Październik 2020 ♥️
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie też mąż jeździ do sklepu. Ja ostatnio z nim byłam ale czekałam przed. Pojechałam tylko po to, żeby trochę na słońcu pobyć 😝 bo ja też już czuję że dziczeje. Do pracy nie chodzę, do sklepu nie chodzę, nie mamy nawet balkonu, rodzina daleko... Masakra. Bardzo mnie to już męczy wszystko. Tak całkiem inaczej sobie to wyobrażałam... ☹️ No ale najważniejsze że wszystko z dzieckiem w porządku no i ja też się dobrze czuję. Przynajmniej fizycznie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2020, 11:26
-
Asia, mi się wlasnie wydaje, ze ja dużo wody teraz zebrałam. Urosły mi piersi o dwa rozmiary, z początkowo bardzo małych...ja sporo sportu uprawiałam przed i myśle, ze brak aktywności teraz duże dawki progesteronu powodują wlasnie zbieranie tych kilogramów. Druga sprawa to, ze wlasnie mam łożysko na przedniej scianie i może dlatego szybciej mi wyszedł ten brzuszek.
-
BuBu wrote:Miałam poziom Wit d 18 na początku i brałam 4000 vigantoletten i przy kolejnym pomiarze miałam 25. Wit K nie jest potrzebna raczej ważniejsze jest żeby kupić Wit w formie leku nie suplementu diety no i każdy organizm jest inny i różnie jest z tym przyswajaniem.
hehe, no chyba jednak nie skoro nie działaja biorę suple, sama wybieram. Uważam, że to wszystko marketing i samemu trzeba próbować co działa.
Przy Twoim poziomie powinnaś brać ze 20 000, a nie 4000. Mój poziom teraz to ponad 90na suplu
ale z wit K2.
Moja własna siostra nie mogła podnieść dopóki nie dołączyła K2.
Soldering, ale brzuszekja ostatnio rano jak się obudziłam to sprawdzałam i jak leżę to mam płaski... wieczorem jest spory i koniecznie muszę dresy kupić po domu ciążowe, bo nie daję rady...
Czy Wam też się robi słabo czasem? Mi często po sniadaniu… to nie cukier, nie witaminy, bo próbowałam bez...
cholera śnieg padaświat oszalał
-
To akurat chyba było po śniadanku, wiec z lekkim pakunkiem.
Ja brałam witaminę D z firmy formeds, bez K2 ale nie wiem z jakiego pułapu startowałam bo jak pobrałam trochę toe uszła mi ponad 80. Ale najważniejsze jest branie jej przy tłuszczach czyli przy obiadku. -
bebetka.b wrote:Dziewczyny ale wy laski jesteście!... 🤩🤩takich figur można pozazdrościć!
Baby a ty na pewno masz już dwójkę dzieci 🤣co za lachon z Ciebie 😍😍
hahaha
no mam - ale stare już sąto zdążyłam wrócić do wagi sprzed ciąż
i nawet dorzucić do niej z 5kg :p
wcale taka laska nie jestem, bo wagę mam solidną - 69kg obecnie
Tymczasem rozglądam się za specjalistami od echa serca płodu (Poznan-Wrocław najlepiej)
Chciałabym zrobić po połówkowym. Mam wskazania więc może się nawet uda załatwić skierowanie na NFZWiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2020, 14:17