Październik 2020 ♥️
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2020, 16:18
Wowka, Maybelle, Jola17a, Evoleth, BlondHeroina_, agusiagim1., Natalii, Emka31, Kosmamitka, Bluberry, Freja000 lubią tę wiadomość
-
Załamie się, po Was widać że jesteście w ciazy:) ostatnio jak bylam na wizycie to była po mnie dziewczyna w 19 tc i brzuszek taki miała ja wtedy w 16 tygodniu była i mi powiedziała, że gdyby nie karta ciąży to by nie powiedziała. 🤭
Zazdroszczę Wam tych brzuszków, ja tak już bym chciała tak dumnie chodzić, najpierw brzuszek.... Później ja -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2020, 17:15
Evoleth, BlondHeroina_, Jesienna mama, Maybelle, agusiagim1., Emka31, Wowka, Kosmamitka, Bluberry lubią tę wiadomość
40 lat, starania od V/2018 SALVE Łódź
niedrożny prawy jajowód; histeroskopia w XII/18
AMH 1,38; lewy jajnik torbiel endo.;
1 punkcja 05.19 3 jajeczka ❄2 punkcja 06.19 1 jajeczko❄3 punkcja 07.19 5 jajeczek. Z 9 szt.
7 zapłodnionych przestało się rozwijac. W 5 i 6 dobie brak blastek 😢
A.K. X/19 4 blastki ❄️❄️❄️❄️
⚠️XII/19 polip. I/20 histero.
7II/20 4AA podane. 🍀
10dpt Beta 427
13dpt Beta 2173
14dpt USG jest kropek
35dpt 13.03.❤️ 7t.6d.
39dpt ❤️ ma 2cm
Serce się raduje, dzidzia zdrowa. Dziewczynka 🎠💗 Spotkamy się w październiku 👨👩👧29.10.2020 Laurunia ❤️
CC w Salve. Polecam!
Nie bedzie staran z pomocą med.o rodzeństwo. -
Muszę zrobić też zdjęcie mojego jak będę mieć chwilę
Przepiękne macie brzuszki:)
Soldering nie przejmuj się że jeszcze nie widać za bardzo, pod koniec ciąży już będziesz mieć dosyć jak się będziesz toczyć:pWiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2020, 17:32
17.08.2018 M<33
09.10.2020 A<33
-
Dzień dobry dziewczyny
Długo zastanawiałam się czy dołączyć do ciążowego forum, ale panikuję potwornie, więc doszłam do wniosku, że będzie to dla mnie dobrą alternatywą.
Jestem aktualnie w czwartej ciąży z terminem na 31.10... z poprzednich mam trzech wspaniałych synów, więc nie ukrywam, że tym razem mam cichą nadzieję na sojuszniczkęSylwia Sylwia, baby, Misia78, Freja000 lubią tę wiadomość
-
Blondi no No No trzech facetów 🤪 nieźle.👍👍
Wczoraj w lidlu były te getry kupiłam siwe i czarne, od razu wyprałam, noi są super. Musiałam iść dziś do lidla jeszcze raz i znalazłam dwie ostatnie sztuki w rozm. M. I teraz tak myśle ze te jeansy może będą niedługo jak koszulki i leginsy poszły szybko.
Jutro wizyta stresik już jest🙈🙈🙈BlondHeroina_ lubi tę wiadomość
-
Na USG prenatalnym w 13 tygodniu lekarz zasiał nadzieję, że jest szansa na córę... kolejna wizyta 27.05 i siedzę jak na szpilkach.
Polecam Wam również legginsy ciążowe z H&M... aktualnie są ze mną już trzecią ciążę i mają się całkiem nieźle... choć w tej rosnę zdecydowanie najwolniej -
To i ja się pochwalę swoim brzuszkiem, chociaż mam wrażenie, że jeden z mniejszych tutaj 😀 u mnie pierwsza ciąża i zdjęcie z 17+4
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2020, 19:47
BlondHeroina_, Jesienna mama, Jola17a, Maybelle, Wowka, Kosmamitka, Evoleth, Bluberry, Natalii, Paulinqa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Baby, spróbuj włączyć sobie muzyczkę w telefonie dla dzieci w brzuszku. Mój przy tych dźwiękach się mocno uruchamia, może go to denerwuje ale to nasz ostatnio rytuał poranny.
Nie martw się, podobno dzieci maja tak, ze jak sie inaczej ułoży to z dwa dni możesz go nie czuć.