X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
Odpowiedz

Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD

Oceń ten wątek:
  • bita_smietana Autorytet

Wysłany: 7 września 2016, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Qasha wrote:
    Dziewczyny, dziewczyny, ja od dziś na L4 :) Luz w dupie, dupek w żołądku, pęcherzyk 5mm w macicy :) 5t0d, liczyłam na zarodek, ba może nawet na serduszko, ale pęcherzyk też może być, przynajmniej nie zagraża mi pozamaciczna, ha! :) Jutro powtórka bety, trzymajcie kciuki, żeby pięknie urosła :)

haha luz w dupie, dupek w zoladku :D
    u mnie luz w dupie, a luteina w .... :D
    kciuki za bete!

Arwi lubi tę wiadomość

mini-graphics-baby-925008.gif M3h2p2.png

Wysłany: 7 września 2016, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    Witam witam i o zdrowie pytam :D
    jeszcze 3 dni w pracy i urlop!!! łiiiii :D ale sie ciesze w koncu :) no i ja mam juz koniec @ takze dzialamy ;D bo dziedzic musi sie w koncu ujawnic. najwyższa pora

Madziu dziedzice sa uparte bardzo, ale wasz sie ujawni!!!! masz moje wszystkie kciuki!
    wypatruj bociana w tatrach i jak cos to lasso i lap dziada :D

Wysłany: 7 września 2016, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Tak mam przyjść w godzinach od 14 do 18 :D także trzymajcie proszę kciuki aby okazało się ,że coś w ogóle rośnie :) wróć... coś ma nie rosnąć, mają rosnąć jajka :D

Morwa Twoja jajka juz wlasnie dojrzewaja, czaruje tobie dobre jajka!

200.gif

Arwi, Morwa, Kjopa3 lubią tę wiadomość

Wysłany: 7 września 2016, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny, czy ktoras z was klulo w piczolinie ? bo ja oczywiscie wyczytalam najczarniejsze informacje w internecie na temat klucia i poszlam ..... sie kluc

200.gif

no ale wole wiedziec na czym stoje :/

• Corcula Autorytet

Wysłany: 7 września 2016, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej heeej!

No dzisiaj to ja mam dobry humor.
    Bylam na usg iiiii iiiiiii jest super zajeviscie :). Ciaza nie jest juz mlodsza o tydzien tylko o trzy dni. Malusz ma 8mm i jest serducho! ❤❤❤ bylam u tak zajebistego lekarza, ze chcialabym zeby robil mi usg codziennie. Nie ze wzgledu na badyl ;P.
    Zrobil mi usg w 4d, przezajebiscie to wygladalo! Widac plod i cialko zoltkowe.
    Dzidzius to ta kulka z prawej ;D.

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4d04ef5cc9a2.jpg

bita_smietana, ojejku, Ania-nowa, Morwa, Jagah, Kjopa3, kasieniaczek, Marmurkowa, Arwi lubią tę wiadomość

Synek 2008
    Córeczka 2010
    Czekamy na Synka :)
    34bw3e3kc5jsuntc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2016, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Corcula pieknie!!!
    Gratulacje!!!

Corcula lubi tę wiadomość

Wysłany: 7 września 2016, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Corcula!!!!! Meeeeega !!!! 8mm to bedzie koszykarz albo modelka!!!! :D

Ciesze sie bardzo! :*

• Ania-nowa Autorytet

Wysłany: 7 września 2016, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Corcula super! Ja dzisiaj miałam wizytę. Mam już kartę ciąży:)Przepisala mi duphaston i luteine. Dostałam l4, oczywiście z problemami. Następna wizyta za 2 tyg.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2016, 11:34

bita_smietana lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2016, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rewelacja Corcula <3
    Śmietaną Ty to jesteś zdolna. Wkladaj sobie gdzie trzeba te luteinę i nie szukaj klycia w piczy.

Z pamiętnika ojejku dzis 7t1d nadal nie czuje ruchów dziedzica. Nadal nie czuję Blejka ani żadnego rozpierania, siedzę w Bieszczadach bo tylko tutaj najbliższe laboratorium mam w odległości 150 km i nie mam jak zbadać chabetki.
    Stelaż ochrzcił dziedzica imieniem Wawrzyniec, strasznie śmieszne z uwagi na to że św Wawrzyniec to patron piekarzy a ja mam zaawansowana celiakię i gluta wyczuwam na kilometr :D

bita_smietana, Jagah, Marmurkowa, marzusiax lubią tę wiadomość

• Morwa Autorytet

Wysłany: 7 września 2016, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Corcula Twoja dzidzia przypomina fasolkę :) piękna jest <3 kawał chłopa albo baby :) ale czad !!!

bita_smietana, Corcula lubią tę wiadomość

Wysłany: 7 września 2016, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojejku wrote:
    Rewelacja Corcula <3
    Śmietaną Ty to jesteś zdolna. Wkladaj sobie gdzie trzeba te luteinę i nie szukaj klycia w piczy.

