Październik 2020 ♥️
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi się już zaczynają. W poprzedniej ciąży męczyły mnie do połowy 5 miesiąca. Bardzo wiele wymiotowałam.
Dziwię się, że już teraz, bo w poprzedniej ciąży w połowie 6 tyg mi się zaczęły...mniej więcej jak zaczęłam brać duphaston. Teraz nie biorę, bo nawet nie byłam na wizycie, mam dopiero 17 lutego.
MamusiaKsawusia lubi tę wiadomość
Córeczka 10.2018
...? 10.2020
-
nick nieaktualny
-
Całkowicie się zgadzam, natomiast tylko z zaSlyszenia wiem, że sporo kobiet, nawet mając próg w dolnej NORMIE, go bierze, bo nie zaszkodzi, a pomoże podtrzymać (prawidłowy poziom. Prog),
Stąd moje pytanie, bo generalnie z kim nie rozmawiam to bierzetak zauważyłam, że lekarze chętnie go przepisują.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2020, 17:48
Córeczka 10.2018
...? 10.2020
-
Cześć dziewczyny, dołączam do Was nieśmiało
Gratuluje wszystkim zafasolkowanym i oby było nas coraz więcej. 30.01 beta 119 dzisiaj 2400 więc ładnie rośnie w górę. Za mną jedno poronienie w 7 tc, boję się żeby nie było powtórki.Starania od 11.2017
Poronienie 04.2018 (7 tc)
10.02 - CRL 1mm
25.02 - ❤ ???
-
Mileczka23 wrote:Dziękuje Maybelle
Ja za nas wszystkie trzymam kciuki, żeby nasze ciąże szybko zleciały bez komplikacji
Kiedy macie termin pierwszej wizyty ?
Córeczka 10.2018
...? 10.2020
-
Co do objawów to męczy mnie zmęczenie czasami kręci mi się w głowie robi słabo muli mnie, mam problem z jedzeniem nie wiem co jeść bo jakoś nic mi nie chce smakować i nie wiem co gotować, gazuje mi jelita też, mam takie napady zmian temperatury raz mi strasznie zimno potem mi strasznie gorąco duszno. Piersi w ogóle nie czuję nie bolą nie rosną aż się zastanawiam czy w ogóle mi urosną , w pierwszej ciąży przed zrobieniem testu czułam sutki szczypanie w piersiach w drugiej karmiłam więc chyba nic nie czułam a teraz na razie nic się z nimi nie dzieje a chciałabym żeby się zadziało hihi bo po dwóch karmieniach mam takie małe obwisłe i fajnie byłoby mieć znowu piersi.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGochna ja brałam duphaston do 20tc jak dobrze pamiętam w kolejnej ciąży zaraz po poronieniu lekarz mi przepisał tak ,,profilaktycznie" mimi że proga miałam całkiem w normie. A że bałam się o tą ciążę to brałam wszystko co zalecał.
Cześć Mileczka zapraszamy do nas i gratulacje 😉 ja mam pierwszą wizytę w przyszły piątek. Czekam niecierpliwie i z nadzieją że dobre informacje usłyszę. -
Witam Was Słoneczka 😘 Nawet nie wiecie jak się cieszę, że po tak długim czasie mogę do Was dołączyć 😊 10 cykl okazał się szczęśliwy i wczoraj ujrzałam upragnione 2 kreseczki 😊 Od razu pobiegłam na betę i wyszło 227 w 28 dniu cyklu. Teraz oczywiście się zastanawiam czy to nie za mało także jutro biegnę sprawdzić czy rośnie.
Życzę Nam wszystkim nudnych, ale za razem szczęśliwych ciąż 😘Bluberry lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry wszystkim!
Wita się mama trzyletniej Alicji i małego szkraba (mam nadzieję!) w brzuchu.
Test 28.01 pokazał mi piękne dwie kreski, wyczekane po pięciu miesiącach starań. Zastanawiałam się nad zbadaniem progesteronu ze względu na krwawienia w poprzedniej ciąży, ale póki nic złego się nie dzieje, odpuściłam.
Pierwszą wizytę mama 11.02, myślicie, że nie za wcześnie? Nie chcę się stresować brakiem serduszka. Od 2-3 dni mam delikatne mdłości, liczę że to dobry znak.
Jak Wasze objawy i kiedy macie wizyty?Bluberry lubi tę wiadomość
Poronienie październik 2015
Alicja marzec 2017 ❤️
Izabela październik 2020 ❤️
-
Evoleth wrote:Dzień dobry wszystkim!
Wita się mama trzyletniej Alicji i małego szkraba (mam nadzieję!) w brzuchu.
Test 28.01 pokazał mi piękne dwie kreski, wyczekane po pięciu miesiącach starań. Zastanawiałam się nad zbadaniem progesteronu ze względu na krwawienia w poprzedniej ciąży, ale póki nic złego się nie dzieje, odpuściłam.
Pierwszą wizytę mama 11.02, myślicie, że nie za wcześnie? Nie chcę się stresować brakiem serduszka. Od 2-3 dni mam delikatne mdłości, liczę że to dobry znak.
Jak Wasze objawy i kiedy macie wizyty?
Ja wizytę mam 17.02.
Tez myślę cyz nie zrobić progesteronu ale sama nie wiem... W poprzedniej ciąży to od 4 tc co tydzień byłam na wizycie, a teraz mam większy luz jakoś.
Też wizytę mam tak. Późno żeby już było serce, bo doświadczenie z poprzedniej ciąży mnie tego nauczyło. Ile ja przeżyłam stresu jak mi mówiono, że nie ma serduszka a to już koniec 6 tc to raczej by było. Byłam nastawiona na najgorsze a na początku 7 piękniezabiło.
Córeczka 10.2018
...? 10.2020
-
Gochna, u mnie w poprzedniej, udanej ciąży serduszko zobaczyłam 2 6t1d. Pojechałam wtedy na izbę przyjęć spanikowana krwawieniem i przekonana że to kolejne poronienie. Planowaną wizytę miałam dużo później. Jak najbardziej rozumiem ten stres.
U mnie mdłości i na głodniaka i po obfitym obiedzie, więc staram się wypośrodkować i jeść małymi porcjamiWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2020, 10:58
Poronienie październik 2015
Alicja marzec 2017 ❤️
Izabela październik 2020 ❤️
-
U mnie jak narazie z objawów to ból skutków przy dotykaniu i cały czas chodzę zmęczona i śpiąca. Ja mam termin 10.02 i już się nie mogę doczekać. Jeszcze przyplatala mi się infekcja grzybiczaStarania od 11.2017
Poronienie 04.2018 (7 tc)
10.02 - CRL 1mm
25.02 - ❤ ???