Październik 2020 ♥️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kp
Moje dzieci nigdy nie dostaly mm. Nie to, ze nie chcialam 😄. Bo mialam ochote czasem gdzies moc wyjsc i zostawic dziecko z mezem. Tylko ze moje dzieci kategorycznie odmawialy picia z butelki, nawet mojego mleka. Nie i koniec. A probowalam wiele modeli (naklepiej chyba szlo z Lansinoh), smoczka tez skubance nigdy nie chcialy.
Karmilam oboje troche ponad rok.
Kocham kp 😍. To jest takie piekne dla mni. Jak to malenstwo sie przysysa tak lapczywie, jak mu oczy sie wywracaja jakby wlasnie dzialke heroiny wzielo.
No i jest praktyczne. Zadnego mycia, wyparuania, podgrzewania, zasze przy sobie.
Ale tez meczce, zwlaszcza jak dziecko budzi sie kilka razy w nocy i chce ciumkac caly czas.
A laktator dla mnie to diabelskie urzadzenie. Okropnie okropnie tego nie lubilam, czulam sie obrzydliwie, jak doknankrowa, najmniej seksi jak sie da. Brrr
Nie mam nic przeciwko karmieniu w mi jscach publicznych. Oczywoscie nalezy sie zakryc ale nie ukrywac sam fakt!!!
Ja przy znajomych sie zakrywam mocno ale przy bliskiej rodzinie, zwlaszcza przy kobietach juz nie. Tesciowa zawsze bardzo chce popatrzec i jej pozwalam na to bo sama uwielbiam ten widok u kogos.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2020, 21:10
Freja000, gondi lubią tę wiadomość
-
KotkaPsotka3 wrote:
Nie mam nic przeciwko karmieniu w mi jscach publicznych. Oczywoscie nalezy sie zakryc ale nie ukrywac sam fakt!!!
Ja przy znajomych sie zakrywam mocno ale przy bliskiej rodzinie, zwlaszcza przy kobietach juz nie. Tesciowa zawsze bardzo chce popatrzec i jej pozwalam na to bo sama uwielbiam ten widok u kogos.
ooo to ja miałam dokładnie tak samo
mam nadzieję że teraz - mimo że ostatnio karmiłam 14 lat temuuda się znów bo to jest cudne
No boli na początku. Ale więcej dobrego niż złego
Czekałam na ruchy dziecka, teraz czekam na karmienie i tulenie -
nimfadorka wrote:Oj to smuteczek
40 lat, starania od V/2018 SALVE Łódź
niedrożny prawy jajowód; histeroskopia w XII/18
AMH 1,38; lewy jajnik torbiel endo.;
1 punkcja 05.19 3 jajeczka ❄2 punkcja 06.19 1 jajeczko❄3 punkcja 07.19 5 jajeczek. Z 9 szt.
7 zapłodnionych przestało się rozwijac. W 5 i 6 dobie brak blastek 😢
A.K. X/19 4 blastki ❄️❄️❄️❄️
⚠️XII/19 polip. I/20 histero.
7II/20 4AA podane. 🍀
10dpt Beta 427
13dpt Beta 2173
14dpt USG jest kropek
35dpt 13.03.❤️ 7t.6d.
39dpt ❤️ ma 2cm
Serce się raduje, dzidzia zdrowa. Dziewczynka 🎠💗 Spotkamy się w październiku 👨👩👧29.10.2020 Laurunia ❤️
CC w Salve. Polecam!
Nie bedzie staran z pomocą med.o rodzeństwo. -
Dzień dobry. Dziś wizyta. Chyba mam zapalenie dróg moczowych więc pewnie coś dostanę na to. Tzn ja tak za bardzo nie czuję dyskomfortu ale w wynikach coś wyszło i pewnie mi da leki i każe powtórzyć badanie. Poza tym wydaje mi się że jest ok. Albo się przyzwyczaiłam do spinania brzucha albo jest go mniej 👍
Muszę też obleciec księgową, obiad na wynos odebrać 😜 i być może jeszcze wyskoczę zamówić armature do łazienki. Niestety potrzebuję też trochę spożywki 😠 najbardziej tego nie lubię...Misia78 lubi tę wiadomość
-
To moja pierwsza ciąża i nastawiam się na karmienie piersią. Dla mnie jest to najwygodniejsze na ten moment rozwiązanie, a przynajmniej póki co tak mi się wydaje 😀 siostra karmiła 2 lata bez większych problemów i liczę, że u mnie też się uda 😊
Ja jutro mam połówkowe i już przebieram nogami 😀 będę się jeszcze z lekarzem kontaktować czy mój mąż może wejść. Strasznie nam na tym zależy... Pierwsze dziecko a mąż nie mógł być na żadnym usg przez tą całą pandemie. U Was partnerzy mogli być w ostatnim czasie na wizytach?Jola17a lubi tę wiadomość
-
Kejti, test obciążenia glukozą, jeśli nie było wskazań aby wykonać to wcześniej, robi się między 24, a 28 tyg.
Ja robię w przyszłym tygodniu. Będę w 22+, ale miałam już ciążę z cukrzycą.
Marysia, u mnie mąż musiał czekać w samochodzie 😐 -
Melduje się po połówkowych, na usg wszystko dobrze. Waga 340 g
Marysia ja byłam sama, u nas nie można niestety z partnerem.. ale mam piękne zdjęcia i krótki filmik nagrany na cdNatalii, Maybelle, ma.rysia, Evoleth, Misia78, Freja000, Wowka, ElfiaKsiężniczka lubią tę wiadomość
-
Dostałam odpowiedź od lekarza i zgodził się na to żebym weszła z mężem! Strasznie się cieszymy, bo to nasze pierwsze dziecko i tatuś nie miał jeszcze okazji zobaczyć maleństwa po drugiej stronie. Warto było zapytać 😊
Evoleth, Misia78, bebetka.b, Freja000, Wowka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, ja dziś wizytowałam.
W sumie to była nudna, rytunowa wizyta, ale to dobrze, bo nic złego się nie dzieje 😉
Młoda ma już 648g! Leży główką w dół, ale to się jeszcze może zmienić. Lekarz uspokoił mnie co do nieprawidłowości w zastawce trójdzielnej (jest niedomykalność). Więc się nie martwię i obserwujemy.
Dostałam skierowanie na krzywą cukrową, toxo i coś tam jeszcze. Także czeka mnie większe kłucie już niedługo🙄
Acha, u mnie dziś 23+0 😊👍Misia78, bebetka.b, Maybelle, Wowka lubią tę wiadomość
Poronienie październik 2015
Alicja marzec 2017 ❤️
Izabela październik 2020 ❤️
-
Evoleth, bebetka- extra wieści!
Baby- kciuki!
Marysia - fajnie! Ja się nie pcham z mężem na razie, to jego 3 dziecko i jakoś nie widzę entuzjazmu by chodzić ze mną, ale z 1 dzieckiem chodziliśmy razem na każda wizytę) Z drugim był ze mną raz;) pod koniec, by dogadać szczegóły porodu. Teraz ani razu i nawet powiedział, ze przy porodzie on już tez by nie chciał być, bo tak ciężko przeżył mój 2 poród, ze kilka dni chodzi do tylu.
Moj mały dziś kopnal mnie po całym wczorajszym dniu ciszy. Jejku jak mnie to stresuje! Odesłałam ten zepsuty detektor, i wczoraj cały dzień byłam nerwowa.
bebetka.b, Evoleth lubią tę wiadomość
-
Evoleth wrote:Dziewczyny, ja dziś wizytowałam.
W sumie to była nudna, rytunowa wizyta, ale to dobrze, bo nic złego się nie dzieje 😉
Młoda ma już 648g! Leży główką w dół, ale to się jeszcze może zmienić. Lekarz uspokoił mnie co do nieprawidłowości w zastawce trójdzielnej (jest niedomykalność). Więc się nie martwię i obserwujemy.
Dostałam skierowanie na krzywą cukrową, toxo i coś tam jeszcze. Także czeka mnie większe kłucie już niedługo🙄
Acha, u mnie dziś 23+0 😊👍
U mnie też ostatnio na usg maleństwo leżało główką do dołu 😊 u mnie dziś 22+1. Też dostałam skierowanie na krzywą, morfologię, mocz i to o. Także zdecydowanie większe kłucie 😀 ja pewnie pójdę dopiero po połowie czerwca na te badania bo wizytę mam samym końcem miesiąca. Chyba wolę nie robić wcześniej i się nie stresować w razie jakby coś wyszło nie tak 😀 Evoleth patrząc na wymiary Twojego dzidziusia spodziewam się że i u mnie już powinien mieć dobre ponad 500! Szaleństwo! Ale faktycznie brzuszek ostatnio urósl 😊 -
Emka31 wrote:Freja, dlaczego owoce i cukier? To ma wpływ na wagę dziecka? Jeśli tak, to też ograniczę 🙂 może nie urodzi się wielki jak rodzeństwo...
no tak...podnoszą cukier...
Baby, kciuki za wizytę
Byłam dziś u swojej homeo, bo mnie te biegunki wykańczająprzy okazji dostałam granulki na poród