Październik 2020 ♥️
-
WIADOMOŚĆ
-
baby wrote:Kejti ☺ dziecko drogie ☺ mogłabym być Twoją mamą
Fajnie tak pisać z dziewczynami z tak różnych pokoleń 👍😜
Ja za 3 tygodnie kończę 43 🙊🙊🙊
Nie wiem kiedy i jak to się stało
Dużo nas z urodzinami w czerwcu 👍🍓 jeszcze Soldering z tego co pamiętamKejti22, baby lubią tę wiadomość
40 lat, starania od V/2018 SALVE Łódź
niedrożny prawy jajowód; histeroskopia w XII/18
AMH 1,38; lewy jajnik torbiel endo.;
1 punkcja 05.19 3 jajeczka ❄2 punkcja 06.19 1 jajeczko❄3 punkcja 07.19 5 jajeczek. Z 9 szt.
7 zapłodnionych przestało się rozwijac. W 5 i 6 dobie brak blastek 😢
A.K. X/19 4 blastki ❄️❄️❄️❄️
⚠️XII/19 polip. I/20 histero.
7II/20 4AA podane. 🍀
10dpt Beta 427
13dpt Beta 2173
14dpt USG jest kropek
35dpt 13.03.❤️ 7t.6d.
39dpt ❤️ ma 2cm
Serce się raduje, dzidzia zdrowa. Dziewczynka 🎠💗 Spotkamy się w październiku 👨👩👧29.10.2020 Laurunia ❤️
CC w Salve. Polecam!
Nie bedzie staran z pomocą med.o rodzeństwo. -
Extra fotka i winko i kawałek brzusia. To jak reklama 😁
Evoleth, BlondHeroina_, baby lubią tę wiadomość
40 lat, starania od V/2018 SALVE Łódź
niedrożny prawy jajowód; histeroskopia w XII/18
AMH 1,38; lewy jajnik torbiel endo.;
1 punkcja 05.19 3 jajeczka ❄2 punkcja 06.19 1 jajeczko❄3 punkcja 07.19 5 jajeczek. Z 9 szt.
7 zapłodnionych przestało się rozwijac. W 5 i 6 dobie brak blastek 😢
A.K. X/19 4 blastki ❄️❄️❄️❄️
⚠️XII/19 polip. I/20 histero.
7II/20 4AA podane. 🍀
10dpt Beta 427
13dpt Beta 2173
14dpt USG jest kropek
35dpt 13.03.❤️ 7t.6d.
39dpt ❤️ ma 2cm
Serce się raduje, dzidzia zdrowa. Dziewczynka 🎠💗 Spotkamy się w październiku 👨👩👧29.10.2020 Laurunia ❤️
CC w Salve. Polecam!
Nie bedzie staran z pomocą med.o rodzeństwo. -
Oo dzięki za polecenie wina z Lidla, tego jeszcze nie próbowałam.
BlondHeroina, to Ty pewnie już nie pamiętasz jak alkohol smakuje 😉
Ja miałam pół roku między zakończeniem karmienia a tą ciąża, a i tak nie poszalałam z alkoholem. No nie chciało mi się tak, jak teraz się chce 🤣BlondHeroina_, Emka31 lubią tę wiadomość
Poronienie październik 2015
Alicja marzec 2017 ❤️
Izabela październik 2020 ❤️
-
Evoleth wrote:Oo dzięki za polecenie wina z Lidla, tego jeszcze nie próbowałam.
BlondHeroina, to Ty pewnie już nie pamiętasz jak alkohol smakuje 😉
Ja miałam pół roku między zakończeniem karmienia a tą ciąża, a i tak nie poszalałam z alkoholem. No nie chciało mi się tak, jak teraz się chce 🤣
W listopadzie 2014 skończyłam karmić drugiego synka, a w grudniu okazało się, że jestem w ciąży... trzeciego nie skończyłam nawet karmić 😂 Teraz walczę z jego ostawieniem, bo jednoczesne karmienie i ciąża to olbrzymi wysiłek dla organizmu.
-
Ja córcię urodziłam we wrześniu dzień przed moimi urodzinami. Na oddziale się śmiali ze mogłam dzień poczekac🤪 teraz stuknie 35🥳 ale nie czuje się na tyle absolutnie 😜 tez mnie nieraz o dowód pytały ekspedientki. Mój stary oczywiście z córa mieli ze mnie ubaw jak im opowiadałam 🤪🤪🤪 Dzieki za info o winku, akurat lidla mam blisko to spróbuje może dziś 🍸
BlondHeroina_ lubi tę wiadomość
-
BlondHeroina_ wrote:W listopadzie 2014 skończyłam karmić drugiego synka, a w grudniu okazało się, że jestem w ciąży... trzeciego nie skończyłam nawet karmić 😂 Teraz walczę z jego ostawieniem, bo jednoczesne karmienie i ciąża to olbrzymi wysiłek dla organizmu.
