Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ojejku wrote:Mnie nic nie kłuje ani nie ciągnie, nie chce mi się Blejka. Może ja w tej ciąży tak naprawdę nie jestem? Upewnie się dopiero za tydzień. ..
każda po prostu inaczej odczuwa
niektóre szczęściary przechodzą ciążę bezobjawowo
Oglądałaś film "Jak urodzić i nie zwariować" ?
bita_smietana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ojejku wrote:Nie ale chyba szybko powinnam obejrzeć bo niewiele mi brakuje
Nawet niedawno w tv leciała.
bita_smietana, ojejku lubią tę wiadomość
-
Ojejku przypominam że moj malec tez był bezobjawowy
a dzis dał mi sygnał matka daj mi budyniu z soiem malinowymno i biegłam po mleko
Arwi, ojejku, bita_smietana lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, dziewczyny, ja od dziś na L4
Luz w dupie, dupek w żołądku, pęcherzyk 5mm w macicy
5t0d, liczyłam na zarodek, ba może nawet na serduszko, ale pęcherzyk też może być, przynajmniej nie zagraża mi pozamaciczna, ha!
Jutro powtórka bety, trzymajcie kciuki, żeby pięknie urosła
Jagah, kate55, bita_smietana, Ania-nowa, Corcula, ojejku lubią tę wiadomość
-
kate55 wrote:Śmietana, naczekałam się na ciążę półtora roku, w nagrodę ani razu nie wymiotowałam
także jakaś sprawiedliwość jest na świecie
Robimy tour po Polsce i MorawachŁódź, Wrocław, Wieliczka, Brno, Mikulov, Sandomierz, Lublin,Zamość, Kazimierz - chyba niczego nie zapomniałam
Sandomierz *.* to blisko moich rodzinnych okolic -
nick nieaktualnyAnia-nowa wrote:Wyczytałam gdzieś,że się nie powinno:/ Nic, zapytam jutro gin, może coś doradzi..
Ja w pierwszej ciazy mialam opryszczke i ginekolog zalecil mi masc herpex (to samo co heviran ale tansze zdaje sie). Pomoglo!
Ania-nowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyQasha wrote:Dziewczyny, dziewczyny, ja od dziś na L4
Luz w dupie, dupek w żołądku, pęcherzyk 5mm w macicy
5t0d, liczyłam na zarodek, ba może nawet na serduszko, ale pęcherzyk też może być, przynajmniej nie zagraża mi pozamaciczna, ha!
Jutro powtórka bety, trzymajcie kciuki, żeby pięknie urosła
A tutaj masz rozpiske https://parenting.pl/portal/5-tydzien-ciazy
Jak na 5+0 masz piękny pęcherzyk
A zapomniałam dodać - LWDWiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2016, 23:39
Arwi lubi tę wiadomość
-
ojejku wrote:Niestety w 5+0 nie ma jeszcze zarodka, pojawi się pod koniec tygodnia 5t a na usg najlepiej widać pod koniec 6t, nie każde usg zlapie1-2mm zarodek. Serduszko pojawia się dopiero ok 25-28 dni po owulacji, wiec najszybciej około 5+6 ale raczej bliżej 6+4. No i znowu wszystko zależy od sprzętu usg.
A tutaj masz rozpiske https://parenting.pl/portal/5-tydzien-ciazy
Jak na 5+0 masz piękny pęcherzyk
A zapomniałam dodać - LWD
Dziękuję kochanaLWD to już chyba zostanie ze mną jako motto - oczywiście, jeśli jutrzejsza beta wyjdzie ok
Tylko nie czaję tego liczenia tygodni... wg Belly 5t0d to 6 tydzień. Skomplikowane to!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2016, 00:19
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mona_M wrote:Siemka.
Śmietana gratuluje magisterkiZdolna bestia jesteś
Morwa dzisiaj podglądanie jajek?także trzymajcie proszę kciuki aby okazało się ,że coś w ogóle rośnie
wróć... coś ma nie rosnąć, mają rosnąć jajka
ojejku, Mona_M, Arwi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Morwa kciuki!!
Oby jaja jak berety były
Witam w 12 tc!Wczoraj wieczorem miałam wrażenie, że brzuch zaczął mi się robić, ale to chyba tylko złudzenie, bo rano wróciło do normy
bita_smietana lubi tę wiadomość
Po 3 latach starań, w końcu z namiPola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc