Październik 2020 ♥️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja jeszcze się wstrzymuje z kupnem 🙈
20 maja mam kolejną wizytę u mojej ginekolog to może wtedy się coś odwaze. Zapytam też bratowej czy ma ciuszki te malutkie po swoich dzieciach ewentualnie dokupie to co będzie potrzebne. -
To nic 😁 wyglądasz czadowo ☺👍
Dość aktywna sobota u mnie. Wreszcie się położyłam na chwilę - w tv jest tenis na żywo 😁❤👍 a ja luuuubie. I malec daje znaki - może też lubi 😉 -
nick nieaktualnyJa też czekam do prenatalnych na potwierdzenie płci i pewnie zacznę powoli robić wyprawkę, bo później może być różnie, zwłaszcza, ze u mnie ryzyko lezenia w szpitalu od końcówki lipca.
Chciałabym mieć do wtedy wszystko ogarnięte, ale zobaczymy, jak to się poukłada
Połówkowe już w poniedziałek, więc nie mogę się doczekaćBlondHeroina_ lubi tę wiadomość
-
Natalii wrote:Ja też czekam do prenatalnych na potwierdzenie płci i pewnie zacznę powoli robić wyprawkę, bo później może być różnie, zwłaszcza, ze u mnie ryzyko lezenia w szpitalu od końcówki lipca.
Chciałabym mieć do wtedy wszystko ogarnięte, ale zobaczymy, jak to się poukłada
Połówkowe już w poniedziałek, więc nie mogę się doczekać
Trzymam kciuki!!! ❤Natalii lubi tę wiadomość
-
Natalii a coś się dzieje?
Ja powoli robię listę co mam kupić, napewno wszystko co do szpitala naszykuję wcześniej a resztę wyśle siostrze, że w razie czego mi wszystko zamówi razem z mężem. Teraz i tak nie mam na myśli kupować nic stacjonarnie więc jest ten komfort, że wszystko będzie zanim wrócimy że szpitalabo zdecydowalismy, że nie chcemy nadal zapeszać i kupić wszystkiego.
A co do rozkradania wydatku na części, dla nas nie robi to różnicy. Kupić wszystko na raz czy kompletować po kolei.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2020, 07:16
-
Soldering, polubiłam zdjęcie za Ciebie, nie za nierozciągliwe spodnie 😉
Jakoś mi ta ciąża tak leci, że nie pomyślałam nawet o wyprawce. Nawet ostatnio rozmawiałam z mężem, że już prawie połowa, a my nie znamy płci i nawet nie rozmawialiśmy o imieniu 😁 -
My imienia kompletnie nie mamy: Michał,Wojciech, Tomasz, Antoni... Hmm głowa pusta.
Wowka dziękuję 😍
Baby, no ja dodatkowo siostrę poproszę bo dla niej zakupy to no problem 😁 a sama i tak wszystko powoli wybieram, większe rzeczy z mężem.BlondHeroina_ lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny które mają już dzieci, czy macie doświadczenia z lozeczkami z Ikea?
BlondHeroina_ lubi tę wiadomość
40 lat, starania od V/2018 SALVE Łódź
niedrożny prawy jajowód; histeroskopia w XII/18
AMH 1,38; lewy jajnik torbiel endo.;
1 punkcja 05.19 3 jajeczka ❄2 punkcja 06.19 1 jajeczko❄3 punkcja 07.19 5 jajeczek. Z 9 szt.
7 zapłodnionych przestało się rozwijac. W 5 i 6 dobie brak blastek 😢
A.K. X/19 4 blastki ❄️❄️❄️❄️
⚠️XII/19 polip. I/20 histero.
7II/20 4AA podane. 🍀
10dpt Beta 427
13dpt Beta 2173
14dpt USG jest kropek
35dpt 13.03.❤️ 7t.6d.
39dpt ❤️ ma 2cm
Serce się raduje, dzidzia zdrowa. Dziewczynka 🎠💗 Spotkamy się w październiku 👨👩👧29.10.2020 Laurunia ❤️
CC w Salve. Polecam!
Nie bedzie staran z pomocą med.o rodzeństwo. -
Soldering94 wrote:My imienia kompletnie nie mamy: Michał,Wojciech, Tomasz, Antoni... Hmm głowa pusta.
Wowka dziękuję 😍
Baby, no ja dodatkowo siostrę poproszę bo dla niej zakupy to no problem 😁 a sama i tak wszystko powoli wybieram, większe rzeczy z mężem.
Jeśli mowa o imieniu i faktycznie okaże się, że będzie córeczka to damy jej na imię Pola, jeśli chłopak... nie mam kompletnie pomysłu! 😂🙈 Limit wyczerpaliśmy bo mamy już Ksawerego, Igora i Tobiasza 😍