Wyobrażam sobie...
A z ciekawości, w jakim wieku jest Twój najmłodszy? Moja córka była wielkim cycoholikiem i udało mi się ją odstawić dopiero gdy miała 2,5 roku, choć próbowałam już rok wcześniej 😏
Alicja marzec 2017 ❤️
-
agusiagim. wrote:
Zaraz poliżę ekran telefonu😉😋Wowka, BlondHeroina_, Kejti22, agusiagim., Bluberry lubią tę wiadomość
Alicja marzec 2017 ❤️
-
Bluberry wrote:Baby popieram post Wowki koniecznie zmień baterie
Pastelovo dosiadłam się do komputera i co udało mi się z postów wyhaczyć to dziewczyny dopisałam, jak coś pokręciłam zwróćcie mi uwagę28.10, baby boy:)
Bluberry lubi tę wiadomość
-
Evoleth wrote:Wyobrażam sobie...
A z ciekawości, w jakim wieku jest Twój najmłodszy? Moja córka była wielkim cycoholikiem i udało mi się ją odstawić dopiero gdy miała 2,5 roku, choć próbowałam już rok wcześniej 😏
Najmłodszy ma 1,5 roku... jest ze mną 24h na dobę, ponieważ mąż pracuje jako kierowca na miedzynarodówce, więc wyobraź sobie stopień zażyłości 🙈🤦🏼♀️ -
BlondHeroina_ wrote:Ty się śmiej... 😂 Ja ostatnie 5,5 roku jestem non stop albo w ciąży albo karmiąca... Nie wiem jak smakuje prawdziwy alkohol i czuję, że już zawsze będę się wyłamywać z towarzystwa jeśli chodzi o preferencje alkoholowe 😂🤦🏼♀️
noooładna przerwa
moje starsze dzieci są z różnicą wieku 2 lat - też nie poszałałamale TYLKO 3 i pół roku
Misia78 co tak mało CIebie tutaj ostatnio? Wiem że wczoraj udana wizyta była. Ale wpadaj częściejWiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2020, 18:46
BlondHeroina_, Misia78 lubią tę wiadomość
-
Maybelle, bio Oil nie jest dozwolony w pierwszym trymestrze ciąży więc o czymś to świadczy. Nie chcę nikogo straszyć ani nic sugerować, każda z nas ma swoje zdanie itd.
Ja kończę 1 czerwca 26 lat.
A wczoraj świętowaliśmy 4 rocznicę ślubu przy sushi właśnie, dla mnie byky te bez surowego mięska 😀🥰 -
Maybelle wrote:Ale kusicie dziewczyny tym winkiem 😁 a tu weekendzik się zbliża 😉 Ale mnie ciagnie bardziej za piwem 0%. Jakoś nie lubiłam piwa takiego zwykłego chmielowego, a teraz tylko takie bym piła 😂 żeby tylko poczuć ten smak chmielu.
A macie jakieś dobre piwa bezalkoholowe w Irlandii? 😁 Bo tutaj w Polce jest z tym coraz lepiej i ta moja zerowa Perła naprawdę daje radę👍Poronienie październik 2015
Alicja marzec 2017 ❤️
-
BlondHeroina_ wrote:Ma 1,5 roku i wszystko da się mu wytłumaczyć za wyjątkiem tego, że już jest za duży na cyca... 🙈😂
A widzisz, to nie jest taki duży jak myślałam. Coś źle policzyłam. Zapominam że Ty masz już TRZECH kawalerów 😉
Bardzo dobrze rozumiem te wszystkie trudności z odstawieniem... Trzymam kciuki żebyś nie musiała karmić w tandemie🙉Poronienie październik 2015
Alicja marzec 2017 ❤️
-
Evoleth wrote:A widzisz, to nie jest taki duży jak myślałam. Coś źle policzyłam. Zapominam że Ty masz już TRZECH kawalerów 😉
Bardzo dobrze rozumiem te wszystkie trudności z odstawieniem... Trzymam kciuki żebyś nie musiała karmić w tandemie🙉
Hahaha, nie ma takiej opcji! Najmłodszy przy karmieniu wykonuję takie akrobacje, że byście się uśmiały... 😂Evoleth lubi tę wiadomość