Październik 2020 ♥️
-
WIADOMOŚĆ
-
Paulinqa wrote:Witam. W poniedziałek wizyta A ja się stresuje. Mdłości mam okropne nie mogę nic jeść, do tego wymioty doszły. I zmęczona jestem okropnie popołudniami. Sweetcake współczuję przykro mi.
Paulinqa, u mnie bardzo podobnie z objawami, tylko wymiotów (jeszcze) brak. I również stres, wizyta we wtorek.
Pewnie masz termin jakoś na początku października?Poronienie październik 2015
Alicja marzec 2017 ❤️
Izabela październik 2020 ❤️
-
nick nieaktualny
-
Maybelle wrote:Dziewczyny co stosujecie na infekcje intymne w ciąży? Mnie też dopadło, chyba muszę się przejść do lekarza po receptę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 11:19
Maybelle lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNa infekcję dobre są tabletki z kwasem mlekowym w ciąży można spokojnie brać i w trakcie infekcji i profilaktycznie gdy masz tendencję do nawracających infekcji. Płyny do higieny intymnej takie o kwaśnym pH, mi ginekolog odradzała wszelkie nasiadówki i irygacje bo niszczą naturalną florę bakteryjną
MamusiaKsawusia lubi tę wiadomość
-
Evoleth wrote:Paulinqa, u mnie bardzo podobnie z objawami, tylko wymiotów (jeszcze) brak. I również stres, wizyta we wtorek.
Pewnie masz termin jakoś na początku października?MIKOŁAJ ♡ 2015
OLIWIER ♡ 2020 -
Dziewczyny, a sprawdźcie sobie przyrosty bety? Ja już dostałam po głowie od męża za analizowanie wszystkiego 😜 Twierdzi, że się nakręcam i w sumie to ma rację 😄 Miałam iść na betę po 48h, ale poszłam jednak po 72h. Wzrost z 277 w 13dpo na 946 w 16 dpo. Chyba dobrze prawda? 😉
-
Moni. Witaj z nami 🙂
Monia93. Ja nie robię Bert, bo w UK nie ma takiej opcji. Robię za to testy ClearBlue, które pokazują tydzień ciąży. Za tydzień zrobię kolejny, żeby widzieć czy jest przyrost.
Choć w UK tego się nie praktykuje. Lekarka mi mówiła, że beta tylko stresowała kobiety, że wiele jest nieprawidłowych ciąż z prawidłową betą i odwrotnie i że to o niczym nie świadczy.
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