Październik 2020 ♥️
-
WIADOMOŚĆ
-
Freja000 wrote:Mokosh. Niby ma ten składnik co w niektórych miejscach piszą, że nie, ale według srokao jest ok. Sama go używała w ciąży. A ponieważ ja mam hopla na punkcie składników, to od lat nie używam nic co szkodliwe, więc nic się nie skumuluje. No i to tylko pare dni. Później już słońće
Ja kupiłam mokosz ale niestety nie przypasował do mojej skory... 😢
Chwale się dziewczyny strojem kąpielowym z aliexpress 😜 całkiem spoko jest 😎Wowka, Evoleth, Maybelle, bebetka.b, Freja000 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kejti22 wrote:
Super strój! Fajnie wygląda. Ja ostatnio z Ali zamówiłam biustonosz do karmienia i na okres ciąży jeszcze. Szybko przyszedł i jest spoko. Baaaardzo wygodny i wygląda całkiem nieźle. A kosztował jakieś 25 zl, więc super. Pewnie zamówię jeszcze inne kolory, bo myślę że będzie się sprawdzał. -
nick nieaktualny
-
Wowka, trzymam kciuki! Daj znać po wizycie co słychać
Bluberry wrote:Kejti22 jak oceniasz jakość materiału? Też mam na oku fajny kostium tylko nie wiem jak z wysyłką, szkoda by we wrzesniu przysłali.
Jakość całkiem spoko, tym bardziej jak za taka cenę 😜 zobaczymy jak będzie się trzymać w lipcu/ sierpniu jak brzuch jeszcze urośniemusisz sprawdzac do kiedy jest gwarantowana wysyłka, tak jak pisałam mi przyszedł w niecałe 2 tyg
-
Freja000 wrote:Mokosh. Niby ma ten składnik co w niektórych miejscach piszą, że nie, ale według srokao jest ok. Sama go używała w ciąży. A ponieważ ja mam hopla na punkcie składników, to od lat nie używam nic co szkodliwe, więc nic się nie skumuluje. No i to tylko pare dni. Później już słońće
Dihydroksyaceton. Bez tego byloby ciezko, chyba ze jakies wyciagi z orzechow czY herbaty 😉.
Ja chyba kupie Kolastyne. Ja z zasady jestem przeciwna smarowaniu sie w ciazy czyms co moze miec podejzany sklad. Np nie uznaje malowania paznokci i hybryd. Ale mam tu na mysli ciagle stosowanie/malowanie. Jak ktos od czasu do czasu pomaluje paznokcie to jest to ok miim zdaniem.
A taki samoopalacz nie stosuje czlowiek codziennie wiec spoko.
Ja kieys (nie w ciazy oczywiscie) latem chodzilam na solarium troche. Ale nie chce tego robic juz. Z tym, ze bardzo podoba mi sie opalebizna albo raczej nie podoba mi sie moja blado czerwona skora. Szukalam ostatnio co robia gwiazdy i sportsmenki bo one zawsze sa opalone a nie chce mi soe wierzyc, ze klada sie pod lampy.
I bingo. Opalanie natraskowe - co jest tym samym co samoopalacz tylko w lepszej formie. Dlatego przezuce sie na to ale nie w ciazy bo wdychany podczas natrysku aerozol moze byc toksyczny dla plodu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2020, 14:47
-
Kejti22 wrote:Ja za strój dałam 4 dychy i doszedł w niecałe 2tyg 😎
Podeslij link do staników jak możesz
Podsylam link:#Aliexpress 26,43 zł 30%OFF | SLAIXIU bawełniany biustonosz do karmienia kobiet koronkowy biustonosz do karmienia piersią regulowany biustonosz do karmienia ubrania ciążowe
https://a.aliexpress.com/_BTX5OC
Ja zamawiałam ten z koronką. Tylko widzę, że teraz coś droższe są niż wtedy jak ja kupowałam 😕Kejti22 lubi tę wiadomość
-
Już po wizycie. Mała waży 480g, ale szyjka krótka. Takie miałam przeczucia, że coś jest nie tak...
Jadę we wtorek założyć pessar. Do wtorku mam leżeć plackiem, pod rygorem szpitala.
