Październik 2020 ♥️
-
WIADOMOŚĆ
-
BlondHeroina_ wrote:Dziewczyny! Korzystacie z Vinted?
Przepadałam!!! Jakie perełki tam znalazłam dla niuni i chłopców za grosze!!! 😱🥰
Tak, Vinted jest super 😊
Kupowałam póki co ciuchy dla siebie, ale rozglądam się też za ubrankami dla dzieciaków.BlondHeroina_ lubi tę wiadomość
Poronienie październik 2015
Alicja marzec 2017 ❤️
Izabela październik 2020 ❤️
-
Kejti22 wrote:Ja korzystam ☺️ Można super rzeczy dorwać... jedyny minus aplikacji, to to, ze trzeba wykupić przy każdym zakupie „ochronę vinted” i do każdej ceny sprzedającego płaci się jeszcze dodatkowo ok 8zl...
Fakt, jest 4 zł ochrony i przesyłka... nie zmienia to jednak faktu, że w dalszym ciągu się kalkuluje... -
Dziewczyny zaraz się wścieknę - weszłam na Sinsay, co mi się spodoba nie ma rozmiaru. Co się dzieje?! Gdzie są sklepy zaopatrzone normalnie? w HM są straszne ceny a i rozmiarówka też niedostępna.
Gdzie udało Wam się kupić najmniejsze rozmiary? Bo 74 i 80 mnie na tę chwile nie interesują -
nick nieaktualnyBlondHeroina_ wrote:Fakt, jest 4 zł ochrony i przesyłka... nie zmienia to jednak faktu, że w dalszym ciągu się kalkuluje...
Siebie tam odkupiłam 😁 zamiast 200 zł za jedna parę spodni, kupiłam sobie 4 pary😊 poluję jeszcze na jakieś białe na lato.. polubiłam się z tą aplikacją 🙂BlondHeroina_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMisia78 wrote:Dziewczyny zaraz się wścieknę - weszłam na Sinsay, co mi się spodoba nie ma rozmiaru. Co się dzieje?! Gdzie są sklepy zaopatrzone normalnie? w HM są straszne ceny a i rozmiarówka też niedostępna.
Gdzie udało Wam się kupić najmniejsze rozmiary? Bo 74 i 80 mnie na tę chwile nie interesują
Nie pomogę, bo to jeszcze przede mną 🙈 ale chętnie się dowiem 😊generalnie jestem za zakupami w sklepie, można dotknąć, pooglądać.. ja tak wolę 🙂
Na ten moment mam tylko to 🙈
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2020, 12:23
Misia78, BlondHeroina_, Maybelle, Lajla, Jola17a, Jesienna mama, Bluberry lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2022, 22:29
Evoleth, BlondHeroina_, Paulinqa, Wowka, Misia78, Kejti22, ma.rysia, Lajla, Jola17a, Freja000, Jesienna mama, Kosmamitka, Natalii, Bluberry, gondi lubią tę wiadomość
-
Misia78 wrote:Dziewczyny zaraz się wścieknę - weszłam na Sinsay, co mi się spodoba nie ma rozmiaru. Co się dzieje?! Gdzie są sklepy zaopatrzone normalnie? w HM są straszne ceny a i rozmiarówka też niedostępna.
Gdzie udało Wam się kupić najmniejsze rozmiary? Bo 74 i 80 mnie na tę chwile nie interesują
Ja kupiłam kilka dni temu małe rozm. 50 i 56 na stronie H&M i F&F, ale wczoraj jak wchodziłam było już pusto 😱 Teraz wspieram się pojedyńczymi sztukami na Vinted. -
Maybelle wrote:Dziewczyny melduję się po wizycie. It's a girl!!! 💕👧🏼
Bluberry możesz dopisać na pierwszą stronę 😊
Wszystkie narządy dokładnie sprawdzone i wszystko jest idealnie. Malutka sobie spała podczas badania i tylko rączką machała albo palec do buzi 😄
Dostałam piękne zdjęcia buzi i stópek i wideo nagrane na pamiątkę.
Gratuluję córeczki Kochana!!! ❤ Najważniejsze, że malutka zdrowa!Maybelle, Jesienna mama lubią tę wiadomość
-
Maybelle, super. Piękne zdjęcia ❤
Mam wrażenie, że po pierwszych wiadomościach o chłopcach teraz mamy wysyp dziewczynek 😍
Ja potwierdzę swoją córkę na połówkowym w przyszłą sobotę. Mam nadzieję, że potwierdzę 😉
Ja nic jeszcze nie kupiłam. Jakoś mam wrażenie, że mam czas 😊 No i najpierw chcę zobaczyć co mam i co jeszcze wykorzystam.
Jakiś czas temu rozmawiałyśmy o wielopieluchowaniu. Kupilyscie już coś? Bo też kiepsko z malutkimi rozmiarami...Maybelle, BlondHeroina_ lubią tę wiadomość
-
Ja myślę, że wejdą nowe kolekcje do sieciówek i te małe rozmiary znów będą. Tylko pewnie wczesną jesienią.
Póki co warto patrzeć w typowo internetowych sklepach, Dolce Sonno, Szykowna Mama, MyBasic, Sówka, ciągle mi wyskakuje coś nowego w reklamach przeglądarki.
Taka jestem mądra ale sama też jeszcze nic nie mam😁
Póki co absorbują mnie letnie ciuchy dla starszej córki. Bo to pilniejze.
No i dla mnie, na mój rosnący brzuch 😉
Misia78 lubi tę wiadomość
Poronienie październik 2015
Alicja marzec 2017 ❤️
Izabela październik 2020 ❤️
-
Evoleth wrote:Ja myślę, że wejdą nowe kolekcje do sieciówek i te małe rozmiary znów będą. Tylko pewnie wczesną jesienią.
Póki co warto patrzeć w typowo internetowych sklepach, Dolce Sonno, Szykowna Mama, MyBasic, Sówka, ciągle mi wyskakuje coś nowego w reklamach przeglądarki.
Taka jestem mądra ale sama też jeszcze nic nie mam😁
Póki co absorbują mnie letnie ciuchy dla starszej córki. Bo to pilniejze.
No i dla mnie, na mój rosnący brzuch 😉
Tak jak mówisz... ale boję się, że ich ceny będą wyższe niż do tej pory w regularnej sprzedaży z uwagi, że większość szyta jest w Chinach... już powoli widać wzrost cen. Dlatego powoli uzupełniamy już wyprawkę, żeby na koniec się nie zdziwić.