Październik 2020 ♥️
-
WIADOMOŚĆ
-
Maybelle piękne 🤩
Maybelle lubi tę wiadomość
2015 r. - Rozpoczęcie starań, oligozoospermia ekstremalna - Novum, od 2019 Macierzyństwo,
17.12.2019 r. ICSI, punkcja
16.01.2020 r. Crio Blastusia 3.1.1.
6 dpt - bhcg 16,2
25 dpt jest ♥️
Mamy jeszcze❄️❄️❄️ 3.1.2., 4.1.1., 4.2.3. -
Dziewczyny, doradźcie proszę w sprawie łóżeczka. Nie mamy kompletnie doświadczenia. Na początku myśleliśmy o najprostszym klasycznym łóżeczku ale czytałam wiele pozytywnych opinii na temat łózeczek dostawnych. Najpopularniejsze oczywiście chicco next to me. Ale cena trochę spora jak na łóżeczko, które posłuży kilka msc. Powiedzcie czy ma któraś doświadczenie? Czy dostawka to rzeczywiście duże ułatwienie? Widziałam bardzo podobne z Kinderkraft i Lionelo. I na to moglibysmy sobie pozwolić ale zastanawiam się czy nie jest gorsze od Chicco. Ma ktoś doświadczenie z tymi łóżeczkami? Doradźcie bo ja już się pogubiłam...
-
bebetka.b wrote:U mnie termin porodu był korygowany na usg genetycznym. O 5 dni pozniej.
Jagoda a co się stało??mam nadzieje ze skurcze szybko ustąpią weź mega dawkę magnezu i spróbuj się uspokoić. Co za facet żeby kobietę w ciąży denerwować!!
Ale do tej pory mam boleści brzucha. Chyba naprawdę muszę wziąć więcej magnezu. Ale zastanawiam się czy nospy nie wziąć -
Maybelle masz talent
cudeńko 😍
Edtyka na to wychodzi że.to przysłowie jest prawdziwe. Jeszcze wszytsko wszytskim ale moja siostra też go iie uspokoiła tylko do mnie że ja mam mu nie ubliżać. Ręce opadają 😥
Tak jak on dziś to jeszce nikt iigdy mi tak ciśjienia nie podniósł. Mam nadzieję że wszystko bedzie ok z malutką bo nie daruje imbecylowiMaybelle lubi tę wiadomość
-
Lena955 wrote:Dziewczyny, doradźcie proszę w sprawie łóżeczka. Nie mamy kompletnie doświadczenia. Na początku myśleliśmy o najprostszym klasycznym łóżeczku ale czytałam wiele pozytywnych opinii na temat łózeczek dostawnych. Najpopularniejsze oczywiście chicco next to me. Ale cena trochę spora jak na łóżeczko, które posłuży kilka msc. Powiedzcie czy ma któraś doświadczenie? Czy dostawka to rzeczywiście duże ułatwienie? Widziałam bardzo podobne z Kinderkraft i Lionelo. I na to moglibysmy sobie pozwolić ale zastanawiam się czy nie jest gorsze od Chicco. Ma ktoś doświadczenie z tymi łóżeczkami? Doradźcie bo ja już się pogubiłam...
-
Oj Jagoda współczuje! Może spróbuj porozmawiać z rodzicami żeby mu zwrócili uwagę No bez przesady! Masz chyba prawo odwiedzać rodziców. To mąż siostry? Może z nią porozmawiaj tez. I to w dodatku chrzestny...
Meybelelle piękne!Maybelle lubi tę wiadomość
-
Bebetka oni ślubu nie mają ale już tyle lat są razem że tak każdy mówi szwagier. Nie mam z kim na ten temat rozmawiać. Ani siostra ani mama nic mu nie powiedzą. Wygląda to tak jak by się go bały ale mój ojciec sie wkurzył. Zresztą widział jak wyglądam jak weszłam do mieszkania po małego
-
Wow, Maybelle, piękne 🥰 i sama wykonałaś, czyli przedmiot z duszą. Super, bardzo mi się podoba 😊
Lena, niestety nie pomogę z dostawkami. Nie mieliśmy. I nie planuję, ale liczę się z braniem Małej do naszego łóżka.Maybelle lubi tę wiadomość
-
Ja przy starszej nie miałam dostawki tylko pożyczony kosz Mojżesza ale to średnio nam się sprawdzało, no i mieliśmy łóżeczko drewniane tradycyjne ale potem jak była starsza nie chciała już w nim spać. Teraz kupiłam dostawke z racji tego że mam mało miejsca w sypialni i na początek będzie mi łatwiej do niej odkładać dzidziusia. Kupiłam z kinderkrafta i wydaje się być okej, ładnie wygląda, ale jak się sprawdzi to zobaczymy. Na Chicco bym się nie zdecydowała bo moim zdaniem za drogie, myślałam nad używką ale jednak wybrałam nowe kinderkrafta.
Lena955 lubi tę wiadomość
17.08.2018 M<33
09.10.2020 A<33
-
nick nieaktualnyMaybelle cudo! Takie są najlepsze dla dzieci od serca robione 🙂
Ja z dostawki nie korzystałam, łóżeczko mamy wiekowe bo jeszcze z czasów mojego męża 🤭 mąż ładnie odświeżył i myślę że gdyby kolejne pokolenie chciało to jeszcze skorzysta 😉 ja zawsze wychodzę z założenia że takim maluszkom nie wiele na początku potrzeba wolę większe inwestycje odłożyć na później gdy już są starsze i dłużej im dana rzecz posłuży. Wracając do dostawki mi akurat trafiły się na tyle spokojne dzieci że te pierwsze miesiące nie musiałam wstawać co godzina więc nie było potrzeby.
