X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październik 2020 ♥️
Odpowiedz

Październik 2020 ♥️

Oceń ten wątek:
  • Pastelova Autorytet

Wysłany: 15 maja 2020, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kejti22 wrote:
    No ja jeszcze ani nie byłam zarażona toksoplazmoza ani nie miałam raczej salmonelli :/ i trochę się boje tych chorób... ale człowiek mądry po szkodzie, teraz to już przy każdym posiłku będę zastanawiac się zanim coś zjem :/

Wy to laski jesteście! Nie wyglądacie na 30 😛
    Ja to trochę gowniara, na początku maja miałam 22 urodziny 😜

Mnie często pytają o dowód i jest to zaleta dla mnie teraz, kiedyś strasznie
    Irytowalam się tym że wyglądam jak małolata 😁
    22 fajny wiek 👍

BlondHeroina_ lubi tę wiadomość

ckai43r80uurljcv.png
  • baby Autorytet

Wysłany: 15 maja 2020, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kejti22 wrote:
    No ja jeszcze ani nie byłam zarażona toksoplazmoza ani nie miałam raczej salmonelli :/ i trochę się boje tych chorób... ale człowiek mądry po szkodzie, teraz to już przy każdym posiłku będę zastanawiac się zanim coś zjem :/

Wy to laski jesteście! Nie wyglądacie na 30 😛
    Ja to trochę gowniara, na początku maja miałam 22 urodziny 😜

Kejti ☺ dziecko drogie ☺ mogłabym być Twoją mamą

Fajnie tak pisać z dziewczynami z tak różnych pokoleń 👍😜

Ja za 3 tygodnie kończę 43 🙊🙊🙊
    Nie wiem kiedy i jak to się stało

Dużo nas z urodzinami w czerwcu 👍🍓 jeszcze Soldering z tego co pamiętam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2020, 15:57

f2wl4z17a25l2zbv.png

oraz nastoletni córka i syn :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2020, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja rok temu w czerwcu świętowałam 30stkę 😁 za chwile 31 🙈🙈
    Baby, Ty też czerwcowa? 🙂

Macie piękne brzuszki !! Też muszę się sfotografować 😊 ale to po fryzjerze 😂

Mam dziś ze starym 10tą rocznicę ślubu 😱😍 będzie sushi i kupił wino 0%, zaszalejemy 😂

baby, BlondHeroina_ lubią tę wiadomość

• baby Autorytet

Wysłany: 15 maja 2020, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo wino 0% muszę powiedzieć mężowi żeby kupił jutro. Tęsknię trochę za winkiem 😆

Tak. Ja też czerwcowa. I córkę sobie urodziłam w czerwcu. I ślub wzięliśmy w czerwcu. Taki miesiąc 👍

BlondHeroina_, Emka31 lubią tę wiadomość

f2wl4z17a25l2zbv.png

• Pastelova Autorytet

Wysłany: 15 maja 2020, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    baby wrote:
    Ooo wino 0% muszę powiedzieć mężowi żeby kupił jutro. Tęsknię trochę za winkiem 😆

Tak. Ja też czerwcowa. I córkę sobie urodziłam w czerwcu. I ślub wzięliśmy w czerwcu. Taki miesiąc 👍

Mój mąż ma taki październik. Ślub,urodziny, zaczęliśmy budowę domu i jeszcze maleństwo w pazdzierniku:)

BlondHeroina_, baby lubią tę wiadomość

ckai43r80uurljcv.png
  • Pastelova Autorytet

Wysłany: 15 maja 2020, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emka31 wrote:
    Ja rok temu w czerwcu świętowałam 30stkę 😁 za chwile 31 🙈🙈
    Baby, Ty też czerwcowa? 🙂

Macie piękne brzuszki !! Też muszę się sfotografować 😊 ale to po fryzjerze 😂

Mam dziś ze starym 10tą rocznicę ślubu 😱😍 będzie sushi i kupił wino 0%, zaszalejemy 😂

Koniecznie pokaż fotkę fryzury!:) Ja idę w ten poniedziałek :)

BlondHeroina_, Emka31 lubią tę wiadomość

ckai43r80uurljcv.png
  • BlondHeroina_ Ekspertka

Wysłany: 15 maja 2020, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    baby wrote:

High five! 😂🙈 Ja też czerwcowa, ślub też w czerwcu brałam, najstarszy Syn jest z czerwca... A żeby było zabawniej, mąż jest z września, dwóch pozostałych synów także jest z września... imprezy robimy tylko 2 razy w roku 😂😂😂 No... teraz jeszcze dojdzie nam październik... ❤

baby, Emka31 lubią tę wiadomość

thgf3e3kyrhxotsx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2020, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My też ślubowaliśmy w czerwcu 8 lat temu. Ja z września, mąż z września, teściowie z września i jak nam się termin z USG potwierdzi to i maluszek będzie z końca września 🙂

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2020, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    baby wrote:

Jest w Carrefourze, wyglada smakowicie 😁 Za niczym innym nie tęsknie, ale wieczorów przy winku mi braknie 🙈

baby lubi tę wiadomość

• Kejti22 Autorytet

Wysłany: 15 maja 2020, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To u mnie znowu rozbieżność po całym roku 😂 ale wychodzi na to, ze nasza dzidzia została stworzona w urodzinowa 30stke narzeczonego 😂 także prezent się udał 😂

baby, Emka31, BlondHeroina_ lubią tę wiadomość

• Kejti22 Autorytet

Wysłany: 15 maja 2020, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emka31 wrote:
    Jest w Carrefourze, wyglada smakowicie 😁 Za niczym innym nie tęsknie, ale wieczorów przy winku mi braknie 🙈
    Podeslij nazwę wina jak możesz 😊 chętnie tez bym się napiła!

