieć jedynie zaświadczenie od lekarza o braku przeciwwskazań do korzystania z basenu. Mam nadzieję korzystać z tego ile wlezie :)

Jagah, Arwi lubią tę wiadomość

Awf3p2.png
  • bita_smietana Autorytet

Wysłany: 8 września 2016, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagah - koszulka mistrzostwo :D baaasen - mysle, ze zarowna Diabolina jak i Orzeszek beda zadowoleni :) tylko, zebys nie puscila pawia do basenu :D

200.gif

No i wiem jak bardzo sie cieszysy z wizyty! w koncu! nareszcie! Pan Orzeszek :)

kate55 - pizza ma pewnie focha ale zrozumie! :D

Corcula lubi tę wiadomość

mini-graphics-baby-925008.gif M3h2p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2016, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojejku wrote:
    Wolalabym chyba mdłości niż ssanie na durne zarcie.

Nie wiesz co piszesz :( ja juz mam dosc mdlosci od rana do wieczora, nieustajacy bol glowy wszystko smierdzi nawet dywan u synka w pokoju i bluzka z szafy wyprana dawno w jakims plynie :-( nie moge pic kawy bo mnie cofa, mieso cebula blee jakas katastrofa! I tylko mysle kiedy to sie skonczy? :(
    A smaki swoja droga - dzis tak mi sie zachcialo plackow ziemniaczanych ze pirresze co zrobilam po pracy to wlasnie placki! Jezuuu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2016, 22:00

• Corcula Autorytet

Wysłany: 9 września 2016, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Camille niestety wiem co czujesz :(
    W poprzednich dwoch ciazach zero jak8s negatywnych odczuc. A teraz tez niestety mam mdlosci. Otwieram rano oczy i juz sie zaczyna.
    Wczoraj zrobilam ogorkowa zainspirowana zachcianka Ojejku ;D. Ale myslalam tez o plackach! Zrobie dzisiaj :)

Camille87 lubi tę wiadomość

Synek 2008
    Córeczka 2010
    Czekamy na Synka :)
    34bw3e3kc5jsuntc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2016, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Camille87 wrote:
    Nie wiesz co piszesz :( ja juz mam dosc mdlosci od rana do wieczora, nieustajacy bol glowy wszystko smierdzi nawet dywan u synka w pokoju i bluzka z szafy wyprana dawno w jakims plynie :-( nie moge pic kawy bo mnie cofa, mieso cebula blee jakas katastrofa! I tylko mysle kiedy to sie skonczy? :(
    A smaki swoja droga - dzis tak mi sie zachcialo plackow ziemniaczanych ze pirresze co zrobilam po pracy to wlasnie placki! Jezuuu
    Nie pocieszę :/ mi się skończyły mdłości jak urodziłam a rzygać przestałam pod koniec 5 mca ;)

• bbee Autorytet

Wysłany: 9 września 2016, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Camille87 wrote:

Widzę, że nie jestem sama... Ja dopiero od 3 dni mam tak silne mdłości, a już mam dosyć, jest chyba gorzej niż w pierwszej ciąży, wtedy tylko mi zapachy przeszkadzały i nie wszystko mogłam jeść.

28 lat,
    <3 Aurelia <3
    dev128prs__.png
    a9bb65c7c8.png

Beta hcg 16dpo -780
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2016, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak juz będziecie rzygać pamiętajcie kisiel i banan smakują tak samo w obie strony :D

Morwa, bbee, Arwi, Camille87, ojejku lubią tę wiadomość

• bbee Autorytet

Wysłany: 9 września 2016, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki :D he he, oby się nie przydała ta porada :D

28 lat,
    <3 Aurelia <3
    dev128prs__.png
    a9bb65c7c8.png

Beta hcg 16dpo -780
  • kasieniaczek Autorytet

Wysłany: 9 września 2016, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    _Abby_ wrote:
    Jak juz będziecie rzygać pamiętajcie kisiel i banan smakują tak samo w obie strony :D

Dorzucam do listy arbuza. Sprawdziłam!

_Abby_ lubi tę wiadomość

Awf3p2.png
  • Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 9 września 2016, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny które biorą Cleaxane czy moje białko S na poziomie
    46 normy 60-130
    to już powód do wdrożenia zastrzyków? Jeśli możecie pomóc to będę wdzięczna. Nie wiem czy lecieć do lekarza a moja gin kazała zrobić badania i iść do immunologa a wizyta w listopadzie :-/
    P/c kardiolipinowe wyszły ok czekam jeszcze na antykoagulant toczeniowy.

