X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październik 2020 ♥️
Odpowiedz

Październik 2020 ♥️

Oceń ten wątek:
  • BlondHeroina_ Ekspertka

Wysłany: 22 maja 2020, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny! Korzystacie z Vinted?
    Przepadałam!!! Jakie perełki tam znalazłam dla niuni i chłopców za grosze!!! 😱🥰

thgf3e3kyrhxotsx.png
  • Kejti22 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2020, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja korzystam ☺️ Można super rzeczy dorwać... jedyny minus aplikacji, to to, ze trzeba wykupić przy każdym zakupie „ochronę vinted” i do każdej ceny sprzedającego płaci się jeszcze dodatkowo ok 8zl...

BlondHeroina_, Bassia lubią tę wiadomość

• Evoleth Autorytet

Wysłany: 22 maja 2020, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BlondHeroina_ wrote:
    Dziewczyny! Korzystacie z Vinted?
    Przepadałam!!! Jakie perełki tam znalazłam dla niuni i chłopców za grosze!!! 😱🥰

Tak, Vinted jest super 😊
    Kupowałam póki co ciuchy dla siebie, ale rozglądam się też za ubrankami dla dzieciaków.

BlondHeroina_ lubi tę wiadomość

Poronienie październik 2015
    Alicja marzec 2017 ❤️
    Izabela październik 2020 ❤️

Wysłany: 22 maja 2020, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kejti22 wrote:
    Ja korzystam ☺️ Można super rzeczy dorwać... jedyny minus aplikacji, to to, ze trzeba wykupić przy każdym zakupie „ochronę vinted” i do każdej ceny sprzedającego płaci się jeszcze dodatkowo ok 8zl...

Fakt, jest 4 zł ochrony i przesyłka... nie zmienia to jednak faktu, że w dalszym ciągu się kalkuluje...

thgf3e3kyrhxotsx.png
  • Misia78 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2020, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny zaraz się wścieknę - weszłam na Sinsay, co mi się spodoba nie ma rozmiaru. Co się dzieje?! Gdzie są sklepy zaopatrzone normalnie? w HM są straszne ceny a i rozmiarówka też niedostępna.
    Gdzie udało Wam się kupić najmniejsze rozmiary? Bo 74 i 80 mnie na tę chwile nie interesują:(

17u96iyefisxlskp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2020, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BlondHeroina_ wrote:
    Fakt, jest 4 zł ochrony i przesyłka... nie zmienia to jednak faktu, że w dalszym ciągu się kalkuluje...

Siebie tam odkupiłam 😁 zamiast 200 zł za jedna parę spodni, kupiłam sobie 4 pary😊 poluję jeszcze na jakieś białe na lato.. polubiłam się z tą aplikacją 🙂

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2020, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia78 wrote:
    Dziewczyny zaraz się wścieknę - weszłam na Sinsay, co mi się spodoba nie ma rozmiaru. Co się dzieje?! Gdzie są sklepy zaopatrzone normalnie? w HM są straszne ceny a i rozmiarówka też niedostępna.
    Gdzie udało Wam się kupić najmniejsze rozmiary? Bo 74 i 80 mnie na tę chwile nie interesują:(

Nie pomogę, bo to jeszcze przede mną 🙈 ale chętnie się dowiem 😊generalnie jestem za zakupami w sklepie, można dotknąć, pooglądać.. ja tak wolę 🙂

Na ten moment mam tylko to 🙈

64-F8-D8-BB-675-C-479-F-96-F0-8-C658-CAECBBA.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2020, 12:23

Misia78, BlondHeroina_, Maybelle, Lajla, Jola17a, Jesienna mama, Bluberry lubią tę wiadomość

• Misia78 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2020, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emka, śliczne! Ja - mama dziewczyn, zakochałam się teraz w chłopięcych ubrankach!

17u96iyefisxlskp.png
  • Maybelle Autorytet

Wysłany: 22 maja 2020, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2022, 22:29

Evoleth, BlondHeroina_, Paulinqa, Wowka, Misia78, Kejti22, ma.rysia, Lajla, Jola17a, Freja000, Jesienna mama, Kosmamitka, Natalii, Bluberry, gondi lubią tę wiadomość

2019 8tc 💔
    2020 córeczka 💗
    2022 czekamy na synka 💙
    8une43r84puaim9e.png

Wysłany: 22 maja 2020, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia78 wrote:

Ja kupiłam kilka dni temu małe rozm. 50 i 56 na stronie H&M i F&F, ale wczoraj jak wchodziłam było już pusto 😱 Teraz wspieram się pojedyńczymi sztukami na Vinted.

thgf3e3kyrhxotsx.png

Wysłany: 22 maja 2020, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maybelle wrote:
    Dziewczyny melduję się po wizycie. It's a girl!!! 💕👧🏼
    Bluberry możesz dopisać na pierwszą stronę 😊
    Wszystkie narządy dokładnie sprawdzone i wszystko jest idealnie. Malutka sobie spała podczas badania i tylko rączką machała albo palec do buzi 😄
    Dostałam piękne zdjęcia buzi i stópek i wideo nagrane na pamiątkę.
    965bac43de92.jpg
    980b65ace630.jpg

Gratuluję córeczki Kochana!!! ❤ Najważniejsze, że malutka zdrowa!

