Październik 2020 ♥️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKurczę wróciłam z Lidla, czemu nie przeczytałam tego wcześniej 😭 trudno jutro mąż pojedzie specjalnie po wino bo do Carrefoura mi nie po drodze. A moje ulubione wino to Minosa 🍹 tak bym się napiła.
Wiecie, piwa nie lubię może z sokiem tylko w skali pół szklanki soku drugie pół piwa 😉 a tak mnie teraz ciągnie do takiego czystego piwa, że głowa mała.
BlondHeroina też karmiłam na początku ciąży ale moja córka sama się bezproblemowo odstawiła aż mi smutno było że to tak szybko poszło, a też taka od cyca uzależniona była. -
Bluberry wrote:Kurczę wróciłam z Lidla, czemu nie przeczytałam tego wcześniej 😭 trudno jutro mąż pojedzie specjalnie po wino bo do Carrefoura mi nie po drodze. A moje ulubione wino to Minosa 🍹 tak bym się napiła.
Wiecie, piwa nie lubię może z sokiem tylko w skali pół szklanki soku drugie pół piwa 😉 a tak mnie teraz ciągnie do takiego czystego piwa, że głowa mała.
BlondHeroina też karmiłam na początku ciąży ale moja córka sama się bezproblemowo odstawiła aż mi smutno było że to tak szybko poszło, a też taka od cyca uzależniona była.
Ile bym dała, żeby mój mały tak bezproblemowo odpuścił sobie cyca... on jest jak na głodzie wręcz. Najgorsze jest to, że on sobie smoczka zrobił z piersi i podpina się na 30s, robi akrobacje i idzie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2020, 20:23
-
Dzięki blu za dopisanie 😚
Baby jestem, jestem, ale ledwo nadążam Was czytać! Pojawiła się torpeda blondheroina i bardzo rozruszała towarzystwo 😉😉😉
Kochane, ale wam zdradzę gdzie zrobiłam moje najbardziej udane zakupy w HM. Zamiast na dziale ciążowym zrobiłam zakupy na dziale L.O.G.G.
Szczerze Wam polecam! Rewelacyjne t-shifty, bluzeczki na ramiączkach,sukienki. Te ciuchy uszyte sa w bardzo luźnym stylu. Wszystko tam jest trochę inne niż pozostałe ciuchy w HM. Nie wiem jak opisać ten styl, wejdźcie w tę zakładkę, to same zobaczycie, że ZARA i dział ciążowy HM może się schować.BlondHeroina_ lubi tę wiadomość
-
A mi znowu te wina bezalko nie podchodzą. Ale za to piwo, tak, taaaak 😁 o dziwo, po za ciążą i laktacją nie pijam, to z % mi nie smakuje 😁
Widziałam jeszcze jakieś ciasto, ale szybko zamknęłam oczy 🤤
Macie czasami takie myśli, że to połowa ciąży, a najchętniej to byście chciały już zaraz urodzić? Czy to ja taka niecierpliwa? -
Misia78 wrote:Dzięki blu za dopisanie 😚
Baby jestem, jestem, ale ledwo nadążam Was czytać! Pojawiła się torpeda blondheroina i bardzo rozruszała towarzystwo 😉😉😉
Kochane, ale wam zdradzę gdzie zrobiłam moje najbardziej udane zakupy w HM. Zamiast na dziale ciążowym zrobiłam zakupy na dziale L.O.G.G.
Szczerze Wam polecam! Rewelacyjne t-shifty, bluzeczki na ramiączkach,sukienki. Te ciuchy uszyte sa w bardzo luźnym stylu. Wszystko tam jest trochę inne niż pozostałe ciuchy w HM. Nie wiem jak opisać ten styl, wejdźcie w tę zakładkę, to same zobaczycie, że ZARA i dział ciążowy HM może się schować.
