Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październik 2020 ♥️
Odpowiedz

Październik 2020 ♥️

Oceń ten wątek:
  • Pastelova Autorytet

Wysłany: 15 maja 2020, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kejti22 wrote:
    No ja jeszcze ani nie byłam zarażona toksoplazmoza ani nie miałam raczej salmonelli :/ i trochę się boje tych chorób... ale człowiek mądry po szkodzie, teraz to już przy każdym posiłku będę zastanawiac się zanim coś zjem :/

Wy to laski jesteście! Nie wyglądacie na 30 😛
    Ja to trochę gowniara, na początku maja miałam 22 urodziny 😜

Mnie często pytają o dowód i jest to zaleta dla mnie teraz, kiedyś strasznie
    Irytowalam się tym że wyglądam jak małolata 😁
    22 fajny wiek 👍

BlondHeroina_ lubi tę wiadomość

ckai43r80uurljcv.png
  • baby Autorytet

Wysłany: 15 maja 2020, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kejti22 wrote:
    No ja jeszcze ani nie byłam zarażona toksoplazmoza ani nie miałam raczej salmonelli :/ i trochę się boje tych chorób... ale człowiek mądry po szkodzie, teraz to już przy każdym posiłku będę zastanawiac się zanim coś zjem :/

Wy to laski jesteście! Nie wyglądacie na 30 😛
    Ja to trochę gowniara, na początku maja miałam 22 urodziny 😜

Kejti ☺ dziecko drogie ☺ mogłabym być Twoją mamą

Fajnie tak pisać z dziewczynami z tak różnych pokoleń 👍😜

Ja za 3 tygodnie kończę 43 🙊🙊🙊
    Nie wiem kiedy i jak to się stało

Dużo nas z urodzinami w czerwcu 👍🍓 jeszcze Soldering z tego co pamiętam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2020, 15:57

f2wl4z17a25l2zbv.png

oraz nastoletni córka i syn :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2020, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja rok temu w czerwcu świętowałam 30stkę 😁 za chwile 31 🙈🙈
    Baby, Ty też czerwcowa? 🙂

Macie piękne brzuszki !! Też muszę się sfotografować 😊 ale to po fryzjerze 😂

Mam dziś ze starym 10tą rocznicę ślubu 😱😍 będzie sushi i kupił wino 0%, zaszalejemy 😂

baby, BlondHeroina_ lubią tę wiadomość

• baby Autorytet

Wysłany: 15 maja 2020, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo wino 0% muszę powiedzieć mężowi żeby kupił jutro. Tęsknię trochę za winkiem 😆

Tak. Ja też czerwcowa. I córkę sobie urodziłam w czerwcu. I ślub wzięliśmy w czerwcu. Taki miesiąc 👍

BlondHeroina_, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

f2wl4z17a25l2zbv.png

• Pastelova Autorytet

Wysłany: 15 maja 2020, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    baby wrote:
    Ooo wino 0% muszę powiedzieć mężowi żeby kupił jutro. Tęsknię trochę za winkiem 😆

Tak. Ja też czerwcowa. I córkę sobie urodziłam w czerwcu. I ślub wzięliśmy w czerwcu. Taki miesiąc 👍

Mój mąż ma taki październik. Ślub,urodziny, zaczęliśmy budowę domu i jeszcze maleństwo w pazdzierniku:)

BlondHeroina_, baby lubią tę wiadomość

ckai43r80uurljcv.png
  • Pastelova Autorytet

Wysłany: 15 maja 2020, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emka31 wrote:
    Ja rok temu w czerwcu świętowałam 30stkę 😁 za chwile 31 🙈🙈
    Baby, Ty też czerwcowa? 🙂

Macie piękne brzuszki !! Też muszę się sfotografować 😊 ale to po fryzjerze 😂

Mam dziś ze starym 10tą rocznicę ślubu 😱😍 będzie sushi i kupił wino 0%, zaszalejemy 😂

Koniecznie pokaż fotkę fryzury!:) Ja idę w ten poniedziałek :)

BlondHeroina_, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

ckai43r80uurljcv.png
  • BlondHeroina_ Ekspertka

Wysłany: 15 maja 2020, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    baby wrote:

High five! 😂🙈 Ja też czerwcowa, ślub też w czerwcu brałam, najstarszy Syn jest z czerwca... A żeby było zabawniej, mąż jest z września, dwóch pozostałych synów także jest z września... imprezy robimy tylko 2 razy w roku 😂😂😂 No... teraz jeszcze dojdzie nam październik... ❤

baby, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

thgf3e3kyrhxotsx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2020, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My też ślubowaliśmy w czerwcu 8 lat temu. Ja z września, mąż z września, teściowie z września i jak nam się termin z USG potwierdzi to i maluszek będzie z końca września 🙂

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2020, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    baby wrote:

Jest w Carrefourze, wyglada smakowicie 😁 Za niczym innym nie tęsknie, ale wieczorów przy winku mi braknie 🙈

baby lubi tę wiadomość

• Kejti22 Autorytet

Wysłany: 15 maja 2020, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To u mnie znowu rozbieżność po całym roku 😂 ale wychodzi na to, ze nasza dzidzia została stworzona w urodzinowa 30stke narzeczonego 😂 także prezent się udał 😂

baby, nick nieaktualny, BlondHeroina_ lubią tę wiadomość

• Kejti22 Autorytet

Wysłany: 15 maja 2020, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emka31 wrote:
    Jest w Carrefourze, wyglada smakowicie 😁 Za niczym innym nie tęsknie, ale wieczorów przy winku mi braknie 🙈
    Podeslij nazwę wina jak możesz 😊 chętnie tez bym się napiła!