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    19 cykl starań-od 10.2014r.-14 cpp <3
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
  • mitonia Autorytet

Wysłany: 9 września 2016, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A kasza manna nie? ;)

Witam się na gorąco po wizycie u gina.
    Jest postęp!!!
    Kosmówka zeszła z szyjki i jest 2cm od niej. Alleluja! Widmo łożyska przodującego się oddala :)
    Piję dziś, stawiam wszystkim piwo rabarbarowe i z porzeczki. Kto co woli :D

Buźka 4 All :D

Kjopa3, Jagah lubią tę wiadomość

2mqep1.png
    Kubuś, lipiec 2007 <3
    Nasza Aniołkowa Małgosia , styczeń 2017, 40tc <3 [*]
    Jasiu, marzec 2018 <3
  • Paolala Autorytet

Wysłany: 9 września 2016, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie po przerwie, w miare Was nadrobiłam i juz nie pamietam co miałam napisac;)
    Kjopa przy niedoborze białka S powinnas brac clexe, lekarze dają nawet jak jest w normie ale przy dolnej granicy !
    Morwa moja tarczyca sie poprawila po tym jak zaczelam brac jod, wprawdzie w niewielkiej dawce bo tylko tyle co w femibion natal 1, wczesniej unikalam jodu bo przy hashi ponoc niewolno, mnie sie polepszyło, przy diecie bg przeciwciała tarczycowe niewiele mi spadły...
    Jagah koszulka mega!
    Sylwia trzymaj sie cieplutko!
    Bita śmietana szacun:D gratki:)
    Mitonia super wieści:)
    Ojejku udanego odpoczynku:) super pogoda Wam sie szykuje!!!

melduje ze mam chyba za dużo LWD, przeszłam chyba w stan obojętności...

Morwa lubi tę wiadomość

Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]

...kiedyś będzie jeszcze pięknie...
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 9 września 2016, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kjopa leć do lekarza kleksa jak najbardziej Ci się należy dobrze ,że to odkryłaś robiąc te badania słońce :*:*

Kjopa3 lubi tę wiadomość

• Isia93 Autorytet

Wysłany: 9 września 2016, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak Was podczytuję i widzę, że jakieś pustki to nastały ostatnio

Ja mam dziś wizytę u lekarza ciekawe co Nam powie

ZGWAp2.png
    Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
    Od lipca 2014 na ovufriend.
  • Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 9 września 2016, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Morwa i Paolala.

Teraz mam kłopot bo dzwoniłam do gin u której byłam tydzień temu i kazała zrobić mi te badania ale kazała mi iść do immunologa. Ona nie przepisuje leków. Muszę szybko znaleźć lekarza który mi przepisze Clexe. Mam w domu 8 ampułek w spadku po moim P jak miał w kwietniu skręcone kolano. No ale boje się kłuć bez nadzoru lekarza i jak nie znajdę szybko drugiego to nie będę miała jak ciągnąć.

EDIT: Dzwoniłam do znajomej gin,niestety jej nie ma teraz. Powiedziała,że mam z wynikami iść do ogólnego i ogólny mi przepisze Clexe :-O

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2016, 18:24

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    19 cykl starań-od 10.2014r.-14 cpp <3
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2016, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bbee wrote:
    Widzę, że nie jestem sama... Ja dopiero od 3 dni mam tak silne mdłości, a już mam dosyć, jest chyba gorzej niż w pierwszej ciąży, wtedy tylko mi zapachy przeszkadzały i nie wszystko mogłam jeść.

Ja w pierwszej ciazy rzygalam jak kot a najgorsze ze mialam chec na cos, zjaflam to chwila zaspokojenia i od razu kibel :-/ nawet przetrawic sie nie zdazylo :P do ok 15-16tyg tak wymiotowalam :-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2016, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    _Abby_ wrote:
    Nie pocieszę :/ mi się skończyły mdłości jak urodziłam a rzygać przestałam pod koniec 5 mca ;)

Oj sa takie przypadki niestety :-( ale mi w pierwszej ciazy wymioty dokuczaly do ok 15-16tyg juz nie pamietam dokladnie.. moze nie bedzie gorzej ;)

‹‹ 75 76 77 78 79 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