Jagoda współczuję 😔 we własnym domu (bo u Twoich rodziców) tak Cię potraktowano i przykro że mama nie zareagowała. Ciekawe jak by o jego dziecko chodziło czy też by tak hałasował o takim samym potraktowaniu jego dziewczyny już nie wspomnę..Maybelle lubi tę wiadomość
-
Jagoda, współczuję sytuacji ze szwagrem. Postaraj się myśleć teraz o sobie, a nie o nim, wyluzuj się, odpocznij. Ten człowiek nie jest wart Twoich nerwów.
Co do dostawki. Ona ma przede wszystkim ułatwiać życie rodzicom, a nie być wypasionym gadżetem. Ja miałam, teraz też zamierzam używać i bardzo polecam. Pewnie, przy spokojnym dziecku które ładnie śpi nie jest koniecznością. Dla mnie była wybawieniem😉 Nie mam wcale drogiego modelu, tylko proste małe łóżeczko z allegro.
https://allegro.pl/oferta/lozeczko-sosnowe-dostawka-3w1-kolyska-2-materace-7091804296
Maybelle, cudowności😍 Gabrysia ma zdolna mamę😊Maybelle, Jagodazdw92, Lena955 lubią tę wiadomość
Poronienie październik 2015
Alicja marzec 2017 ❤️
Izabela październik 2020 ❤️
-
Maybelle, edytkaa93, Jagodazdw92, Lena955, baby, Bluberry, Emka31, Wowka, bebetka.b, Evoleth, ma.rysia, Freja000 lubią tę wiadomość
40 lat, starania od V/2018 SALVE Łódź
niedrożny prawy jajowód; histeroskopia w XII/18
AMH 1,38; lewy jajnik torbiel endo.;
1 punkcja 05.19 3 jajeczka ❄2 punkcja 06.19 1 jajeczko❄3 punkcja 07.19 5 jajeczek. Z 9 szt.
7 zapłodnionych przestało się rozwijac. W 5 i 6 dobie brak blastek 😢
A.K. X/19 4 blastki ❄️❄️❄️❄️
⚠️XII/19 polip. I/20 histero.
7II/20 4AA podane. 🍀
10dpt Beta 427
13dpt Beta 2173
14dpt USG jest kropek
35dpt 13.03.❤️ 7t.6d.
39dpt ❤️ ma 2cm
Serce się raduje, dzidzia zdrowa. Dziewczynka 🎠💗 Spotkamy się w październiku 👨👩👧29.10.2020 Laurunia ❤️
CC w Salve. Polecam!
Nie bedzie staran z pomocą med.o rodzeństwo. -
Bluberry oni dzieci nie mają bo podobno nie mogą ale właśnie z tego względu więliśmy go na chrzestnego naszego synka ale ten buc nawet z życzeniami nie potrafił zadzwonić na roczek. Jeszcze siedzi w domu, nigdzie nie pracuje i jest na utrzymaniu mojej siostry... wstydził by się. No ale pal licho. Życzę mu wszystkiego najgorszego. A teraz postanowiłam że skoro nikt nie stanął w mojej obronie to takiego wała zobaczą mnie lub Kacperka a nie wspomnę już o Zosi.
Ja już w łóżku i będę próbowała zasnąć. Brzuch trochę lepiej takżę jest oki.
Dziękuję Wam za wsparcie i przepraszam że Was męczę takimi sytuacjami. -
Jola świetnie wyglądasz ☺
Ja miałam miły choć intensywny dzień. Imieniny szwagierki. Na działce takiej rekreacyjnej. Miło było i rodzinnie. Z nimi też nie zawsze było Idealnie ale dziś akurat super.
Młoda na nocce u koleżanki. Młody został w domu i... Zrobił nam niespodziankę: upiekł ciastka 😁😁😁🥰🥰🥰 pyszne zresztą
Teraz już relaks i zaraz spanko
Jagoda współczuję przeżyć. Czasem nie warto się tak denerowowac. Szkoda zdrowia. Twojego i dziecka. Niektórych ludzi nie zmienisz choćby nie wiem coJola17a lubi tę wiadomość
-
edytkaa93 wrote:Ja przy starszej nie miałam dostawki tylko pożyczony kosz Mojżesza ale to średnio nam się sprawdzało, no i mieliśmy łóżeczko drewniane tradycyjne ale potem jak była starsza nie chciała już w nim spać. Teraz kupiłam dostawke z racji tego że mam mało miejsca w sypialni i na początek będzie mi łatwiej do niej odkładać dzidziusia. Kupiłam z kinderkrafta i wydaje się być okej, ładnie wygląda, ale jak się sprawdzi to zobaczymy. Na Chicco bym się nie zdecydowała bo moim zdaniem za drogie, myślałam nad używką ale jednak wybrałam nowe kinderkrafta.
A mogłabyś mi napisać jaki jest materacyk? Bo to jedyna rzecz na którą są kiepskie opinie przy kinderkrafcie. Podobno jest bardzo cienki? I tylko dlatego się nad nim zastanawiać. Czy będzie wygodny? -
Ja właśiie wstaję i idę robić śniadanko bo slyszę że mój synuś już wstał. Udanej niedzieli laseczki. Dziś podobno ma być upalnie. U nas już jest 19 stopni a zapowiadają 29.... chyba zďechniemy dziś