Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
Qasha wrote:Dziewczyny, dziewczyny, ja od dziś na L4
Luz w dupie, dupek w żołądku, pęcherzyk 5mm w macicy
5t0d, liczyłam na zarodek, ba może nawet na serduszko, ale pęcherzyk też może być, przynajmniej nie zagraża mi pozamaciczna, ha!
Jutro powtórka bety, trzymajcie kciuki, żeby pięknie urosła
haha luz w dupie, dupek w zoladku
u mnie luz w dupie, a luteina w ....
kciuki za bete!Arwi lubi tę wiadomość
-
Madziulla wrote:Witam witam i o zdrowie pytam
jeszcze 3 dni w pracy i urlop!!! łiiiiiale sie ciesze w koncu
no i ja mam juz koniec @ takze dzialamy
bo dziedzic musi sie w koncu ujawnic. najwyższa pora
Madziu dziedzice sa uparte bardzo, ale wasz sie ujawni!!!! masz moje wszystkie kciuki!
wypatruj bociana w tatrach i jak cos to lasso i lap dziada
-
Morwa wrote:Tak mam przyjść w godzinach od 14 do 18
także trzymajcie proszę kciuki aby okazało się ,że coś w ogóle rośnie
wróć... coś ma nie rosnąć, mają rosnąć jajka
Morwa Twoja jajka juz wlasnie dojrzewaja, czaruje tobie dobre jajka!
Arwi, Morwa, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
Hej heeej!
No dzisiaj to ja mam dobry humor.
Bylam na usg iiiii iiiiiii jest super zajeviscie. Ciaza nie jest juz mlodsza o tydzien tylko o trzy dni. Malusz ma 8mm i jest serducho! ❤❤❤ bylam u tak zajebistego lekarza, ze chcialabym zeby robil mi usg codziennie. Nie ze wzgledu na badyl ;P.
Zrobil mi usg w 4d, przezajebiscie to wygladalo! Widac plod i cialko zoltkowe.
Dzidzius to ta kulka z prawej.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4d04ef5cc9a2.jpgbita_smietana, ojejku, Ania-nowa, Morwa, Jagah, Kjopa3, kasieniaczek, Marmurkowa, Arwi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Corcula super! Ja dzisiaj miałam wizytę. Mam już kartę ciąży:)Przepisala mi duphaston i luteine. Dostałam l4, oczywiście z problemami. Następna wizyta za 2 tyg.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2016, 11:34
bita_smietana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRewelacja Corcula
Śmietaną Ty to jesteś zdolna. Wkladaj sobie gdzie trzeba te luteinę i nie szukaj klycia w piczy.
Z pamiętnika ojejku dzis 7t1d nadal nie czuje ruchów dziedzica. Nadal nie czuję Blejka ani żadnego rozpierania, siedzę w Bieszczadach bo tylko tutaj najbliższe laboratorium mam w odległości 150 km i nie mam jak zbadać chabetki.
Stelaż ochrzcił dziedzica imieniem Wawrzyniec, strasznie śmieszne z uwagi na to że św Wawrzyniec to patron piekarzy a ja mam zaawansowana celiakię i gluta wyczuwam na kilometrbita_smietana, Jagah, Marmurkowa, marzusiax lubią tę wiadomość
-
ojejku wrote:Rewelacja Corcula
Śmietaną Ty to jesteś zdolna. Wkladaj sobie gdzie trzeba te luteinę i nie szukaj klycia w piczy.
Z pamiętnika ojejku dzis 7t1d nadal nie czuje ruchów dziedzica. Nadal nie czuję Blejka ani żadnego rozpierania, siedzę w Bieszczadach bo tylko tutaj najbliższe laboratorium mam w odległości 150 km i nie mam jak zbadać chabetki.
Stelaż ochrzcił dziedzica imieniem Wawrzyniec, strasznie śmieszne z uwagi na to że św Wawrzyniec to patron piekarzy a ja mam zaawansowana celiakię i gluta wyczuwam na kilometr
ahahahhaha
Wawrzyniec
jak to nie czujesz ruchow? tak serio? mojej kolezanki szwagra brat cioteczny ma kolezanke i jej ex-przyjaciolka znala juz plec w 6 tc i miala brzuch wielkosci arbuza!
Ciesz sie ojejku! Ciesz! Jestes stworzona do bycia w ciazy!150km to nie tak duzo, jetes pewna ze nie chcesz jechac dla tego momentu dawania w zyle?
rozkosz przez duze RRR yeeaah
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2016, 11:40
ojejku lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybita_smietana wrote:
ahahahhaha
Wawrzyniec
jak to nie czujesz ruchow? tak serio? mojej kolezanki szwagra brat cioteczny ma kolezanke i jej ex-przyjaciolka znala juz plec w 6 tc i miala brzuch wielkosci arbuza!
Ciesz sie ojejku! Ciesz! Jestes stworzona do bycia w ciazy!150km to nie tak duzo, jetes pewna ze nie chcesz jechac dla tego momentu dawania w zyle?
rozkosz przez duze RRR yeeaah
jej syn faktycznie ma dzis 3 lata a ona nadal twierdzi ze znała plec od 6tc
Edyta
To ze jestem stworzona do bycia w ciąży to wiem, jestem w ciąży juz czwarty raz w ciągu roku. Może gdzies to zgłoszę i mnie do księgi rekordów wpisząno ale wystarczy już, taki wynik mnie satysfakcjonuje w zupełności.
Uświadomiłam sobie też że od kwietnia jestem w ciąży z bardzo krótką 5tyg przerwą na kawałek czerwca i lipca, a nadal nie skonczylam pierwszego trymestru. Coś wolno mi to idzieWiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2016, 12:01
-
Ojejku- ja poznałam płeć zanim jeszcze zrobiłam pozytywny test, hahaha
Wawrzyniak, dość oryginalne, a pasuje do nazwiska?
I jeszcze jedno w sprawie bg, jak zastepujesz chleb?
Corcula - ale macie boskie zdjęcie do albumu rodzinnego
Wczorajsze naleśniki, niestety nie zdały egzaminu. Wraca Mąż, leżę jak meczennica na kanapie i dialog:
- jak się czujesz?
- okropnie, znowu zjadłam i boli mnie brzuch (tu pokazuje balon brzuszny)
- zapomniałaś calgonu i to dlatego!
- a co calgon ma wspólnego z brzuchem?
- nie dosypalas calgonu i wywaliło Ci bęben!
Prawdziwa wersja brzmi wyje***o, ale nie wiadomo jakbym zareagowałaTaki glupi tekst spowodował, że cały wieczór były śmieszne podteksty i chichot calgonowski
bita_smietana, Marmurkowa, Arwi, pepsunieczka, marzusiax lubią tę wiadomość