Październik 2020 ♥️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Bluberry na szczęście to trwa tylko chwileczkę. Żal mi było bardzo dzieci bo było ich dużo przede mną i wychodziły z płaczem. Po prostu nieprzyjemne albo może ten facet sadysta mi tak grzebał mocno
Także spoko dasz radę na pewno. Nie martw sięWiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2020, 22:44
Jezu ufam Tobie -
Mag jejku to straszne co piszesz
dobrze że już jesteście w domu.
Redrose te testy na covid to bardzo nieprzyjemna sprawa
Jeszcze co szpital to trochę inaczej pobierają. W jednuch tylko z nosa a w innych najpier do gardła a później ten sam patyczek głęboko do nosa... wrrr na samą myśl mnie w zatokach boli. Po ostatnim pobieraniu przez 2 dni mnie nos bolał -
Mag życzę zdrówka i niech teraz już ciesza was tylko dzieciaczki.
Gratulacje!
40 lat, starania od V/2018 SALVE Łódź
niedrożny prawy jajowód; histeroskopia w XII/18
AMH 1,38; lewy jajnik torbiel endo.;
1 punkcja 05.19 3 jajeczka ❄2 punkcja 06.19 1 jajeczko❄3 punkcja 07.19 5 jajeczek. Z 9 szt.
7 zapłodnionych przestało się rozwijac. W 5 i 6 dobie brak blastek 😢
A.K. X/19 4 blastki ❄️❄️❄️❄️
⚠️XII/19 polip. I/20 histero.
7II/20 4AA podane. 🍀
10dpt Beta 427
13dpt Beta 2173
14dpt USG jest kropek
35dpt 13.03.❤️ 7t.6d.
39dpt ❤️ ma 2cm
Serce się raduje, dzidzia zdrowa. Dziewczynka 🎠💗 Spotkamy się w październiku 👨👩👧29.10.2020 Laurunia ❤️
CC w Salve. Polecam!
Nie bedzie staran z pomocą med.o rodzeństwo. -
nick nieaktualnyJa tez sie bardzo bałam tego pobrania na covid, ale było ok. Wiecej strachu, niż to warte. Nieprzyjemne, ale jak juz doktor włożyła ten patyczek to czekałam, kiedy dojdzie tam głębiej i okazało się, ze skończyła szybciej, niż myslalam, wiec luzik. Może dobrze trafiłam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2020, 06:41
-
Natalii tylko pozazdrościć tak sprawnego pobrania wymazu
Ja wstałam po 6 ale dziś wyspana bo w nocy obudziłam się tylko na siusiu. Zajrzałam na chwilę tutaj ale zaraz zasnęłam także nie narzekam. Wręcz jestem bardzo zadowolona z siebie -
Wstalysmy wczoraj o 22, było ciężko ale nie najgorzej. Po jakiejś godz wyjeli nam cenniki i to był już luksus dla mnie niż chodzić z tym..
Później suchary z wodą były pyszne.
A dziś czekamy na dzieciaki z koleżanką z sali . Najgorzej mnie boli obkurczanie macicy..
Wczoraj przy cc okazało się że mam Endo wycieli mi bo była w zroscie po cc ale mnie to nie bolało więc tym dziwniejsze.MIKOŁAJ ♡ 2015
OLIWIER ♡ 2020 -
nick nieaktualny
-
Paulinqa super że pionizacja iie była taka zła. Dobrze ze przy okazji wycieli endo
teraz tylko cieszyć się maleństwem
dochodź szybko do siebie
Natalii i Wowka co u Was? Jak sytuacja?? -
nick nieaktualnyU mnie bez zmian
Trzeba przenudzic się przez weeeknd, nie zapowiada się, że samo sie cos zaczelo, takze czekam na cc.
Dziś zaczynam 39 tc, wiec juz w ogole fajnie, bo nie chcialam cc miec wczesniej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2020, 10:11
baby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWymazy mam już za sobą, pielęgniarka zrobiła to dość sprawnie i poszło szybko i bez niepożądanych odruchów z mojej strony 🤭 oczywiście przed wejściem dość spora kolejka, ale ledwo zdążyłam podejść i Pani stojąca pierwsza do wejścia od razu mnie zawołała.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2020, 11:21
Natalii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny