Październik 2020 ♥️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hello!
Melduję się dziś po USG połówkowym.
Nadal mam na pokładzie dużą dziewczynkę - 432g💪 Leży sobie główką do góry. A wydawało mi się że poprzecznie, bo często czuję ją po bokach. Wszystkie narządy na medal. Jedyna uwaga pani doktor to lekka niedomykalność zastawki trójdzielnej. Podobno to dość częste na tym etapie, bo zastawka jeszcze uczy się, jak ma pracować. Do obserwacji. Więc się nie martwię 😊
Bluberry, proszę dopisz mi na pierwszej stronie kobitkę i termin jednak 2.10😊
Maybelle, BlondHeroina_, Misia78, Wowka, Natalii, Freja000, Bluberry lubią tę wiadomość
Poronienie październik 2015
Alicja marzec 2017 ❤️
Izabela październik 2020 ❤️
-
Misia78 wrote:Jejku dziewczyny, właśnie dostałam pierwszego od 2 dni kopniaka.
Od kiedy dziecko już regularnie będzie się ruszać, bo do końca osiwieje?
Po 22 tygodniu ruchy powinny już być w miarę regularne... od wtedy też można je liczyć.Misia78 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, czy ogladalyscie może film Malgorzaty Rozenek o in vitro ? W tym filmie wystąpiła Jadzia. 10 lat walki o dziecko,2 ciążę obumarłe 5 poronień 2 ciążę pozamaciczne, 1 procedura in vitro i kolejna strata w 8 tc. Łącznie 10 strat...
Dzisiaj dowiedziała się, że potrzebuje szczepień żeby mieć szanse. To jest jej jedyna nadzieja na dziecko. Jeśli się nie uda to kończy temat dziecka i skupi się na splaceniu wszystkich kredytów. W akcie desperacji założyła zbiórkę na zrzutka.pl
Jeśli chcesz i możesz pomóc to wrzucam link:
https://zrzutka.pl/v3eydz?utm_medium=social&utm_source=facebook&utm_campaign=sharing_buttonWiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2020, 21:23
-
Nie po magnezie bo biorę go od chyba 6tc.
Nie wiem, piłam wieczorem sok jabłkowy. I koło 20 słabą kawę. Ale na wykresie wczoraj zaznaczyłam ból brzucha - w ciągu dnia to było. Więc chyba coś się już kroiło wcześniej
Teraz lepiej. Brzuch już nie taki twardy ale taki.. Tkliwy. Czekam na ruchy. Choć jeden... Na uspokojenie. Proszę...😍Misia78, Freja000 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMisia78 wrote:Jejku dziewczyny, właśnie dostałam pierwszego od 2 dni kopniaka.
Od kiedy dziecko już regularnie będzie się ruszać, bo do końca osiwieje?
Misia, za tydzień! Ja od dobrych kilku dni czuje bombardowanie pęcherza! I brzuch faluje 😍🥰
Napewno się doczekasz 😊 a potem bedziesz błagała, żeby Cię dzidziutek nie kopał po żebrach 😉Misia78 lubi tę wiadomość
-
On już się ruszał od 15 tygodnia i nagle przestał. Fakt, że zawsze nieregularnie. Spodziewałam się że w 18 już będzie brykał, skoro tak szybko zaczął. Widocznie coś się poprzesuwało i po prostu nie czuję (czułam na początku baaardzo nisko).
Natalii - też mam łożysko z przodu.
Baby - kopnie na pewno! czekam z Tobą -
Misia78 wrote:On już się ruszał od 15 tygodnia i nagle przestał. Fakt, że zawsze nieregularnie. Spodziewałam się że w 18 już będzie brykał, skoro tak szybko zaczął. Widocznie coś się poprzesuwało i po prostu nie czuję (czułam na początku baaardzo nisko).
Natalii - też mam łożysko z przodu.
Baby - kopnie na pewno! czekam z Tobą
Kochana, może po prostu pleckami jest obrócony? Nie ma co martwić się na zapas... 🤗 -
Baby, napewno już niedługo poczujesz ruchy! 😚 musisz troszku wytrzymać, jeszcze będziesz mieć dość kopania 😊
Jak chcesz się czymś pozytywnym zająć, polecam zrobienie zabawki dla swojego dzieciątka. Wgl wszystkim polecam jak nie macie się czym zająć zrobić takie coś dla swoich dzieci ☺️ Wystarczy mieć maszynę do szycia, materiały można wykorzystać ze starej pościeli, koszulek jednak warto zaopatrzyć się w jakiś fajny materiał ☺️ Podrzucam link z instruktażem, już sama robiłam i wyszło mi super 😄😄😄 https://youtu.be/4EeXoTTp01AWiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2020, 08:48
BlondHeroina_ lubi tę wiadomość
-
Kejti ja ruchy czułam już od około 4 tygodni. Wczoraj kiepsko się czułam. Biegunka. Ból brzucha. Jakieś skurcze 😞 stąd te obawy czy jest ok
Zajęcia mam 😉 wszak mam 2 dzieci 😂😜 i dom na głowie.