Zara i dział ciążowy to jakaś porażka 🙈 H&M chyba jako jedyny jest wart uwagi. Znalazłam jeszcze ładne koszule nocne Lupoline (na internetach można je kupić)
P.S. Dobrze, że jesteście! ❤Emka31 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBlondHeroina_ wrote:Zara i dział ciążowy to jakaś porażka 🙈 H&M chyba jako jedyny jest wart uwagi. Znalazłam jeszcze ładne koszule nocne Lupoline (na internetach można je kupić)
P.S. Dobrze, że jesteście! ❤
Zara ciążowa to niewypał jakich mało.. nie wiem, kto to ubiera 🙈 ale mam kilka kiecek i szerszych bluzek ze zwykłego działu damskiego i jeszcze w nich pośmigam, bo luźne i odcięte pod brzuchem. Niech się tylko zrobi ciepło! Na Pomorzu tylko w swetrze 🙈🙈
PS. W kupie - raźniej 🥰😚BlondHeroina_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa też wybieram się na zakupy, a w przyszłym tygodniu do Ikei !! 🤗 zobaczę łóżeczka i przewijaki, chce fotel i coś na taras... na nic tak nie czekam, jak na tą wycieczkę 🙈😂
W planach na najbliższe tygodnie mam tez Bobowozki, musimy porównać nasze faworyty i odłożyć do świnki skarbonki na lipiec 😊
Soldering, ja kupie z Zary, HMu i Kaapahla. Odkryłam jeszcze montibi.pl i tam są extra bodziaki i może jeszcze jakieś odkrycia mi wpadną, to się podzielę 🙂 z tym, że na Zarze czekam na wyprz, koło czerwca/lipca, HM ma na dzień dziecka często -20%...
freehostinhWiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2020, 11:07
-
Baby, udanych łowów!
Soldering, ja jeszcze dla maleństwa nic nie kupiłam. Ale zacznę chyba od Dolce Sono, Smyka, 5-10-15, Allegro (tam marki George, Pinokio, Ewa Klucze, Carters, Next) no i Sinsay. Właśnie przyszła mi paczka ubranek z Sinseya dla mojej trzylatki i wydają się fajne👍BlondHeroina_ lubi tę wiadomość
Poronienie październik 2015
Alicja marzec 2017 ❤️
Izabela październik 2020 ❤️
-
Evoleth wrote:Baby, udanych łowów!
Soldering, ja jeszcze dla maleństwa nic nie kupiłam. Ale zacznę chyba od Dolce Sono, Smyka, 5-10-15, Allegro (tam marki George, Pinokio, Ewa Klucze, Carters, Next) no i Sinsay. Właśnie przyszła mi paczka ubranek z Sinseya dla mojej trzylatki i wydają się fajne👍
Kochana, ja zamówiłam również bodziaki z Sinsay rozm. 56 i są bardzo fajneEvoleth lubi tę wiadomość
-
Paulinqa wrote:Salmonella z jajek A toksoplazma od kota
ale jeden pieron jak się zarazisz bo wszystko jest niebezpieczne
z jajek też toxo.
Od kota najmniej. Bardziej od niemytych owoców i warzyw. Od kota to jak wygrac w totka
To ja jestem tu najstarsza -
Czy wy tez czujecie ruchy dziecka nieregularnie? Od półtora tygodnia czułam je szczególnie z rana i wieczorem, czasami po południu, ale tak intensywnie. Dzisiaj drugi dzień już niby czuje ale takie leciutkie i bardzo mało, ze prawie wcale 🤔 może być, ze dzidzia obróciła się pleckami i mogę teraz nie czuć tak często ruchów? Nie chce świrować, a następna wizyta za dwa tygodnie jako badanie połówkowe 😅
-
Co do ubranek, ja teraz kilka ubranek kupiłam w Tesco, bardzo fajne są 😜 do żadnych centrów handlowych się narazie nie wybieram. Przez internet może zamówię jeszcze coś w sinsey albo hm
chociaż bardziej jak o bodziakach myśle np o kombinezonie takim misiowym i takim już na zimę 😜
BlondHeroina_ lubi tę wiadomość
-
Mi tak jakoś brzuch od wczoraj wywaliło że nie wiem o co chodzi. Dzisiaj byliśmy z mężem w sklepie i pani zapytała czy może chce sobie usiąść bo musimy troszkę poczekać,więc chyba już po mnie widać:p
Kejti22 lubi tę wiadomość
17.08.2018 M<33
09.10.2020 A<33