Październik 2020 ♥️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja przedwczoraj zaczęłam 18tc i wydawalo mi się, ze czuje ruchy wieczorem, nie jestem tego pewna bo to pierwsza ciąża i nie wiem jakie to jest uczucie 😜 ale miałam tak jakby bardziej u dołu kilka razy taki delikatny nacisk od środka 😜 do czego byście porównały uczucie ruchów dziecka?
-
Ja właśnie z lekarzem rozmawiałam w poniedzialek. Mówił, że mogę jeszcze nie czuć ruchów i następnego dnia poczułam smyranie. Wczoraj nic nie czułam ale też nie miałam czasu na odpoczynek, cały dzień na nogach.
Zresztą starszy brat to był leniuszek w brzuch i pamiętam że już w zaawansowanej ciąży prosiłam go żeby się poruszył żebym wiedziała że tam jest :)Raz tylo jak wracaliśmy z Polski (10h jazdy samochodem) to odstawiał akrobacje chyba mu nie pasowała pozycjaA tak to całą ciążę się zastanawiałam czemu on się nie rusza. Koniec końców, został ułożony pośladkowo i nie miał chęci się obrócić
-
nick nieaktualny
-
Ale mnie dzisiaj dopadł ból sutków, nie całe piersi tylko brodawki, straszne! 1 raz doświadczam... Kurcze, dlaczego tak?
40 lat, starania od V/2018 SALVE Łódź
niedrożny prawy jajowód; histeroskopia w XII/18
AMH 1,38; lewy jajnik torbiel endo.;
1 punkcja 05.19 3 jajeczka ❄2 punkcja 06.19 1 jajeczko❄3 punkcja 07.19 5 jajeczek. Z 9 szt.
7 zapłodnionych przestało się rozwijac. W 5 i 6 dobie brak blastek 😢
A.K. X/19 4 blastki ❄️❄️❄️❄️
⚠️XII/19 polip. I/20 histero.
7II/20 4AA podane. 🍀
10dpt Beta 427
13dpt Beta 2173
14dpt USG jest kropek
35dpt 13.03.❤️ 7t.6d.
39dpt ❤️ ma 2cm
Serce się raduje, dzidzia zdrowa. Dziewczynka 🎠💗 Spotkamy się w październiku 👨👩👧29.10.2020 Laurunia ❤️
CC w Salve. Polecam!
Nie bedzie staran z pomocą med.o rodzeństwo. -
KOtka, rozmawiałam parę dni temu z kobieta, która w pierwszej ciąży czuła od 12 tc, a w trzeciej od 20go. Także różnie bywa
Misia, też mam staniki z h&mpo szale na brafitting i kupowaniu tylko jedynie słusznych firm, szlag mnie trafił, sprzedałam wszystkie i całkiem przypadkiem okazało się, że jest jeden model w h&m który super leży. Kupiłam 4 kolory
mam też 2 z chantelle a reszta to kaphal.
Widze, że dziś sny ciążowe. Mi się śniło, że zaszłam w ciąże w sylwestra, ale byłam tak pijana, że nie wiem kto jest ojcem. Dobrze, że w realu nie piję
Wowka, a gdzie planujesz rodzić w Warszawie? Ja sobie wybrałam (gdyby odpukać poród zaczął się wczęsniej) szpital na Żwirki i Wigury. Bo tak to mam cc w Medicoverze.Misia78 lubi tę wiadomość
-
Kejti22 wrote:Ja przedwczoraj zaczęłam 18tc i wydawalo mi się, ze czuje ruchy wieczorem, nie jestem tego pewna bo to pierwsza ciąża i nie wiem jakie to jest uczucie 😜 ale miałam tak jakby bardziej u dołu kilka razy taki delikatny nacisk od środka 😜 do czego byście porównały uczucie ruchów dziecka?
u mnie to sa ewidentne kopaniki. -
Freja, ostatnio rodziłam w Bródnowskim. Wcześniej miałam kilka pobytów na patologii i krótkich wizyt na ip. Byłam zadowolona z ich opieki i chyba pojadę tam jeszcze raz.
Żwirki mają dobre opinie, koleżanka miała cc i zadowolona. Ja korzystałam z nocnej pomocy dla dzieci, też spoko, tylko bardzo dużo ludzi 🙂Freja000 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kejti22 wrote:Ja przedwczoraj zaczęłam 18tc i wydawalo mi się, ze czuje ruchy wieczorem, nie jestem tego pewna bo to pierwsza ciąża i nie wiem jakie to jest uczucie 😜 ale miałam tak jakby bardziej u dołu kilka razy taki delikatny nacisk od środka 😜 do czego byście porównały uczucie ruchów dziecka?
To wszystko z moich poprzednich ciąż raczej, bo teraz na razie to tylko ruchy jelit i nie wiem czy to to 🤨 -
Misia78 wrote:Baby praca biurowa, teraz wzięłam sobie to biuro do domu, co bardzo przydaje się moim dziewczynom bo im skanuje, kseruje i koordynuje lekcje online😥 czego szczerze nie znoszę 🤬
Jak ja cie rozumiem. Ja myślałam że dużo drukowalam kserowałam i skanowalam zawodowo. Aż przyszła zdalna szkoła 😂😣 i dopiero wszystko się grzeje. Kończę drugą ryze papieru 😒 -
Ehh dziewczyny ja to się najbardziej boje tego, że nie dam sobie rady. Jestem sama z mężem, nie mamy tu ani rodziny, ani znajomych bliższych... Boje się że nie podołam. A jak już to nie wrócę do pracy po macierzyńskim a tak bardzo bym tego nie chciała ☹️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2020, 11:11
-
Bluberry wrote:To ja w ciąży, szczególnie mam sny których sama się czasem wstydzę 🤭🤫 ostatnio śnił mi się dziki seks w windzie z jakimś piłkarzem z RM 🤭 wstyd mężowi opowiadać 🙈 i żebym jeszcze była fanką piłki...
buu, a mi się już skończyły
Dziś jakiś koszmar ze śmiercią dziecka