A tak poza tym to prace plastyczne i artystyczne są dla mnie męczarnią 🙈 Jestem zdecydowanie matematykiem 😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2020, 08:55
Kejti22 lubi tę wiadomość
-
Kejti22 wrote:Baby, napewno już niedługo poczujesz ruchy! 😚 musisz troszku wytrzymać, jeszcze będziesz mieć dość kopania 😊
Jak chcesz się czymś pozytywnym zająć, polecam zrobienie zabawki dla swojego dzieciątka. Wgl wszystkim polecam jak nie macie się czym zająć zrobić takie coś dla swoich dzieci ☺️ Wystarczy mieć maszynę do szycia, materiały można wykorzystać ze starej pościeli, koszulek jednak warto zaopatrzyć się w jakiś fajny materiał ☺️ Podrzucam link z instruktażem, już sama robiłam i wyszło mi super 😄😄😄 https://youtu.be/4EeXoTTp01A
Ja dziś z najstarszym synem muszę zrobić laurkę na Dzień Mamy w ramach zajęć... uwielbiam takie niespodzianki 😂🙈Kejti22 lubi tę wiadomość
-
I ja czekam cierpliwie na ruchy dzidzi. 18 tydzień wg usg, mam nadzieję że lada dzień... Dostanę kopniaczki 🙂
40 lat, starania od V/2018 SALVE Łódź
niedrożny prawy jajowód; histeroskopia w XII/18
AMH 1,38; lewy jajnik torbiel endo.;
1 punkcja 05.19 3 jajeczka ❄2 punkcja 06.19 1 jajeczko❄3 punkcja 07.19 5 jajeczek. Z 9 szt.
7 zapłodnionych przestało się rozwijac. W 5 i 6 dobie brak blastek 😢
A.K. X/19 4 blastki ❄️❄️❄️❄️
⚠️XII/19 polip. I/20 histero.
7II/20 4AA podane. 🍀
10dpt Beta 427
13dpt Beta 2173
14dpt USG jest kropek
35dpt 13.03.❤️ 7t.6d.
39dpt ❤️ ma 2cm
Serce się raduje, dzidzia zdrowa. Dziewczynka 🎠💗 Spotkamy się w październiku 👨👩👧29.10.2020 Laurunia ❤️
CC w Salve. Polecam!
Nie bedzie staran z pomocą med.o rodzeństwo. -
BlondHeroina_ wrote:Ja dziś z najstarszym synem muszę zrobić laurkę na Dzień Mamy w ramach zajęć... uwielbiam takie niespodzianki 😂🙈
Moja córcia ma lekcję kreatywną online. O 12. Materiały przygotowane. Ale co będzie to niespodzianka 🙈 wiadomo że ja przy tej lekcji jestem bo ona sama sobie nie poradzi z połączeniem. Ale pracę robi sama 😍👍
Do gina pisałam wczoraj. Odpisał że nospa, magnez i odpoczynek. Ale jeśli będzie się dalej brzuch tak stawiał to musimy przyspieszyć wizytę. Może w poniedziałek pojadę..BlondHeroina_ lubi tę wiadomość
-
Torba do wózka to jedyna rzecz, którą mam po dzieciach
od parunastu lat lezy :0 muszę sprawdzić czy żyje.
Wczoraj popakowałam do komody ubranka i stwierdziłam, że te spodenki newbie są bez sensu. Ładne, ale wyglądają na ciasne... i że nie mam nic w rozmiarze 56. Więc kupiłam parę bodziaków i pajacyków, jedne spodenki i śpioszki. Śpioszków w ogóle nigdzie nie widzę... może to już passe?
Gdybyście trafiły na taki misiowy kombinezon cienki to dajcie znać.
Emka31 wrote:Kurcze, skąd to? Ty masz twardy brzuszek cały czas? Nie odpuszcza po nocy albo odpoczynku?
Musi być dobrze 🙂
u mnie jak zawsze wszystko na opak i problemy mam głównie jak leżę lub siedzę... w ruchu odpuszcza. Chyba znak, że powinnam zacząć ćwiczyć... ale mi się nie chce i średnio mam kiedy... może jak dzieci wrócą do szkoły to się uda. Robienie obiadów odpadnie. -
Ja też już chyba jakieś dwa tygodnie czuję ruchy. Może ciut dłużej, tylko nie byłam pewna co to. Najpierw sporadycznie, ale teraz już okłada mnie zdrowo. Brzuch faluje. Mąż mówi, że na perkusji gra😁
Byłam na USG połówkowym, wszystko ładnie pięknie. Jak sobie przypomnę, że ten kretyn konował wysyłał mnie na usunięcie tej ciąży to mnie od nowa krew zalewa... 😤😠