Październik 2020 ♥️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witajcie, czy mogę dołączyć?
U mnie jest bardzo wcześnie, wczoraj powtarzałam betę i przyrost jest ok, z 11 do 50. Progesteron ok. Termin miesiączki wg ovu dopiero w poniedziałek. Ale jestem tak podekscytowana i jednocześnie zszokowana (staraliśmy się prawie dwa lata bez żadnych rezultatów, w zeszłym miesiacu maz mial operację na żylaki powrózka nasiennego i to chyba pomogło), że zainstalowałam juz sobie aplikacje ciążową i zaczynam zaznajamiać się z tematem ciąży. To moja pierwsza ciąża, mam 30 l., mąż 34.
Widzę, że Wy już dużo dalej
Przyszłam za KIC z różukalkulator porodu w internecie pokazuje termin 4.11, a aplikacja ciążowa 31.10, więc chętnie zostanę tutaj
Czy macie przyspieszone bicie serca? Ja od wczoraj miewam, np. przed chwilą telepało mi mocno, mam nadzieję, że to nic niepokojącegoAnnie1981, bebetka.b, kic83 lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Cześć, również chciałabym dołączyć. Wstępnie termin wg daty om mam na 30.10. Pierwsza ciąża, po pół roku starań. Trochę brakuje mi cierpliwości i zapisałam się na wizytę już 28.02.
@Wik89 - chyba jesteśmy na podobnym etapie, jednego dnia miałam takie mocne kołatanie serca razem z zawrotami głowy i od tamtej pory też mam wrażenie że szybciej bijeWik89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wik89. Gonia. Witajcie 🙂
Freja. Przykra wiadomość 🙁 Trzymaj się kochana 🙁
Ja byłam właśnie w kulkolandi z córeczką i zjechałam z nią ze ślizgawki, bo sama się bała. Potem pojawiło się niewielkie plamienie, jednorazowe.
Czy to mogło chodzić o to uderzenie, kiedy się zjeżdża ze ślizgawki? Może być groźne?
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnnie, ciężko powiedzieć, odpoczywaj i obserwuj na spokojnie, uderzenie pewnie nie bylo mocne. Moze to kwestia hormonów?
Ja przy polipie w poprzedniej ciąży plamilam przy każdym wiekszym wysiłku, wiec rozumiem Twoj stres.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2020, 19:24
Annie1981 lubi tę wiadomość
-
Gonia92 wrote:Kiedy zaczęło Was boleć podbrzusze? Czy to podejrzane że w 4t2d jeszcze nic nie czuję?
Mnie zaczął bolec jakoś 4w+5d. Kilka dni po spodziewanej miesiączce. Bóle jak na okres, jeszcze nie wiedziałam ze jestem w ciążypoczekaj jeszcze kilka dni i bóle jakieś na pewno się zaczną
-
Annie1981 wrote:U mnie tak samo. Tylko nie wiem czy to są przeczucia, pewnie bardziej lęki.
Ja tez odczuwam cały czas niepokój i strach 😥 ale pewnie to wszystko związane z hormonami.trzeba myslec pozytywnie, stres działa na nas źle 🙂
Annie1981 lubi tę wiadomość
-
Foto80 wrote:Dziewczyny do którego tygodnia może pobolewać podbrzusze? Wiecie może jak to wygląda?
Mnie teraz pobolewa co jakiś czas. Nie czuje bólów non stop. Czasami kilka razy dziennie ból jak na miesiączkę albo taki rwący po bokach. Jak się naczytałam to ponoć odczuwa się bóle przez cała ciąże, z czasem po prostu słabsze 😖 -
Gonia92 wrote:Kiedy zaczęło Was boleć podbrzusze? Czy to podejrzane że w 4t2d jeszcze nic nie czuję?
W poprzedniej ciąży tak samo. To nie prawda, że MUSI boleć podbrzusze. Mnie nie bolało, nie czułam też tych rozciągających się więzadeł, o których piszą dziewczyny a córeczka zdrowa.
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