Październik 2020 ♥️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja pobiegłam na betę od razu po teście.
To nic że była sobota, udało mi się znalezc laboratorium 24/7. Zapłaciłam jak za zboże bo było po 19 sobota 😂 ale ja z tych co lubią wiedzieć. Miałam przyrost, (robiłam po 48 h) 135%.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 21:48
Córeczka 10.2018
...? 10.2020
-
Cześć w sobotę!
Postanowiłam sobie, że jeśli dziś będę dobrze się czuła, to wybiorę się do kina na Małe kobietki. W ramach relaksu i resetowania mózgu. Wstałam, zagryzłam mdłości herbatnikami i nie jest źle. Więc chyba faktycznie pójdę😊
U Was jakie plany? I samopoczucie?Poronienie październik 2015
Alicja marzec 2017 ❤️
Izabela październik 2020 ❤️
-
nick nieaktualny
-
A ja dziś wstałam strasznie głodna. W ogóle mam straszny wzrost apetytu ostatnio. W pierwszej ciąży było odwrotnie nie miałam ochoty jeść i wymiotowałam. Póki co zero wymiotów. Hcg robiłam 3 lutego wynik 508,33 za tydzień usg🤪
Boje się trochę bo pobolewa mnie podbrzusze z prawej strony. Możliwe ze to szwy po wcześniejszej cesarce się rozciągają??jak myślicie dziewczynki? -
nick nieaktualnyMaybelle, solidaryzuję się z Tobą razem z mopem 😂 u mnie za to mąż ma wolne więc go wykorzystuje, zabrał dzieci na spacer i spokojnie mogłam ogarnąć dom i obiad ugotować.
Annie udanego świętowania rocznicy no i wszystkiego najlepszego na dalsze wspólne lata 😉
Witaj agusiagim. Pobolewanie może być tak jak mówisz CC ale bardziej prawdopodobne jest porostu rozciąganie macicy powoli robi miejsce dla dzidziusia. Ja mam czasem wrażenie że mam w środku balon który zaraz pęknie.Annie1981, agusiagim lubią tę wiadomość
-
Annie, rocznicowe gratulacje!
Witaj Agusiagim!
Dziewczyny, u mnie też dzień mopa😉 Już zdążyłam ogarnąć łazienkę, teraz muszę podziałać w kuchni i mocno się sprężyć żeby sobie wyjść po południu. Mąż ogarnie odkurzanie i mam nadzieję że się wyrobimy.
Ja dość często czuję takie jakby napięcie macicy i myślę że to właśnie rozciąganie.Annie1981, agusiagim lubią tę wiadomość
Poronienie październik 2015
Alicja marzec 2017 ❤️
-
Zrobiłam dziś pyszny, zdrowy obiad dla siebie i męża: pęczak ze szpinakiem, suszonymi pomidorami i kurczakiem... Po czym stwierdziłam że tego nie tknę. I upiekłam sobie kiełbaskę🤣
Do kina jednak nie poszłam, mdłości mnie pokonały 😒Poronienie październik 2015
Alicja marzec 2017 ❤️
-
witam się, ale z duszą na ramieniu.
Jestem po wielu stratach, w tym cp i nie umiem myśleć pozytywnie niestety, bo wczoraj lekko plamiłam i miałam bóle krzyża.
Obiecałam sobie, ze co ma być to będzie i o ile nie będzie bólu i plamień to pójdę na usg w 12 tc. Ale niestety... dziś pognałam. Lekarka powiedziała, że jest pęcherzyk w macicy, 7 mm (dziś jest 4t4d), ale że zdarzają się ciąże hektopowe, czyli jedna prawidłowa i jedna pozamaciczna.
Bardzo mnie tym uspokoiła
Miałam bardzo wysoką betę, więc może podejrzewa, ze gdzieś jest druga...
Mam lekkie kłucie z prawej strony, leciutkie, ale w moim mózgu to już cp.
Dziś znowu zrobiłam betę i zrobię jeszcze za 2 dni.
Trochę zaklinam rzeczywistość zapisując się tu, ale chyba potrzebuję się wygadać.
Mój termin z owu to 14 październik.
A, zazdroszczę folgowania zachciankom. W poprzedniej ciąży miałam cukrzyce, więc teraz jestem na diecie. Na szczęście nie mam zachcianek na razie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2020, 17:01
-
Cześć Dziewczyny, u mnie termin 3 lub 4 października ☺️
Na razie czekam co będzie dalej bo wylądowałan w szpitalu więc w sumie też zaklinam rzeczywistośćWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2020, 19:02
2015 r. - Rozpoczęcie starań, oligozoospermia ekstremalna - Novum, od 2019 Macierzyństwo,
17.12.2019 r. ICSI, punkcja
16.01.2020 r. Crio Blastusia 3.1.1.
6 dpt - bhcg 16,2
25 dpt jest ♥️
Mamy jeszcze❄️❄️❄️ 3.1.2., 4.1.1., 4.2.3.