Smutno mi 😕Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2020, 17:43
-
nick nieaktualny
-
Moja szyjka ma niecałe 2cm w najdłuższym pomiarze. W najkrótszym 1,5cm. Ale miękka i zaczyna się rozwarcie.
Miałam ostatnio takie uczucie napięcia?, pelnosci (?) w dole brzucha, z naciskiem na spojenie łonowe. W poprzedniej ciąży była podobna historia, najpierw taki dyskomfort, później skrócona szyjka i pessar-w podobnym czasie. -
KotkaPsotka3 wrote:Dihydroksyaceton. Bez tego byloby ciezko, chyba ze jakies wyciagi z orzechow czY herbaty 😉.
Ja chyba kupie Kolastyne. Ja z zasady jestem przeciwna smarowaniu sie w ciazy czyms co moze miec podejzany sklad. Np nie uznaje malowania paznokci i hybryd. Ale mam tu na mysli ciagle stosowanie/malowanie. Jak ktos od czasu do czasu pomaluje paznokcie to jest to ok miim zdaniem.
A taki samoopalacz nie stosuje czlowiek codziennie wiec spoko.
Ja kieys (nie w ciazy oczywiscie) latem chodzilam na solarium troche. Ale nie chce tego robic juz. Z tym, ze bardzo podoba mi sie opalebizna albo raczej nie podoba mi sie moja blado czerwona skora. Szukalam ostatnio co robia gwiazdy i sportsmenki bo one zawsze sa opalone a nie chce mi soe wierzyc, ze klada sie pod lampy.
I bingo. Opalanie natraskowe - co jest tym samym co samoopalacz tylko w lepszej formie. Dlatego przezuce sie na to ale nie w ciazy bo wdychany podczas natrysku aerozol moze byc toksyczny dla plodu.
Jest jeszcze drugi składnik, srokao o nim pisze na swoim blogu, coś na e... ale kupiłam ten zanim doczytałam o tym drugim...
Wowka, kciuki! -
Mój prezent na 40 urodziny 😁 Moja corunia wstydliwa pozuje profilem. Zdrowa i waży 440gram. Połówkowe za nami, teraz już szał zakupowy.
Wg usg mamy 21tydz.3 dzień.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2020, 18:23
Evoleth, Kejti22, Emka31, Virad, Maybelle, Wowka, Bluberry, Natalii, Agusiagim, Misia78, bebetka.b lubią tę wiadomość
40 lat, starania od V/2018 SALVE Łódź
niedrożny prawy jajowód; histeroskopia w XII/18
AMH 1,38; lewy jajnik torbiel endo.;
1 punkcja 05.19 3 jajeczka ❄2 punkcja 06.19 1 jajeczko❄3 punkcja 07.19 5 jajeczek. Z 9 szt.
7 zapłodnionych przestało się rozwijac. W 5 i 6 dobie brak blastek 😢
A.K. X/19 4 blastki ❄️❄️❄️❄️
⚠️XII/19 polip. I/20 histero.
7II/20 4AA podane. 🍀
10dpt Beta 427
13dpt Beta 2173
14dpt USG jest kropek
35dpt 13.03.❤️ 7t.6d.
39dpt ❤️ ma 2cm
Serce się raduje, dzidzia zdrowa. Dziewczynka 🎠💗 Spotkamy się w październiku 👨👩👧29.10.2020 Laurunia ❤️
CC w Salve. Polecam!
Nie bedzie staran z pomocą med.o rodzeństwo. -
nick nieaktualnyMoja wizyta zaczęła się od: „Doktorze, mierz Pan szyjkę” 🙈 Zmierzył, 5 cm. Wowka! Oddam Ci centymetr :* leż, będzie okej✊🏻
Młody ma się dobrze, w splotach czysto, więc jest git 🙂 waży 568g i stukał doktorka, kiedy go naciskał 🙂
Dostałam Tardyferon-Fol, czyli witam zaparcia 😣 ale jak mus to mus 🙂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2020, 19:14
Kejti22, Sylwia Sylwia, Maybelle, Evoleth, Wowka, Bluberry, Natalii, Agusiagim, Misia78, bebetka.b lubią tę wiadomość