Październik 2020 ♥️
-
WIADOMOŚĆ
-
Byłam dzisiaj na badaniach krwi i nie wyszły za dobrze 😢 Leukocyty, neutrofile, IG i rdw cv podwyższone, za to limfocyty nisko... wizyta w poniedziałek, a ja się już martwię 😢😢😢😢 ale przypuszczam, ze może to się trzymać z zeszłego tygodnia, bo miałam zapalenie spojówki i powieki i brałam antybiotyk. Wiec mam nadzieje, ze to przelotne wyniki i się poprawia 😢
-
Kejti22 wrote:Byłam dzisiaj na badaniach krwi i nie wyszły za dobrze 😢 Leukocyty, neutrofile, IG i rdw cv podwyższone, za to limfocyty nisko... wizyta w poniedziałek, a ja się już martwię 😢😢😢😢 ale przypuszczam, ze może to się trzymać z zeszłego tygodnia, bo miałam zapalenie spojówki i powieki i brałam antybiotyk. Wiec mam nadzieje, ze to przelotne wyniki i się poprawia 😢
normy w ciązy są inne, sprawdź.
Bluberry wrote:Maybelle a kiedy wizyta z usg? Jakieś przeczucia co do płci masz? 🙂 Pewnie na Twoim miejscu też bym nie wytrzymała i na prywatną wizytę się zapisała z ciekawości 😉
My przy trzecimi to chcieliśmy zrobić sobie niespodziankę i z poznaniem płci dziecka czekać do porodu, później stwierdziliśmy że może my sami będziemy wiedzieć ale innym dopiero po urodzeniu powiemy.
Czy ktoś jeszcze jest kto nie powiedział rodzinie o dzidziusia? Mój mąż focha strzelił na swoich rodziców i powiedział że narazie im nie powie 😒 teściowa nie chcę narazie byśmy ich odwiedzali z racji jej zawodu i ja ją doskonale rozumiem, ale mój mąż już nie i twierdzi że przez telefon nie będzie takich informacji przekazywał. Ja się śmieję że przez niego z teściową na porodówce się spotkamy i wtedy pozna nowinę 😂
U mnie wie tylko teściowa, mama i siostra. Mam pochrzanioną sytuację i na razie nie mogę reszcie mówićznajomym pojedynczym i na osobności z prośbą, żeby nie mówili dalej. Nie wiem kiedy powiem...
Byłam w kapahlu i kupiłam małemu ciuszki. To jedyny sklep, w którym wzięłabym wszystko. Cudne są te newbie! -
Newbie bardzo polecam. Nie dość, że piękne, to jeszcze niezniszczalne. I jakoś magicznie wystarczają na długo-syn dziś ma na sobie body, kupione na dzień dziecka w zeszłym roku 😂
Ja mam bodziaki z krótkim dla noworodka, użyje je i teraz. U mnie w domu raczej chłodno w zimę, przydadzą się jako podkoszulka pod coś innego.
U nas wie najbliższa rodzina. I bliscy znajomi. I moja, i męża praca 😉 ale tym razem bez ekscytacji, połowa chyba dopiero zauważy jak urodzę 😂 -
Newbie faktycznie piękne, tylko troszkę drogie. Body w granicach 60 zł... Hmmm. Ciekawa jestem jak dużo będzie nam potrzebne tych ubranek bo może faktycznie trzeba patrzeć na jakość. Myślimy, że w przyszłości do kolejnych dzieci wykorzystamy.
Szkoda, że nie wiem jak dodać tu filmik. Wczoraj udało mi się uchwycić ruchy na brzuszku. 😍🥰Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2020, 10:23
Wowka, Freja000 lubią tę wiadomość
-
Soldering, wszystkie newbie kupowałam na promo 😉
Te pierwsze rozmiary faktycznie zmieniają się szybko, ale później tempo wzrostu maleje i warto kupić coś lepszego.
Jak chcesz nam pokazać filmik to trzeba zamieścić go na yt i wkleić nam link.
Kejti, wow, niezły brzuszek ❤
-
Ja tylko w promocji kupowałam. Body po 28 pln.
Dla mnie bezkonkurencyjne jeśli chodzi o jakość była sanetta. Droga, ale dwoje dzieci w bodziakach chodziło i bez problemu dałam dalej. Czekam na promocjeWiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2020, 12:56