Październik 2020 ♥️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyW nowym dniu może ktoś nowy do nas dołączy? 🙂
Wrzucam ciekawy link w temacie wyboru witamin w ciąży
https://pantabletka.pl/jakie-witaminy-w-ciazy-opinia-analiza/
Wczoraj obleciała wszystkie apteki u siebie i zabawne bo w żadnej nie mieli tych z najlepszą oceną tylko na zamówienie, a te kiepskie mieli ponad to.Annie1981 lubi tę wiadomość
-
Witajcie kochane🙂 obudził mnie dziś sen jak zalała mnie krew, momentalnie się obudziłam i zaczęłam sprawdzać czy okres przyszedł a że nie to poszłam zrobić test który kupiłam poprzedniego dnia. I tak o 4:40 zobaczyłam dwie piękne kreski i nie mogłam już spać z wrażenia. To moja trzecia upragniona wyczekana ciąża, mam w domu już 4,5letnia córkę i 3letniego synka. Mam głęboka nadzieję że w październiku poznam mojego kolejnego skarba.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć Sweetcake 🙂
Czujecie już jakieś pierwsze objawy? Mnie dziś jakiś kryzys łapie. Wiem że to głupie i każda ciąża jest inna i nie ma co porównywać z poprzednimi, ale w tej kompletnie nie czuję się ciążowo. W poprzednich na tym etapie co teraz jestem odczuwałam dużą senność, zapachy niektóre już przeszkadzały. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoje poprzednie ciąże na początkowym etapie były takie same. A teraz nic 😔
Jedynie co teraz też się powtórzyło to proroczy sen 🙂 serio, przed zrobieniem testu miałam sen świadczący że jestem w ciąży. Pomyślała bym że jestem wariatką 😂 ale czytałam na ovu podobne historie.
Maybelle racja, to dopiero początek jeszcze się może to zmienić i szczerze to ja nie pogniewała bym się gdybym przeszła tą ciążę łagodnie, z córką początek były kiepski ale później na tyle było dobrze że do końca 8 miesiąca ciąży pracowałam 🙂 -
No właśnie ja praktycznie nie mam żadnych objawów. Może to za wczesnie jeszcze? Jedyne co mnie zastanowiło i zrobiłam test to w czwartek, w południe, zachciało mi się strasznie spać i mam zatkany nos.Od razu pobiegłam
test i 2 kreseczki. Dwie poprzednie ciąże raczej podobne, z tego co pamietam. Okropne mdłości,ból piersi i zatkany nos,tylko nie pamietam kiedy pojawiły się te objawy. Nie jestem w stanie powiedzieć kiedy była u mnie owulacja ponieważ moje cykle były bardzo nieregularne (28-36). Testy owulacyjnych pokazywały brak owulacji a tu taka niespodzianka. -
nick nieaktualnySweetcake a jakich testów owulacyjnych używałeś?
Myślę że brak wiedzy kiedy była owulacja to nie problem najważniejsze że Wam się udało 🙂 a resztę już lekarz ustali przy pierwszym USG
Maybelle nie chciała byś zrobić listy październikowych mam? Jesteś na pierwszej stronie, ja nie wiem czy zdołam pociągnąć. -
nick nieaktualny
-
Bluberry używałam różnych testów owulacyjnych, przeważnie Facelle z Rossmann lub z DM. Ja byłam pewna, ze się nie uda ponieważ jeszcze karmie piersia i ze względu na wiek dałam sobie czas do grudnia. A tu taka niespodzianka. W piątek mam wizytę u gino i jestem ciekawa czy już coś zobaczy.
-
Hej dziewczyny. Dołączam. Robiłam dziś dwa testy o 5 rano i ona pozytywne. Już po minucie. Idę na betę dla formalności dziś wieczorem, w poniedziałek powtórzę.
Mam już córeczkę też październik 2018
Ciekawe co los mi da w październiku 2020.
Córeczka 10.2018
...? 10.2020