Październik 2020 ♥️
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie w szpitalu dają zzo bez problemu. Na początku trzeba powiedzieć, czy się chce i położna wtedy pilnuje momentu. Nic się nie płaci. I to uważam za ludzkie podejście-jest wybór.
Nie wiem czy będę korzystać, ale przynajmniej mam poczucie, ze mogę 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2020, 17:52
baby lubi tę wiadomość
-
Ciśnienie
Hey pierwsze cc miałam z powodu zagrożenia rzucawka ciśnienie 220/100
W tej ciąży ładnie się trzyma 120/60
A tu od godziny 150/90
Lekarz nie odbiera w sumie nie wiem jakie powinno mnei zaniepokoic z jakim powinnam jechać na IPWiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2020, 18:09
-
nick nieaktualny
-
Paulinqa wrote:Oliwier 3300 i 53 cm urodzony godzina 10;)
Owiniety był 3 razy pepowina na szyi i całe szczęście że było cc, inaczej by sie przydusil.
Jest śliczny całkiem inny niż starszy brat;)
Trzymam mocno kciuki za kolejne maleństwa wkrótce na świecie 🥰
Sebastian 2007-09-11, Sara 2010-07-04
2 aniołki 7 tydz. [*]2012,10 tydz.[*]2013.
Sylwia 2017-04-01, Zosia 2020-10-25
-
U mnie w mieście nie ma porodówki w szpitalu mam do wyboru w sumie 3 szpitale w promieniu 20-30 km , w żadnym nie dają ZZO. W jednym jest niby ale tak jak u niektórych z was problem z anestezjologiem i trzeba też się chyba wstrzelić do 12 godziny 🤪
Więc czeka mnie natural hardcore 😊 wybieram tam gdzie z mężem będę mogła być 😊Sebastian 2007-09-11, Sara 2010-07-04
2 aniołki 7 tydz. [*]2012,10 tydz.[*]2013.
Sylwia 2017-04-01, Zosia 2020-10-25
-
O kurde ja nie pytałam o zzo.. A już nie będę miała wizyty więc się okaże po prostu.
A paracetamol haha 😂 jak mi dawali po cc to nic nie dawał. Najlepsza była pyralgina dożylnie ale można było tylko raz mi ja podać.
Paulina gratulacjenapisz jak się czujesz jak będziesz miała chwilę
Jezu ufam Tobie -
Czuje się w miarę ok. Miałam oliwiera karmilismy się teraz go zabrali mają mnie pionizowac niedługo mam taką nadzieję.
Najgorsze jest to wstanie pierwsze,ale trzeba dac radę 😁Maybelle, Jagodazdw92, Natalii, Jola17a, Wowka lubią tę wiadomość
MIKOŁAJ ♡ 2015
OLIWIER ♡ 2020 -
Paulinqa wrote:Czuje się w miarę ok. Miałam oliwiera karmilismy się teraz go zabrali mają mnie pionizowac niedługo mam taką nadzieję.
Najgorsze jest to wstanie pierwsze,ale trzeba dac radę 😁 -
nick nieaktualny
-
Bluberry wrote:Sylwia padłam z tym paracetamolem 😂
Paulina a ja myślałam że jesteś już po pionizacji i śmigasz. U mnie po 6h już stawiają. Dasz radę! Dużo siły życzę.
Tak miało być ale przyszła zmiana personelu i za wcześnie jest . Ja i koleżanka z sali leżymy i czekamy .MIKOŁAJ ♡ 2015
OLIWIER ♡ 2020 -
U mnie oczywiście zzo jest, ale ja nie chcę. Z założenia oczywiście, a życie pokaże
mam tens.. gazu nie chcę też, bo mam mthfr, a on wypłukuje b12.
U nas widac, że już blisko, bo oboje podminowani jestesmy... czeka mnie intensywny tydzień, a najchętniej bym się schowała do jaskinii i spała. I tam urodziła... -
nick nieaktualny
-
Oj, miałam dłuższą przerwę w obserwowaniu forum. Gratuluje rozpakowanym. Ja po prawie 6 tygodniach spędzonych w szpitalu, również zostałam rozpakowana (36+2). 11 września przez cc na świecie pojawiło się dwóch nowych obywateli świata. Mniejszy brat 2150 g, większy brat 2320 g. Wskazań do CC było parę, m.in bliźniaki, ułożenie dzieciaczków, jak i ich waga. Od razu napiszę, że jeżeli nie byłoby wskazań to w tym momencie nie polecałabym CC. Dzieci dostały po 10 punktów, ale ja bliżej 1. Niestety po zabiegu pojawiły się komplikacje i ponownie trafiłam na stół, ale już pod narkozą. Przetoczono mi sporą ilość krwi. Dodatkowo już po operacji, mój stan nadal był nie za ciekawy. Skończyło się na 3 wenflonach, niezliczonej ilości zastrzyków, lekarstw. Na szczęście organizm świeżo upieczonej mamy szybko się regeneruje. Nie chcę straszyć, ale... pokazać, że CC nie zawsze jest dobrym rozwiązaniem.
Na szczęcie od 2 dni jesteśmy w domu. Wdrażamy się w nowe życie po 7 tygodniach spędzonych w szpitalu uczucie niesamowite.
Sylwia Sylwia, ma.rysia, Misia78 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Natalii wrote:Niee, nic się nie dzieje, wiec pewnie przeleżę do przyszłego tygodnia.
Ciekawe co u Wowki.
Mogę skopiować Twój post. Nic się nie dzieje, leżę i pewnie tak będzie do przyszłego tygodnia 😉 było ktg wieczorne, już lepsze to tętno 😊 zapisały się jakieś niewielkie skurcze, ale to nie znaczy jeszcze nic... -
Mag dużo zdrówka dla was! I gratulacje!
Bliźniaki i jeszcze druga operacja to szok.. Jesteś mega silna. A jakie imiona dla chłopców jeśli można wiedzieć ?
Ja dziś miałam test na covid i jakoś szlam z myślą że to krew się pobiera. Jak mi facet zaczął grzebać w nosie prawie że w zatokach tym patyczkiem to już prawie go złapałam za rękęWiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2020, 21:48
Jezu ufam Tobie