Maybelle, Jesienna mama lubią tę wiadomość

thgf3e3kyrhxotsx.png
  • Evoleth Autorytet

Wysłany: 22 maja 2020, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maybelle i to jest wiadomość dnia👍
    Gratulacje! 😊😊😊😊😊

Maybelle lubi tę wiadomość

Alicja marzec 2017 ❤️

• Maybelle Autorytet

Wysłany: 22 maja 2020, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2022, 22:29

2019 8tc 💔
    2020 córeczka 💗
    2022 czekamy na synka 💙
    8une43r84puaim9e.png
  • edytkaa93 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2020, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeju ani nie mówcie że nie ma ubrań tych małych, ja jeszcze nic nie mam, a potem będę chciała kupować a nie będzie czego:p

17.08.2018 M<33
    09.10.2020 A<33
  • Wowka Autorytet

Wysłany: 22 maja 2020, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maybelle, super. Piękne zdjęcia ❤

Mam wrażenie, że po pierwszych wiadomościach o chłopcach teraz mamy wysyp dziewczynek 😍

Ja potwierdzę swoją córkę na połówkowym w przyszłą sobotę. Mam nadzieję, że potwierdzę 😉

Ja nic jeszcze nie kupiłam. Jakoś mam wrażenie, że mam czas 😊 No i najpierw chcę zobaczyć co mam i co jeszcze wykorzystam.

Jakiś czas temu rozmawiałyśmy o wielopieluchowaniu. Kupilyscie już coś? Bo też kiepsko z malutkimi rozmiarami...

Maybelle, BlondHeroina_ lubią tę wiadomość

Julia ❤
    3ffafe9500.png
    Jano ❤
    c2513a0522.png
  • Evoleth Autorytet

Wysłany: 22 maja 2020, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja myślę, że wejdą nowe kolekcje do sieciówek i te małe rozmiary znów będą. Tylko pewnie wczesną jesienią.
    Póki co warto patrzeć w typowo internetowych sklepach, Dolce Sonno, Szykowna Mama, MyBasic, Sówka, ciągle mi wyskakuje coś nowego w reklamach przeglądarki.

Taka jestem mądra ale sama też jeszcze nic nie mam😁
    Póki co absorbują mnie letnie ciuchy dla starszej córki. Bo to pilniejze.
    No i dla mnie, na mój rosnący brzuch 😉

Misia78 lubi tę wiadomość

Alicja marzec 2017 ❤️

Wysłany: 22 maja 2020, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evoleth wrote:
    Ja myślę, że wejdą nowe kolekcje do sieciówek i te małe rozmiary znów będą. Tylko pewnie wczesną jesienią.
    Póki co warto patrzeć w typowo internetowych sklepach, Dolce Sonno, Szykowna Mama, MyBasic, Sówka, ciągle mi wyskakuje coś nowego w reklamach przeglądarki.

Taka jestem mądra ale sama też jeszcze nic nie mam😁
    Póki co absorbują mnie letnie ciuchy dla starszej córki. Bo to pilniejze.
    No i dla mnie, na mój rosnący brzuch 😉

Tak jak mówisz... ale boję się, że ich ceny będą wyższe niż do tej pory w regularnej sprzedaży z uwagi, że większość szyta jest w Chinach... już powoli widać wzrost cen. Dlatego powoli uzupełniamy już wyprawkę, żeby na koniec się nie zdziwić.

thgf3e3kyrhxotsx.png
  • edytkaa93 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2020, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BlondHeroina nawet nie mów o wzroście cen... Wystarczy pójść do zwykłego spożywczego i człowiekowi włosy dęba stają jak się widzi te ceny:/

17.08.2018 M<33
    09.10.2020 A<33
  • Lajla Przyjaciółka

Wysłany: 22 maja 2020, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy nadal na badania nie mam zna brać osoby towarzyszącej?

• Kejti22 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2020, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie nie można....

‹‹ 177 178 179 180 181 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementy w ciąży – co naprawdę jest potrzebne?

Ciąża to czas pełen radości, ale i wyzwań. Jednym z najważniejszych aspektów, o które należy zadbać, jest odpowiednie odżywianie. Kobiety w ciąży często słyszą o konieczności suplementacji, ale które składniki są naprawdę niezbędne?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