Październik 2020 ♥️
-
WIADOMOŚĆ
-
No właśnie dziewczyny,
Jak jest z tymi rozmiarami ubrań ciążowych 🤷♀️
Jeżeli spodnie przed ciąża były 36 i teraz się nie zapinają 😉 to ciążowe powinnam wziąć w rozmiarze większym czy standardowym jak przed ciąża.
Obecnie używam gumki zamiast guzika, żeby wogole moc spodnie jakiekolwiek założyć i wyjsc z domu 🙈Nareszcie razem. 👨👩👧👦 -
nick nieaktualny
-
Ja zamówiłam swój standardowy rozmiar, ale szczerze mówiąc bardzo wątpię że będą na mnie pasować za dwa miesiące 😝
Gumka na brzuchu się rozciąga, ale jak Ci zacznie tyłek rosnąć to już niekoniecznie się naciagnie 😁😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2020, 11:42
-
Ja miałam poprzednim razem dwie pary legginsów z Lidla rozmiar L i były o dużo za duże, zlatywały z tyłka, a normalnie noszę rozmiar xl. Ciuchy z Lidla ogólnie mają sporo zawyżoną rozmiarówke, tak samo ubrania dla dzieci.17.08.2018 M<33
09.10.2020 A<33
-
nimfadorka wrote:Ja zamówiłam swój standardowy rozmiar, ale szczerze mówiąc bardzo wątpię że będą na mnie pasować za dwa miesiące 😝
Gumka na brzuchu się rozciąga, ale jak Ci zacznie tyłek rosnąć to już niekoniecznie się naciagnie 😁😁
Nareszcie razem. 👨👩👧👦 -
Virad wrote:To ja marze o tym większym tyłku 😁 bo na razie to dupa płaska 😂 wcześniej była siłownia a teraz tylko siedzenie na czterech literach 🤦🏼♀️
Noo to mi przyznam szczerze ładnie się powiększył. A co najlepsze poszedł do góry, więc tak ładnie sterczy 😁😁 też jestem zadowolona jak na razie, bo ja to zawsze sylwetkę młodego chłopca miałam. A teraz i tyłek jest i piersi są 😝 tylko właśnie że stanikami mam problem. Moje stare są za małe ewidentnie, a kupić przez neta jak nie wiem co to trochę nie za bardzo -
Nina83 wrote:Ja już po USG prenatalnym 🙂
Dzidzia rośnie jak na drożdżach, ma 7,1cm 😮wszystko ok i na 90% chłopak 😂
Termin na 20.10Nina83, Paulinqa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nina83 wrote:Ja już po USG prenatalnym 🙂
Dzidzia rośnie jak na drożdżach, ma 7,1cm 😮wszystko ok i na 90% chłopak 😂
Termin na 20.10
Ninasuper wieści
Chłopaków cała masa tutajDawajcie jakieś dziewczynki
ja mam wizytę za 2 tygodnie, już doczekać się nie mogę
Dziś zaczęłam drugi trymestr !wooow
Męczy mnie alergia pyłkowa - ten wiatr i suche powietrze to potęgują jeszcze. Smarkam i kicham, kusi mnie wyjść do ogrodu posiedzieć chwilkę na świeżym powietrzu, ale co wyjdę to potem dwie godziny kichania. I za każdym razem trzymać brzuchWiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2020, 16:19
Nina83 lubi tę wiadomość
-
Soldering94 wrote:Gratulacje, witamy w gronie chłopięcych ciąż u nas też na 90% chłopiec. Który teraz tydzień?
baby, Nina83 lubią tę wiadomość
40 lat, starania od V/2018 SALVE Łódź
niedrożny prawy jajowód; histeroskopia w XII/18
AMH 1,38; lewy jajnik torbiel endo.;
1 punkcja 05.19 3 jajeczka ❄2 punkcja 06.19 1 jajeczko❄3 punkcja 07.19 5 jajeczek. Z 9 szt.
7 zapłodnionych przestało się rozwijac. W 5 i 6 dobie brak blastek 😢
A.K. X/19 4 blastki ❄️❄️❄️❄️
⚠️XII/19 polip. I/20 histero.
7II/20 4AA podane. 🍀
10dpt Beta 427
13dpt Beta 2173
14dpt USG jest kropek
35dpt 13.03.❤️ 7t.6d.
39dpt ❤️ ma 2cm
Serce się raduje, dzidzia zdrowa. Dziewczynka 🎠💗 Spotkamy się w październiku 👨👩👧29.10.2020 Laurunia ❤️
CC w Salve. Polecam!
Nie bedzie staran z pomocą med.o rodzeństwo. -
Misia78 wrote:Freja:)
Kochana, mam te same spodnie zapisane w powiadomienie, jeśli się pojawią to kupię (ja noszę eskę). Dziś jest -20% na wszystkie spodnie w HM, szkoda było nie kupić nic, więc kupiłam takie:
https://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0810175001.html
https://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0741108001.html
https://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0857716002.html
a jeszcze sprawdźcie sklep Lidla - kupiłam tam dresowe, zwykłe szare za grosze:)
te 3 są czadowe!
Maybelle, fajne, bo na długo. U nas chyba już nie ma mothercare…
A do mnie przyszły spodnie z mamaville. Nie mają grubego pasa, szkoda, materiał cienki, ale bardzo miły. Jak się nie ma co się lubi...
A tak w ogóle to teraz chodzę w spodniach wspinaczkowychidealne ciążowe spodnie