Październik 2020 ♥️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Natalii- dermatolog powiedziala mi ze olejkami lepiej nie, ze po nich jest fajna skora ale nie dostarczaja nawilzenia.
Dodtalam duzo roznych probek i recepte na masc z kortyzonem- mowila ze jak ze trzy dni posmaruje to dziecku to nie powinno zaszkodzic. Narazie sie z tym kortyzonen estrzymam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2020, 14:02
-
Bluberry, Paulina, Natalii będą emocje dzięki Wam. Tylko meldujcie w miarę możliwości żeby ciotki wiedziały co i jak 🙂
Bluberry, Natalii lubią tę wiadomość
40 lat, starania od V/2018 SALVE Łódź
niedrożny prawy jajowód; histeroskopia w XII/18
AMH 1,38; lewy jajnik torbiel endo.;
1 punkcja 05.19 3 jajeczka ❄2 punkcja 06.19 1 jajeczko❄3 punkcja 07.19 5 jajeczek. Z 9 szt.
7 zapłodnionych przestało się rozwijac. W 5 i 6 dobie brak blastek 😢
A.K. X/19 4 blastki ❄️❄️❄️❄️
⚠️XII/19 polip. I/20 histero.
7II/20 4AA podane. 🍀
10dpt Beta 427
13dpt Beta 2173
14dpt USG jest kropek
35dpt 13.03.❤️ 7t.6d.
39dpt ❤️ ma 2cm
Serce się raduje, dzidzia zdrowa. Dziewczynka 🎠💗 Spotkamy się w październiku 👨👩👧29.10.2020 Laurunia ❤️
CC w Salve. Polecam!
Nie bedzie staran z pomocą med.o rodzeństwo. -
nick nieaktualnyBluberry wrote:Natalii mi lekarz kazał zabrać ze sobą kartę ciąży, potwierdzenie gr krwi, GBS, WR w sobotę zrobić test na 👑 i w poniedziałek na 7:00 na czczo być na oddziale tam jeszcze coś porobią badania i cięcie 🙈
Ja mam przyjęcie w poniedzialek i wtedy lekarz zdecyduje, czy wtorek czy środa. Wolalabym jak najszybciej, bo synek bedzie czekal, ale wiadomo, nie mam wpływu;)
-
Freja000 wrote:hehe, wiedziałam, że Jagoda nie będziesz pierwsza po Kicior. A wygląda, że nawet ani druga ani trzecia
A mnie tak dziś boli góra brzucha, mięśnie, że szok. Nie wiem co Mały zrobił, ale jakoś słabo się rusza.
Freja, w zeszłym tygodniu miałam to samo- też bolała mnie góra brzuchaFreja000 lubi tę wiadomość
-
No właśnie w ogóle jak Kicior urodziła to ja w szoku byłam balam się że w ogóle będę pierwsza a tu wychodzi że jednak będę gdzieś po środku:)
-
Ja mam dziś jakiś szał. Wypralam chyba wszystko co się dało 😂 kokon, pokrowce, poduszki, pościel, prześcieradło, firankę w sypialni noi okno umylam firankę powiesiłam hihi dobrze ze na taśmie🙈 i teraz ciasto zrobiłam z jagodami i czekam aż się upiecze i muszę Wam pokazać tan kokon mój jest taki milusi w dotyku noi jest w auta i lody, ja lubię lody a stary auta🤣🤣🤣🤣
Jej odbija mi w tej ciàzy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2020, 15:59
Maybelle, Jola17a, Freja000, Evoleth, Natalii, ma.rysia lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Jagoda Zosia ładne imię 😊
Ja po wizycie , szyjka skrócona i Zosia waży 2100 tylko .
Zrobił mi gin jednak USG z powodu tej skróconej szyjki i tych bóli w dole brzucha .
I teraz już się martwię że tak mało waży jak na 35 tydzień.
Dziewczyny trzymam za was kciuki przy cesarkach 😊😍 Maluszki będą już z wami .
