Październik 2020 ♥️
-
WIADOMOŚĆ
-
Bluberry wrote:Cena za cesarkę spora + dodatkowe pakiety 😳
Mój ginekolog też tam pracuje. A nie próbowałaś załatwić cesarki przez psychiatrę? Po traumie myślę że wystawili by Ci zaświadczenie.
Ja jestem po 2 cc, więc mam skierowanie od lekarza i mogłabym państwowo isć.
Krwi pępowinowej nie, nie przekonuje mnie. kiedyś czytałam.
Baby, szczuplutko wyglądasz
Smaruję się olejem z migdałów, eko -
baby wrote:😂😂😂😂👍
Pastelova ale laska 👍 faktycznie mało co widać. Ja bez ciąży miewam wiekszy 🙈 a co zrobiłaś na ścianie? Chwaliłas się już? Bo nie pamiętam. Dużo nas tu jest i mi sie miesza
Dzięki dziewczyny, no ja muszę się jakoś trzymać zwłaszcza że dobijam 30tki w tym roku 🙄 heh.
Wyrwalam całe gniazdko ze ściany😏 A mąż lawiruje między zleceniami, a naszą budową, zapracowany, wiecie jak facet potem, potem i póki co to tak jest 😜😜😜Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2020, 13:35
-
Pastelova wrote:Dzięki dziewczyny, no ja muszę się jakoś trzymać zwłaszcza że dobijam 30tki w tym roku 🙄 heh.
Wyrwalam całe gniazdko ze ściany😏 A mąż lawiruje między zleceniami, a naszą budową, zapracowany, wiecie jak facet potem, potem i póki co to tak jest 😜😜😜
Ja w przyszłym roku kończę 30... nie wiem jak to się stało i kiedy 🙈 -
Kejti22 wrote:Ale zaczęłam się martwić 😱 robiłam teraz sernik i to co zostało w misce surowe to sobie zjadłam... dopiero później sobie uświadomiłam, ze były tam surowe jajka 😰 i teraz mam nadzieje, ze nie dotknie mnie żadna salmonella....
Raczej toxoplazmoza :p Spoko, zjadłam jakiś czas temu ciastko z surowym białkiem. Jak zamawiałam to nie wiedziałam, że tak będzie. Jak miałam nie zjeść
Ale sobie powtarzam, ze przez ponad 40 lat mnie nie dopadła, to dlaczego teraz miałaby?Kejti22 lubi tę wiadomość
-
Freja000 wrote:Raczej toxoplazmoza :p Spoko, zjadłam jakiś czas temu ciastko z surowym białkiem. Jak zamawiałam to nie wiedziałam, że tak będzie. Jak miałam nie zjeść
Ale sobie powtarzam, ze przez ponad 40 lat mnie nie dopadła, to dlaczego teraz miałaby?
Salmonella, toksoplazmoza, i tak zle i tak nie dobrze 😂 mam nadzieje, ze nic nie będzie 😜 chociaż wiadomo, ze kobieta w ciąży stresuje się nawet najmniejsza pierdoła 😅 -
nick nieaktualny
-
Freja000 wrote:Raczej toxoplazmoza :p Spoko, zjadłam jakiś czas temu ciastko z surowym białkiem. Jak zamawiałam to nie wiedziałam, że tak będzie. Jak miałam nie zjeść
Ale sobie powtarzam, ze przez ponad 40 lat mnie nie dopadła, to dlaczego teraz miałaby?ale jeden pieron jak się zarazisz bo wszystko jest niebezpieczne
BlondHeroina_ lubi tę wiadomość
MIKOŁAJ ♡ 2015
OLIWIER ♡ 2020 -
Bluberry wrote:Ostatnio robiłam ciasto dla syna, trudno było nie liznąć utartych z cukrem jajek 😁😁😁
Mi we wrześniu 33 na licznik wskoczy, po 30tce czas leci z górki 😭
Mi w październiku też 33 😀
Ale od trzydziestych urodzin faktycznie gna niesamowicie. To było tak niedawno 😉
Ja się przestałam przejmować tą toksoplazmozą. Stosuję środki ostrożności, takie jak zawsze. Skoro do tej pory wystarczały, to i teraz wystarczą 😊mBluberry lubi tę wiadomość
-
No ja jeszcze ani nie byłam zarażona toksoplazmoza ani nie miałam raczej salmonelli
i trochę się boje tych chorób... ale człowiek mądry po szkodzie, teraz to już przy każdym posiłku będę zastanawiac się zanim coś zjem
Wy to laski jesteście! Nie wyglądacie na 30 😛
Ja to trochę gowniara, na początku maja miałam 22 urodziny 😜BlondHeroina_ lubi tę wiadomość
-
Kejti22 wrote:No ja jeszcze ani nie byłam zarażona toksoplazmoza ani nie miałam raczej salmonelli
i trochę się boje tych chorób... ale człowiek mądry po szkodzie, teraz to już przy każdym posiłku będę zastanawiac się zanim coś zjem
Wy to laski jesteście! Nie wyglądacie na 30 😛
Ja to trochę gowniara, na początku maja miałam 22 urodziny 😜
Ja swoje pierwsze dziecko urodziłam w wieku 21 lat 🙈 A dokładniej 21 lat skończyłam dzień przed porodem 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2020, 15:37