Emka31 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2020, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czerwiec jest super !! 😍 mi się od zawsze kojarzył z wolnym, bo szkoła się kończy, więc urlop wskakiwał.. najlepiej 😁😁

U mnie rodzinka z lipca- córcia i mąż, ja czerwcowa, syn - październik i teraz młody chyba też 😁 wiec też dwie imprezy, bo ja dołączam do lipca, a syneczki będą zamykać sezon u nas 😁 ślub był w maju, 10 stopni i pizgało złem 🤪

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2020, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kejti22 wrote:
    Podeslij nazwę wina jak możesz 😊 chętnie tez bym się napiła!

O proszę, ile chętnych 😂

Już podaje 😊 a jeśli będzie dobre, to już sobie siebie wyobrażam, ja -wieloryb, latem na tarasie, lampeczka bezalkoholowego, książka i chill 😂

2-DEEDB18-9717-4446-B80-F-87-A94-C336176.jpg

baby, Jola17a, Bluberry lubią tę wiadomość

• Evoleth Autorytet

Wysłany: 15 maja 2020, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi dziś mąż zafundował piwko Perła 0% i Sommersby gruszkowe😋 Jakoś wino bezalkoholowe mi nie podeszło, ale może nie trafiłam na dobre.
    My dziś albo jutro świętujemy spłatę kredytu mieszkaniowego💪 A co tam, każdy powód jest dobry 😉

baby, BlondHeroina_, Jola17a, Bluberry lubią tę wiadomość

Poronienie październik 2015
    Alicja marzec 2017 ❤️
    Izabela październik 2020 ❤️

• Paulinqa Ekspertka

Wysłany: 15 maja 2020, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w grudniu 30 kończę A mąż w czerwcu 31 . We wrześniu mamy 7 rocznicę ślubu i dzidzia urodzi się we wrześniu ;)

MIKOŁAJ ♡ 2015
    OLIWIER ♡ 2020
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2020, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evoleth wrote:
    A mi dziś mąż zafundował piwko Perła 0% i Sommersby gruszkowe😋 Jakoś wino bezalkoholowe mi nie podeszło, ale może nie trafiłam na dobre.
    My dziś albo jutro świętujemy spłatę kredytu mieszkaniowego💪 A co tam, każdy powód jest dobry 😉

Takie święto, to ja będę miała za 19 lat 🤣🤣 jeśli to forum będzie istniało, dam znać 😂 najlepszy powód!

Matko, żeby sobie nikt nie pomyślał, że jestem fanką alko, ale ta Perła to taka smakowa? Na ostatnim wyjściu przed ciąża, piłam miodową, była całkiem smaczna. A teraz to co zakazane, to ciągnie 🙈 I wyjść mi brakuje, ale od poniedziałku coś tam się otwiera, to od razu lecę po latte i sernik 😂

Wysłany: 15 maja 2020, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, a co do wina 0%, najlepsze są z Lidla (mają białe i czerwone), te z Carrefour moim zdaniem są zbyt kwaśne...
    20200515-172205.jpg

baby, Emka31, Jola17a, Evoleth, Bluberry, Jesienna mama lubią tę wiadomość

thgf3e3kyrhxotsx.png
  • baby Autorytet

Wysłany: 15 maja 2020, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ha ☺👍 same imprezowiczki 😆🍷🍸🍹🍻
    Brawo my 😂

Ja już w Walentynki (przed testem pozytywnym) piłam bezalkoholowe musujące jakieś. Zwykle mam coś 0% w lodówce bo oboje jesteśmy kierowcami i mieszkamy daleko od miasta więc często "udaję że piję". Ale sam smak wina i piwa lubię. Nic na to nie poradzę 😉😄

Emka31, BlondHeroina_ lubią tę wiadomość

f2wl4z17a25l2zbv.png

• baby Autorytet

Wysłany: 15 maja 2020, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evoleth wrote:

My jeszcze 8 lat. Ale też będzie imprezka 😆

BlondHeroina_, Evoleth, Emka31 lubią tę wiadomość

f2wl4z17a25l2zbv.png

Wysłany: 15 maja 2020, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    baby wrote:
    Ha ☺👍 same imprezowiczki 😆🍷🍸🍹🍻
    Brawo my 😂

Ja już w Walentynki (przed testem pozytywnym) piłam bezalkoholowe musujące jakieś. Zwykle mam coś 0% w lodówce bo oboje jesteśmy kierowcami i mieszkamy daleko od miasta więc często "udaję że piję". Ale sam smak wina i piwa lubię. Nic na to nie poradzę 😉😄

Ty się śmiej... 😂 Ja ostatnie 5,5 roku jestem non stop albo w ciąży albo karmiąca... Nie wiem jak smakuje prawdziwy alkohol i czuję, że już zawsze będę się wyłamywać z towarzystwa jeśli chodzi o preferencje alkoholowe 😂🤦🏼‍♀️

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2020, 17:34

thgf3e3kyrhxotsx.png
‹‹ 158 159 160 161 162 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