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2020, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czerwiec jest super !! 😍 mi się od zawsze kojarzył z wolnym, bo szkoła się kończy, więc urlop wskakiwał.. najlepiej 😁😁

U mnie rodzinka z lipca- córcia i mąż, ja czerwcowa, syn - październik i teraz młody chyba też 😁 wiec też dwie imprezy, bo ja dołączam do lipca, a syneczki będą zamykać sezon u nas 😁 ślub był w maju, 10 stopni i pizgało złem 🤪

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2020, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kejti22 wrote:
    Podeslij nazwę wina jak możesz 😊 chętnie tez bym się napiła!

O proszę, ile chętnych 😂

Już podaje 😊 a jeśli będzie dobre, to już sobie siebie wyobrażam, ja -wieloryb, latem na tarasie, lampeczka bezalkoholowego, książka i chill 😂

2-DEEDB18-9717-4446-B80-F-87-A94-C336176.jpg

baby, Jola17a, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Evoleth Autorytet

Wysłany: 15 maja 2020, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi dziś mąż zafundował piwko Perła 0% i Sommersby gruszkowe😋 Jakoś wino bezalkoholowe mi nie podeszło, ale może nie trafiłam na dobre.
    My dziś albo jutro świętujemy spłatę kredytu mieszkaniowego💪 A co tam, każdy powód jest dobry 😉

baby, BlondHeroina_, Jola17a, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Poronienie październik 2015
    Alicja marzec 2017 ❤️
    Izabela październik 2020 ❤️

• Paulinqa Ekspertka

Wysłany: 15 maja 2020, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w grudniu 30 kończę A mąż w czerwcu 31 . We wrześniu mamy 7 rocznicę ślubu i dzidzia urodzi się we wrześniu ;)

MIKOŁAJ ♡ 2015
    OLIWIER ♡ 2020
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2020, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evoleth wrote:
    A mi dziś mąż zafundował piwko Perła 0% i Sommersby gruszkowe😋 Jakoś wino bezalkoholowe mi nie podeszło, ale może nie trafiłam na dobre.
    My dziś albo jutro świętujemy spłatę kredytu mieszkaniowego💪 A co tam, każdy powód jest dobry 😉

Takie święto, to ja będę miała za 19 lat 🤣🤣 jeśli to forum będzie istniało, dam znać 😂 najlepszy powód!

Matko, żeby sobie nikt nie pomyślał, że jestem fanką alko, ale ta Perła to taka smakowa? Na ostatnim wyjściu przed ciąża, piłam miodową, była całkiem smaczna. A teraz to co zakazane, to ciągnie 🙈 I wyjść mi brakuje, ale od poniedziałku coś tam się otwiera, to od razu lecę po latte i sernik 😂

Wysłany: 15 maja 2020, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, a co do wina 0%, najlepsze są z Lidla (mają białe i czerwone), te z Carrefour moim zdaniem są zbyt kwaśne...
    20200515-172205.jpg

baby, nick nieaktualny, Jola17a, Evoleth, nick nieaktualny, Jesienna mama lubią tę wiadomość

thgf3e3kyrhxotsx.png
  • baby Autorytet

Wysłany: 15 maja 2020, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ha ☺👍 same imprezowiczki 😆🍷🍸🍹🍻
    Brawo my 😂

Ja już w Walentynki (przed testem pozytywnym) piłam bezalkoholowe musujące jakieś. Zwykle mam coś 0% w lodówce bo oboje jesteśmy kierowcami i mieszkamy daleko od miasta więc często "udaję że piję". Ale sam smak wina i piwa lubię. Nic na to nie poradzę 😉😄

nick nieaktualny, BlondHeroina_ lubią tę wiadomość

f2wl4z17a25l2zbv.png

• baby Autorytet

Wysłany: 15 maja 2020, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evoleth wrote:

My jeszcze 8 lat. Ale też będzie imprezka 😆

BlondHeroina_, Evoleth, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

f2wl4z17a25l2zbv.png

Wysłany: 15 maja 2020, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    baby wrote:
    Ha ☺👍 same imprezowiczki 😆🍷🍸🍹🍻
    Brawo my 😂

Ja już w Walentynki (przed testem pozytywnym) piłam bezalkoholowe musujące jakieś. Zwykle mam coś 0% w lodówce bo oboje jesteśmy kierowcami i mieszkamy daleko od miasta więc często "udaję że piję". Ale sam smak wina i piwa lubię. Nic na to nie poradzę 😉😄

Ty się śmiej... 😂 Ja ostatnie 5,5 roku jestem non stop albo w ciąży albo karmiąca... Nie wiem jak smakuje prawdziwy alkohol i czuję, że już zawsze będę się wyłamywać z towarzystwa jeśli chodzi o preferencje alkoholowe 😂🤦🏼‍♀️

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2020, 17:34

thgf3e3kyrhxotsx.png
‹‹ 158 159 160 161 162 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