Październik 2020 ♥️
-
WIADOMOŚĆ
-
Kejti22 wrote:No ja jeszcze ani nie byłam zarażona toksoplazmoza ani nie miałam raczej salmonelli
i trochę się boje tych chorób... ale człowiek mądry po szkodzie, teraz to już przy każdym posiłku będę zastanawiac się zanim coś zjem
Wy to laski jesteście! Nie wyglądacie na 30 😛
Ja to trochę gowniara, na początku maja miałam 22 urodziny 😜
Mnie często pytają o dowód i jest to zaleta dla mnie teraz, kiedyś strasznie
Irytowalam się tym że wyglądam jak małolata 😁
22 fajny wiek 👍BlondHeroina_ lubi tę wiadomość
-
Kejti22 wrote:No ja jeszcze ani nie byłam zarażona toksoplazmoza ani nie miałam raczej salmonelli
i trochę się boje tych chorób... ale człowiek mądry po szkodzie, teraz to już przy każdym posiłku będę zastanawiac się zanim coś zjem
Wy to laski jesteście! Nie wyglądacie na 30 😛
Ja to trochę gowniara, na początku maja miałam 22 urodziny 😜
Kejti ☺ dziecko drogie ☺ mogłabym być Twoją mamą
Fajnie tak pisać z dziewczynami z tak różnych pokoleń 👍😜
Ja za 3 tygodnie kończę 43 🙊🙊🙊
Nie wiem kiedy i jak to się stało
Dużo nas z urodzinami w czerwcu 👍🍓 jeszcze Soldering z tego co pamiętamWiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2020, 15:57
BlondHeroina_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa rok temu w czerwcu świętowałam 30stkę 😁 za chwile 31 🙈🙈
Baby, Ty też czerwcowa? 🙂
Macie piękne brzuszki !! Też muszę się sfotografować 😊 ale to po fryzjerze 😂
Mam dziś ze starym 10tą rocznicę ślubu 😱😍 będzie sushi i kupił wino 0%, zaszalejemy 😂baby, BlondHeroina_ lubią tę wiadomość
-
Ooo wino 0% muszę powiedzieć mężowi żeby kupił jutro. Tęsknię trochę za winkiem 😆
Tak. Ja też czerwcowa. I córkę sobie urodziłam w czerwcu. I ślub wzięliśmy w czerwcu. Taki miesiąc 👍BlondHeroina_, Emka31 lubią tę wiadomość
-
baby wrote:Ooo wino 0% muszę powiedzieć mężowi żeby kupił jutro. Tęsknię trochę za winkiem 😆
Tak. Ja też czerwcowa. I córkę sobie urodziłam w czerwcu. I ślub wzięliśmy w czerwcu. Taki miesiąc 👍
Mój mąż ma taki październik. Ślub,urodziny, zaczęliśmy budowę domu i jeszcze maleństwo w pazdzierniku:)BlondHeroina_, baby lubią tę wiadomość
-
Emka31 wrote:Ja rok temu w czerwcu świętowałam 30stkę 😁 za chwile 31 🙈🙈
Baby, Ty też czerwcowa? 🙂
Macie piękne brzuszki !! Też muszę się sfotografować 😊 ale to po fryzjerze 😂
Mam dziś ze starym 10tą rocznicę ślubu 😱😍 będzie sushi i kupił wino 0%, zaszalejemy 😂
Koniecznie pokaż fotkę fryzury!Ja idę w ten poniedziałek
BlondHeroina_, Emka31 lubią tę wiadomość
-
baby wrote:Ooo wino 0% muszę powiedzieć mężowi żeby kupił jutro. Tęsknię trochę za winkiem 😆
Tak. Ja też czerwcowa. I córkę sobie urodziłam w czerwcu. I ślub wzięliśmy w czerwcu. Taki miesiąc 👍
High five! 😂🙈 Ja też czerwcowa, ślub też w czerwcu brałam, najstarszy Syn jest z czerwca... A żeby było zabawniej, mąż jest z września, dwóch pozostałych synów także jest z września... imprezy robimy tylko 2 razy w roku 😂😂😂 No... teraz jeszcze dojdzie nam październik... ❤baby, Emka31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybaby wrote:Ooo wino 0% muszę powiedzieć mężowi żeby kupił jutro. Tęsknię trochę za winkiem 😆
Jest w Carrefourze, wyglada smakowicie 😁 Za niczym innym nie tęsknie, ale wieczorów przy winku mi braknie 🙈
baby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzerwiec jest super !! 😍 mi się od zawsze kojarzył z wolnym, bo szkoła się kończy, więc urlop wskakiwał.. najlepiej 😁😁
U mnie rodzinka z lipca- córcia i mąż, ja czerwcowa, syn - październik i teraz młody chyba też 😁 wiec też dwie imprezy, bo ja dołączam do lipca, a syneczki będą zamykać sezon u nas 😁 ślub był w maju, 10 stopni i pizgało złem 🤪
-
nick nieaktualny
-
A mi dziś mąż zafundował piwko Perła 0% i Sommersby gruszkowe😋 Jakoś wino bezalkoholowe mi nie podeszło, ale może nie trafiłam na dobre.
My dziś albo jutro świętujemy spłatę kredytu mieszkaniowego💪 A co tam, każdy powód jest dobry 😉baby, BlondHeroina_, Jola17a, Bluberry lubią tę wiadomość
Poronienie październik 2015
Alicja marzec 2017 ❤️
Izabela październik 2020 ❤️
-
nick nieaktualnyEvoleth wrote:A mi dziś mąż zafundował piwko Perła 0% i Sommersby gruszkowe😋 Jakoś wino bezalkoholowe mi nie podeszło, ale może nie trafiłam na dobre.
My dziś albo jutro świętujemy spłatę kredytu mieszkaniowego💪 A co tam, każdy powód jest dobry 😉
Takie święto, to ja będę miała za 19 lat 🤣🤣 jeśli to forum będzie istniało, dam znać 😂 najlepszy powód!
Matko, żeby sobie nikt nie pomyślał, że jestem fanką alko, ale ta Perła to taka smakowa? Na ostatnim wyjściu przed ciąża, piłam miodową, była całkiem smaczna. A teraz to co zakazane, to ciągnie 🙈 I wyjść mi brakuje, ale od poniedziałku coś tam się otwiera, to od razu lecę po latte i sernik 😂
-
Ha ☺👍 same imprezowiczki 😆🍷🍸🍹🍻
Brawo my 😂
Ja już w Walentynki (przed testem pozytywnym) piłam bezalkoholowe musujące jakieś. Zwykle mam coś 0% w lodówce bo oboje jesteśmy kierowcami i mieszkamy daleko od miasta więc często "udaję że piję". Ale sam smak wina i piwa lubię. Nic na to nie poradzę 😉😄
Emka31, BlondHeroina_ lubią tę wiadomość
-
baby wrote:Ha ☺👍 same imprezowiczki 😆🍷🍸🍹🍻
Brawo my 😂
Ja już w Walentynki (przed testem pozytywnym) piłam bezalkoholowe musujące jakieś. Zwykle mam coś 0% w lodówce bo oboje jesteśmy kierowcami i mieszkamy daleko od miasta więc często "udaję że piję". Ale sam smak wina i piwa lubię. Nic na to nie poradzę 😉😄
Ty się śmiej... 😂 Ja ostatnie 5,5 roku jestem non stop albo w ciąży albo karmiąca... Nie wiem jak smakuje prawdziwy alkohol i czuję, że już zawsze będę się wyłamywać z towarzystwa jeśli chodzi o preferencje alkoholowe 😂🤦🏼♀️Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2020, 17:34