Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
Morwa kciuki za Twe jajca
Corcula Gratulacje , rośnijcie zdrowo
Aniu super, że kartę dostałaś. A co się dzieje, jakieś komplikacje masz?
Ja dziś upuściłam 4 próbówki krwi i czekam do 2 tyg. na wyniki, białka S, koagulant i kardiolopidowe. Nie wiecie za ile najszybciej mogą być wyniki?Corcula lubi tę wiadomość
-
Ojejku bo wlasnie tak pomyslalam... bede szla w piatek na wizyte i jak chcesz to klocac sie o moja ksiazeczke ciazy moge tez od razu wyklocic sie o druga dla Ciebie, hm?
ojejku, bita_smietana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aniu, nie martw się, będzie dobrze. Ja też dziś plamię leciutko, ale od wczoraj biorę dupka, a po nim podobno można plamić, więc staram się wyluzować
Jak jutro dalej będzie plamienie to wtedy będę się zastanawiać.
A, właśnie. Beta u mnie dzisiaj 5503!! CZYLI LABORATORIUM SIĘ POMYLIŁO! Oleńka melduje wzrost i to w normie, bo 70%)
ojejku, Madziulla, Corcula, Jagah, bita_smietana, Ania-nowa, Marmurkowa, kate55 lubią tę wiadomość
-
Qasha gratulacje piękny wzrost :*
Ania dobrze ,że u Ciebie wszystko dobrze :*
Abby jak Twoja dziedziczka się pięknie uśmiecha
U mnie owulacja będzie na dniach z prawego jajnika a to ten przy którym mam jajowód :p może być nawet dzisiajWiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2016, 18:32
bita_smietana, _Abby_, Mona_M lubią tę wiadomość
-
Ania, masz kciuki calego forum, lez i jak Jagah mowi, pozytywne myslenie !
Abby! yoohooo piekne zdjecie!)))) yeah!
SMIETANA DO PRAWEGO JAJNIKA MORWY! SMIETANA DO PRAWEGO JAAJNIKA MORWY!! JEDZIESZ Z TYMI JAJCAMI!! MA BYC BOSKA OWULACJA ROKU!!!! DAJESZ DAJESZ!!! III Z TEJ OWULACJI PIEKNY DZIEDZIC!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2016, 18:43
Arwi, Morwa lubią tę wiadomość
-
melduje, ze klucie w piczy jest normalne bo beta ma spoko przyrost
i melduje, ze dostalam patelnia od Jagah i juz wiecej nie moge sie kluc
przenosze sie na badyla z usg, za 6 dni wizyta, yeah
i melduje, ze zjadlam cala pizze z pizzy hut, tak mnie przycisnelo, ze az lzy w oczach mialam jak zamawialam przez telefonwolalabym blejki bo mam nadwyzke kilogramowa ale moj dziedzic chce mnie upasc
zeby bylo mnie ciezej porwac! patrzcie jaki cwaniak!!!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2016, 18:47
Jagah, ojejku, kate55, Corcula, Morwa lubią tę wiadomość
-
Qasha wrote:Aniu, nie martw się, będzie dobrze. Ja też dziś plamię leciutko, ale od wczoraj biorę dupka, a po nim podobno można plamić, więc staram się wyluzować
Jak jutro dalej będzie plamienie to wtedy będę się zastanawiać.
A, właśnie. Beta u mnie dzisiaj 5503!! CZYLI LABORATORIUM SIĘ POMYLIŁO! Oleńka melduje wzrost i to w normie, bo 70%)
-
nick nieaktualnyPlamienia w ciąży mają całą masę przyczyn. Niektóre groźne inne zupełnie nie. Ja np w pierwszej ciąży plamiłam dwa dni z nerwów. W tej plamiłam z nadzerki. Z poronieniem to zupełnie nie miało związku.
A o tym ze przy dupku mogą być plamienia nie wiedziałam. Wiecie może czym są spowodowane?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2016, 20:46
-
Dziewczyny, jutro jedziemy i wracamy dopiero za jakiś czas, także nie będzie mnie na razie. Jak wrócę, to wszystkie macie być w ciąży!
:*
Ania no i super, że to tylko jednorazowa akcja. Oby się nie powtarzała
Qasha super chabetka!
Śmietana, ja w ciąży odczuwam wstręt do pizzyMam straszne wyrzuty sumienia, bo przecież do te pory wcinałam ją co najmniej raz w tygodniu, pewnie jej teraz smutno
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2016, 21:52
Corcula lubi tę wiadomość
Po 3 latach starań, w końcu z namiPola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
nick nieaktualnyAnia-nowa wrote:Jak na razie to było jednorazowe i oby tak zostało. Dziękuję Wam za wsparcie, jesteście nieocenione:*♡
Śmietana... nic mi nie mów o pizzy bo nie mogę. Ale potrafiłam dzis wsunąć pstrąga, fryty, surowkę i zgryzc piankami jojo z brzoskwinia. Niestety aktualnie pękam z krotkimi przerwami na myślenie o tym co dobrego zjem na śniadanie. Wolalabym chyba mdłości niż ssanie na durne zarcie.
W zagłębieu chorych czcicieli glutenu nie udało mi się dostać zupy ogorkowej bez pszenicy. Serio oni tutaj sypia mąkę do wszystkiego, nawet do zupy ogorkowej. Psychole po prostu. Jeszcze ze dwa dni bez ogorkowej i spakuje się i pojadę do domu, chrzanic taki urlop bez ogorkowejCorcula lubi tę wiadomość