X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
Odpowiedz

Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD

Oceń ten wątek:
  • bita_smietana Autorytet

Wysłany: 7 września 2016, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Qasha wrote:
    Dziewczyny, dziewczyny, ja od dziś na L4 :) Luz w dupie, dupek w żołądku, pęcherzyk 5mm w macicy :) 5t0d, liczyłam na zarodek, ba może nawet na serduszko, ale pęcherzyk też może być, przynajmniej nie zagraża mi pozamaciczna, ha! :) Jutro powtórka bety, trzymajcie kciuki, żeby pięknie urosła :)

haha luz w dupie, dupek w zoladku :D
    u mnie luz w dupie, a luteina w .... :D
    kciuki za bete!

Arwi lubi tę wiadomość

mini-graphics-baby-925008.gif M3h2p2.png

Wysłany: 7 września 2016, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    Witam witam i o zdrowie pytam :D
    jeszcze 3 dni w pracy i urlop!!! łiiiii :D ale sie ciesze w koncu :) no i ja mam juz koniec @ takze dzialamy ;D bo dziedzic musi sie w koncu ujawnic. najwyższa pora

Madziu dziedzice sa uparte bardzo, ale wasz sie ujawni!!!! masz moje wszystkie kciuki!
    wypatruj bociana w tatrach i jak cos to lasso i lap dziada :D

Wysłany: 7 września 2016, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Tak mam przyjść w godzinach od 14 do 18 :D także trzymajcie proszę kciuki aby okazało się ,że coś w ogóle rośnie :) wróć... coś ma nie rosnąć, mają rosnąć jajka :D

Morwa Twoja jajka juz wlasnie dojrzewaja, czaruje tobie dobre jajka!

200.gif

Arwi, Morwa, Kjopa3 lubią tę wiadomość

Wysłany: 7 września 2016, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny, czy ktoras z was klulo w piczolinie ? bo ja oczywiscie wyczytalam najczarniejsze informacje w internecie na temat klucia i poszlam ..... sie kluc

200.gif

no ale wole wiedziec na czym stoje :/

• Corcula Autorytet

Wysłany: 7 września 2016, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej heeej!

No dzisiaj to ja mam dobry humor.
    Bylam na usg iiiii iiiiiii jest super zajeviscie :). Ciaza nie jest juz mlodsza o tydzien tylko o trzy dni. Malusz ma 8mm i jest serducho! ❤❤❤ bylam u tak zajebistego lekarza, ze chcialabym zeby robil mi usg codziennie. Nie ze wzgledu na badyl ;P.
    Zrobil mi usg w 4d, przezajebiscie to wygladalo! Widac plod i cialko zoltkowe.
    Dzidzius to ta kulka z prawej ;D.

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4d04ef5cc9a2.jpg

bita_smietana, ojejku, Ania-nowa, Morwa, Jagah, Kjopa3, kasieniaczek, Marmurkowa, Arwi lubią tę wiadomość

Synek 2008
    Córeczka 2010
    Czekamy na Synka :)
    34bw3e3kc5jsuntc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2016, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Corcula pieknie!!!
    Gratulacje!!!

Corcula lubi tę wiadomość

Wysłany: 7 września 2016, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Corcula!!!!! Meeeeega !!!! 8mm to bedzie koszykarz albo modelka!!!! :D

Ciesze sie bardzo! :*

• Ania-nowa Autorytet

Wysłany: 7 września 2016, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Corcula super! Ja dzisiaj miałam wizytę. Mam już kartę ciąży:)Przepisala mi duphaston i luteine. Dostałam l4, oczywiście z problemami. Następna wizyta za 2 tyg.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2016, 11:34

bita_smietana lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2016, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rewelacja Corcula <3
    Śmietaną Ty to jesteś zdolna. Wkladaj sobie gdzie trzeba te luteinę i nie szukaj klycia w piczy.

Z pamiętnika ojejku dzis 7t1d nadal nie czuje ruchów dziedzica. Nadal nie czuję Blejka ani żadnego rozpierania, siedzę w Bieszczadach bo tylko tutaj najbliższe laboratorium mam w odległości 150 km i nie mam jak zbadać chabetki.
    Stelaż ochrzcił dziedzica imieniem Wawrzyniec, strasznie śmieszne z uwagi na to że św Wawrzyniec to patron piekarzy a ja mam zaawansowana celiakię i gluta wyczuwam na kilometr :D

bita_smietana, Jagah, Marmurkowa, marzusiax lubią tę wiadomość

• Morwa Autorytet

Wysłany: 7 września 2016, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Corcula Twoja dzidzia przypomina fasolkę :) piękna jest <3 kawał chłopa albo baby :) ale czad !!!

bita_smietana, Corcula lubią tę wiadomość

Wysłany: 7 września 2016, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojejku wrote:
    Rewelacja Corcula <3
    Śmietaną Ty to jesteś zdolna. Wkladaj sobie gdzie trzeba te luteinę i nie szukaj klycia w piczy.