Z pamiętnika ojejku dzis 7t1d nadal nie czuje ruchów dziedzica. Nadal nie czuję Blejka ani żadnego rozpierania, siedzę w Bieszczadach bo tylko tutaj najbliższe laboratorium mam w odległości 150 km i nie mam jak zbadać chabetki.
    Stelaż ochrzcił dziedzica imieniem Wawrzyniec, strasznie śmieszne z uwagi na to że św Wawrzyniec to patron piekarzy a ja mam zaawansowana celiakię i gluta wyczuwam na kilometr :D

:D ahahahhaha :D Wawrzyniec :D jak to nie czujesz ruchow? tak serio? mojej kolezanki szwagra brat cioteczny ma kolezanke i jej ex-przyjaciolka znala juz plec w 6 tc i miala brzuch wielkosci arbuza! :D

Ciesz sie ojejku! Ciesz! Jestes stworzona do bycia w ciazy! :D 150km to nie tak duzo, jetes pewna ze nie chcesz jechac dla tego momentu dawania w zyle? ;) rozkosz przez duze RRR yeeaah :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2016, 11:40

ojejku lubi tę wiadomość

Wysłany: 7 września 2016, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania karta ciazowa elegancko, w ktorym tc jestes, ze dostalas karte? :) tez chce! :D

• Ania-nowa Autorytet

Wysłany: 7 września 2016, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bita_smietana wrote:
    Ania karta ciazowa elegancko, w ktorym tc jestes, ze dostalas karte? :) tez chce! :D
    7tydzien:)

bita_smietana lubi tę wiadomość

• Corcula Autorytet

Wysłany: 7 września 2016, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojejku ja czuje ruchy od 2 miesiecy wiec skup sie i na pewno poczujesz i Ty!

bita_smietana, ojejku lubią tę wiadomość

Synek 2008
    Córeczka 2010
    Czekamy na Synka :)
    34bw3e3kc5jsuntc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2016, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez chce kartę ciąży :)
    Ale chyba pani recepcjonistka w pensjonacie w Bieszczadach mi nie wypisze... Ale pójdę spytać, kto pyta nie błądzi :D

bita_smietana, Ania-nowa, Corcula, Marmurkowa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2016, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bita_smietana wrote:
    :D ahahahhaha :D Wawrzyniec :D jak to nie czujesz ruchow? tak serio? mojej kolezanki szwagra brat cioteczny ma kolezanke i jej ex-przyjaciolka znala juz plec w 6 tc i miala brzuch wielkosci arbuza! :D

Ciesz sie ojejku! Ciesz! Jestes stworzona do bycia w ciazy! :D 150km to nie tak duzo, jetes pewna ze nie chcesz jechac dla tego momentu dawania w zyle? ;) rozkosz przez duze RRR yeeaah :D
    Sie śmiejesz. Mam koleżankę w pracy która twierdzi ze lekarz w 6tc powiedzial jej ze dziecko to synek bo ma cos miedzy nogami. Zapomniał chyba dodac ze to ogon był :D jej syn faktycznie ma dzis 3 lata a ona nadal twierdzi ze znała plec od 6tc :)

Edyta
    To ze jestem stworzona do bycia w ciąży to wiem, jestem w ciąży juz czwarty raz w ciągu roku. Może gdzies to zgłoszę i mnie do księgi rekordów wpiszą :D no ale wystarczy już, taki wynik mnie satysfakcjonuje w zupełności.
    Uświadomiłam sobie też że od kwietnia jestem w ciąży z bardzo krótką 5tyg przerwą na kawałek czerwca i lipca, a nadal nie skonczylam pierwszego trymestru. Coś wolno mi to idzie :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2016, 12:01

• Jagah Autorytet

Wysłany: 7 września 2016, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojejku- ja poznałam płeć zanim jeszcze zrobiłam pozytywny test, hahaha :D Wawrzyniak, dość oryginalne, a pasuje do nazwiska? ;) I jeszcze jedno w sprawie bg, jak zastepujesz chleb?

Corcula - ale macie boskie zdjęcie do albumu rodzinnego :)

Wczorajsze naleśniki, niestety nie zdały egzaminu. Wraca Mąż, leżę jak meczennica na kanapie i dialog:
    - jak się czujesz?
    - okropnie, znowu zjadłam i boli mnie brzuch (tu pokazuje balon brzuszny)
    - zapomniałaś calgonu i to dlatego!
    - a co calgon ma wspólnego z brzuchem?
    - nie dosypalas calgonu i wywaliło Ci bęben!

Prawdziwa wersja brzmi wyje***o, ale nie wiadomo jakbym zareagowała :D Taki glupi tekst spowodował, że cały wieczór były śmieszne podteksty i chichot calgonowski :D

bita_smietana, Marmurkowa, Arwi, pepsunieczka, marzusiax lubią tę wiadomość

1o5qp2.png<3 kAlMp1.png

Wysłany: 7 września 2016, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kim jest Edyta? :D

ej no ojejku piczko nie chcialam zeby to tak zabrzmialo :P mialam na mysli, ze masz sie cieszyc czubku ze zero objawow ale jak tak to ! ja w ciazy jestem od konca czerwca z przerwa 2 tyg :D i znowu :D

• Jagah Autorytet

Wysłany: 7 września 2016, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edyta to pewnie edycja :D
    Nie ma co się licytować, zacznijcie rodzić, mnie zostalo tylko 229 dni, a pampersy jeszcze nie kupione, olaboga! ;)

bita_smietana, ojejku, Marmurkowa lubią tę wiadomość

1o5qp2.png<3 kAlMp1.png

Wysłany: 7 września 2016, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagah - przez Ciebie nuce teraz caly czas piosenke z reklamy Calgon! Twoj maz to jajcarz :D

Jagah lubi tę wiadomość

‹‹ 73 74 75 76 77 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