Jagoda trzymam za ciebie kciuki żebyś jeszcze wytrzymała , ja też teraz mam się oszczędzać związku z mała waga Zosi . Żeby jak najwięcej przybrała . Bo jeśli chodzi o błąd pomiaru to mój gin to były ordynator ginekologii ogólnie bardzo dobry doświadczony lekarz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2020, 16:54
Sebastian 2007-09-11, Sara 2010-07-04
2 aniołki 7 tydz. [*]2012,10 tydz.[*]2013.
Sylwia 2017-04-01, Zosia 2020-10-25
-
Agusia ty masz ten kokon bawełna z velvet?? U mnie będzie minky. Hmm nie mogę się doczekać aż go zobaczę.
Do dziewczyn które rodziły SN czy w tej ciąży też Was blizna po nacieciu krocza boli?? -
Jagoda tak, w środku bawełna a boki velvet. La Millou - Polska firma, ale po praniu nic się z nim nie stało. Noi dla mnie ważne tez było ze ten materacyk się wyciąga ze środka do prania. Ja mam minky komplet kocyków i rożek tez milusie..[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link]
-
Kurcze Dziewczyny, na dniach pojawia się maluchy 🙈 ale to szybko zleciało
2015 r. - Rozpoczęcie starań, oligozoospermia ekstremalna - Novum, od 2019 Macierzyństwo,
17.12.2019 r. ICSI, punkcja
16.01.2020 r. Crio Blastusia 3.1.1.
6 dpt - bhcg 16,2
25 dpt jest ♥️
Mamy jeszcze❄️❄️❄️ 3.1.2., 4.1.1., 4.2.3. -
Natali nie mi nie kazał ale 12 h przed nic nie jeść badania mam zabrać jutro jadę robić badania krwi inr potas sód i coś tam jeszcze.
Badań na korona nie wymagają i nie kazał mi robić. Także dopasować torbę muszę i psychicznie nastawić się na rozstanie z synem ale nic mu nie mówimy moja mama z nim zostanie to mu powie jak wstanieMIKOŁAJ ♡ 2015
OLIWIER ♡ 2020 -
Tak wyszło że wszyscy na S 😊 ale Sofia mężowi z winem się kojarzy i nie chce
bo tak jak ty pomyślałam że już do końca na S😊
Miała być też Sabina ale nie pasuje mi ty o imię .😊 Z czwartym wyborem imienia już jest problem 😝Sebastian 2007-09-11, Sara 2010-07-04
2 aniołki 7 tydz. [*]2012,10 tydz.[*]2013.
Sylwia 2017-04-01, Zosia 2020-10-25
-
Ale się dzieje, oj dzieje! Bedę za Was trzymać kciukasy!
Ja z młodszą córka byłam z tych pierwszych rozpakowanych w marcu, bo termin miałam na 4 i urodziła się 4:) a ze straszą termin miałam na początek listopada, to zapisałam się na wątek listopad, a urodziła się na koniec października, więc też byłam jedną z tych pierwszych na wątku. Teraz będę z tych ostatnich, jeny, czy ja wytrzymam to oczekiwanie jak większość z Was będzie już miała miesięczne dzidzie???!!!
Kochane moje polećcie miłe i grube kocyki, jak w sklepie dotknęłam niektóre to cienkie to takie i liche... Może jakiś sklep internetowy będzie lepszy?
Kokon kupiłam na jukki.pl, ale ten Agusi go bije na łep. Jest taki mięsisty! Bardzo mi się podoba, ale już mam ten i chyba drogiego kupować nie będę.
Kotka - b. Ci współczuje z tym brzuszkiem biednym, faktycznie - oliwka tu nie pomoże, jeszcze bardziej wysuszy.
Freja mnie też co jakiś czas, coraz częściej, boli u góry, pod skórą od razu. Może tam mamy jakieś wrażliwsze mięśnie?
Paulinka, jak miałam jedną córkę i szłam rodzić drugą, to pojechaliśmy do szpitala o 5 rano, przyjechała moja mama, młoda się obudziła i wtedy babcia jej powiedziała że mamusia pojechała z tata urodzić siostrę i ze tata przyjedzie. Przyjechał po południu i już z nią był. Więc ona dobrze to zniosła. Ale własnie nie mówiliśmy jej wcześniej, że tak się stanie, bo by może w nocy nie spała, dowiedziała się rano i moja mama mówiła ze bardzo ok to przyjęła.