Z pamiętnika ojejku dzis 7t1d nadal nie czuje ruchów dziedzica. Nadal nie czuję Blejka ani żadnego rozpierania, siedzę w Bieszczadach bo tylko tutaj najbliższe laboratorium mam w odległości 150 km i nie mam jak zbadać chabetki.
    Stelaż ochrzcił dziedzica imieniem Wawrzyniec, strasznie śmieszne z uwagi na to że św Wawrzyniec to patron piekarzy a ja mam zaawansowana celiakię i gluta wyczuwam na kilometr :D

:D ahahahhaha :D Wawrzyniec :D jak to nie czujesz ruchow? tak serio? mojej kolezanki szwagra brat cioteczny ma kolezanke i jej ex-przyjaciolka znala juz plec w 6 tc i miala brzuch wielkosci arbuza! :D

Ciesz sie ojejku! Ciesz! Jestes stworzona do bycia w ciazy! :D 150km to nie tak duzo, jetes pewna ze nie chcesz jechac dla tego momentu dawania w zyle? ;) rozkosz przez duze RRR yeeaah :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2016, 11:40

ojejku lubi tę wiadomość

Wysłany: 7 września 2016, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania karta ciazowa elegancko, w ktorym tc jestes, ze dostalas karte? :) tez chce! :D

• Ania-nowa Autorytet

Wysłany: 7 września 2016, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bita_smietana wrote:
    Ania karta ciazowa elegancko, w ktorym tc jestes, ze dostalas karte? :) tez chce! :D
    7tydzien:)

bita_smietana lubi tę wiadomość

• Corcula Autorytet

Wysłany: 7 września 2016, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojejku ja czuje ruchy od 2 miesiecy wiec skup sie i na pewno poczujesz i Ty!

bita_smietana, ojejku lubią tę wiadomość

Synek 2008
    Córeczka 2010
    Czekamy na Synka :)
    34bw3e3kc5jsuntc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2016, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez chce kartę ciąży :)
    Ale chyba pani recepcjonistka w pensjonacie w Bieszczadach mi nie wypisze... Ale pójdę spytać, kto pyta nie błądzi :D

bita_smietana, Ania-nowa, Corcula, Marmurkowa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2016, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bita_smietana wrote:
    :D ahahahhaha :D Wawrzyniec :D jak to nie czujesz ruchow? tak serio? mojej kolezanki szwagra brat cioteczny ma kolezanke i jej ex-przyjaciolka znala juz plec w 6 tc i miala brzuch wielkosci arbuza! :D

Ciesz sie ojejku! Ciesz! Jestes stworzona do bycia w ciazy! :D 150km to nie tak duzo, jetes pewna ze nie chcesz jechac dla tego momentu dawania w zyle? ;) rozkosz przez duze RRR yeeaah :D
    Sie śmiejesz. Mam koleżankę w pracy która twierdzi ze lekarz w 6tc powiedzial jej ze dziecko to synek bo ma cos miedzy nogami. Zapomniał chyba dodac ze to ogon był :D jej syn faktycznie ma dzis 3 lata a ona nadal twierdzi ze znała plec od 6tc :)

Edyta
    To ze jestem stworzona do bycia w ciąży to wiem, jestem w ciąży juz czwarty raz w ciągu roku. Może gdzies to zgłoszę i mnie do księgi rekordów wpiszą :D no ale wystarczy już, taki wynik mnie satysfakcjonuje w zupełności.
    Uświadomiłam sobie też że od kwietnia jestem w ciąży z bardzo krótką 5tyg przerwą na kawałek czerwca i lipca, a nadal nie skonczylam pierwszego trymestru. Coś wolno mi to idzie :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2016, 12:01

• Jagah Autorytet

Wysłany: 7 września 2016, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojejku- ja poznałam płeć zanim jeszcze zrobiłam pozytywny test, hahaha :D Wawrzyniak, dość oryginalne, a pasuje do nazwiska? ;) I jeszcze jedno w sprawie bg, jak zastepujesz chleb?

Corcula - ale macie boskie zdjęcie do albumu rodzinnego :)

Wczorajsze naleśniki, niestety nie zdały egzaminu. Wraca Mąż, leżę jak meczennica na kanapie i dialog:
    - jak się czujesz?
    - okropnie, znowu zjadłam i boli mnie brzuch (tu pokazuje balon brzuszny)
    - zapomniałaś calgonu i to dlatego!
    - a co calgon ma wspólnego z brzuchem?
    - nie dosypalas calgonu i wywaliło Ci bęben!

Prawdziwa wersja brzmi wyje***o, ale nie wiadomo jakbym zareagowała :D Taki glupi tekst spowodował, że cały wieczór były śmieszne podteksty i chichot calgonowski :D

bita_smietana, Marmurkowa, Arwi, pepsunieczka, marzusiax lubią tę wiadomość

1o5qp2.png<3 kAlMp1.png

Wysłany: 7 września 2016, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kim jest Edyta? :D

ej no ojejku piczko nie chcialam zeby to tak zabrzmialo :P mialam na mysli, ze masz sie cieszyc czubku ze zero objawow ale jak tak to ! ja w ciazy jestem od konca czerwca z przerwa 2 tyg :D i znowu :D

• Jagah Autorytet

Wysłany: 7 września 2016, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edyta to pewnie edycja :D
    Nie ma co się licytować, zacznijcie rodzić, mnie zostalo tylko 229 dni, a pampersy jeszcze nie kupione, olaboga! ;)

bita_smietana, ojejku, Marmurkowa lubią tę wiadomość

1o5qp2.png<3 kAlMp1.png

Wysłany: 7 września 2016, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagah - przez Ciebie nuce teraz caly czas piosenke z reklamy Calgon! Twoj maz to jajcarz :D

Jagah lubi tę wiadomość

‹‹ 73 74 75 76 77 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