Październik 2020 ♥️
-
WIADOMOŚĆ
-
Baby magnez rozluźnia, może po tym?
U mnie horrorrano obudziły mnie dreszcze! Trząsłam się cała. Do tego ból brzucha okresowy. Bałam się wstać ;( na szczęście jest ok, ale psychicznie mnie to rozwaliło
nie mam pojęcia o co chodzi.
Iryska, mi brzuch twardnieje od początku ciąży... -
nick nieaktualny
-
Misia78 wrote:Umówiłam się do tej lekarki co mi dała skierowanie, żeby mi dała nowe (to takie wewnętrzne skierowania z Luxmedu, tatmo już się przeterminowało).
Muszę, muszę, wiem. Mam jednak nadzieję, ze nic to poważnego a ten opis jest na wyrost.
Na pewno nic poważnego. Z resztą sam opis też nie sugeruje końca świata. Ale trzeba to zrobić, żeby wszystko co złe wykluczyć i spokojnie się przygotowywać na maleństwoMisia78 lubi tę wiadomość
-
Maybelle wrote:Mnie się bardzo podobają te za lamillou
https://www.lamillou.com/shop/organizer-feeria--
Chyba zamówię tam torbę, kurę do karmienia i otulacze bambusowe, bo są przepiękne 😍
Też zamawiam torbę Feeria Black Swan 🖤Maybelle lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyByłam dziś w Ikei i wstąpiłam do Kaapahla i już się poprawiam, mój syn ma swoje pierwsze ciuchy (nie będzie gorszy 🤪😊) z wyprzedaży, dodatkowo na te wyprzedaż -30%, więc dostał dziś za stówkę ubranka 🙈 Pomacałam te ich bodziaki i pajace i jak dla mnie są spoko, kupię w przyszłości 🙂
Nogi mi dzisiaj wchodzą w d... 🙈 kondycja nie ta 🤦🏻♀️
Piszecie o biegunce, zabrzmi to strasznie, ale mi by się przydała 🙈 niby to nie zaparcia, ale nie jest lekko, niby pije dużo wody, jedzenie też w miarę, a jest problem... już! Co będzie później 🙈
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2020, 20:03
BlondHeroina_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFreja000 wrote:Baby magnez rozluźnia, może po tym?
U mnie horrorrano obudziły mnie dreszcze! Trząsłam się cała. Do tego ból brzucha okresowy. Bałam się wstać ;( na szczęście jest ok, ale psychicznie mnie to rozwaliło
nie mam pojęcia o co chodzi.
Iryska, mi brzuch twardnieje od początku ciąży...
Kurcze, skąd to? Ty masz twardy brzuszek cały czas? Nie odpuszcza po nocy albo odpoczynku?
Musi być dobrze 🙂bebetka.b lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny