Październik 2020 ♥️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziękuję dziewczyny
Ja juz po pionizacji, dostalam jakas super blokadę w ranę po operacji plus fajne przeciwbolowe i jest ok, mialam juz prysznic i bylam u malutkiej. Teraz juz spi obok mojego łóżka:)
Aina, a jak u Ciebie, jak cisnienie?
Wowka, Wy też juz lada dzień, a może lada chwila?Wowka, Jola17a, baby, Evoleth, Maybelle lubią tę wiadomość
-
Natalii, pozytywnie zazdroszczę, że jesteś już po. I cieszę się ze dobrze się czujesz i już masz Antosię obok siebie 🥰
U mnie spokój. Cała jestem oczekiwaniem, ale nic, totalnie nic się nie dzieje. Rozmawiałam wczoraj ze swoją gin, życzy mi żeby zaczęło się samo. Życzę sobie tego samego, ale to może jeszcze potrwać 😔Natalii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Natalii gratuluję
zdrówka dla Was obu i szybkiego wyjścia do domu 🥰😍
Fajnie tak wstać rano i zobaczyć że mamy następnego forumowego bobaska.
Kochana dużo sił i tulcie się tam duzio i mocio 😘Natalii lubi tę wiadomość
-
Natali gratulacje, cudowne wiadomości.
Dużo zdrówka i sił dla ciebie🍀🍀Natalii lubi tę wiadomość
40 lat, starania od V/2018 SALVE Łódź
niedrożny prawy jajowód; histeroskopia w XII/18
AMH 1,38; lewy jajnik torbiel endo.;
1 punkcja 05.19 3 jajeczka ❄2 punkcja 06.19 1 jajeczko❄3 punkcja 07.19 5 jajeczek. Z 9 szt.
7 zapłodnionych przestało się rozwijac. W 5 i 6 dobie brak blastek 😢
A.K. X/19 4 blastki ❄️❄️❄️❄️
⚠️XII/19 polip. I/20 histero.
7II/20 4AA podane. 🍀
10dpt Beta 427
13dpt Beta 2173
14dpt USG jest kropek
35dpt 13.03.❤️ 7t.6d.
39dpt ❤️ ma 2cm
Serce się raduje, dzidzia zdrowa. Dziewczynka 🎠💗 Spotkamy się w październiku 👨👩👧29.10.2020 Laurunia ❤️
CC w Salve. Polecam!
Nie bedzie staran z pomocą med.o rodzeństwo. -
Dziewczęta czy jest możliwość żehy jeszcze w czasie ciąży utracic pokarm?? Już ponad tydzień czasu chodzę bez stanika i bez wkładek i żadnej plamki. Zaczynam się martwić że jednak nie będę miała pokarmu 😔
-
Jagoda znów za mało pijesz. Mam rację? 😉
A tak na poważnie: niemożliwe. Jak sie mała urodzi to przy stawiaj. Laktacja się obudzi. To kwestia hormonów. Również stresu. Ale ze spokojem da się to wypracować. Moja położna jest doradcą laktacyjnym. Dużo o tym gadamy i jestem spokojna mimo że nie zużyłam ani jednej wkładki do stanika w tej ciąży a w poprzednich owszem. -
Natalii, ale niespodzianka😊 Gratulacje dla Ciebie i Twojej małej, dzielnej dziewczynki! Widocznie już bardzo chciała być z mamą 😉
W ogóle super, że tak szybko dochodzisz do siebie. Pewnie nie poleżycie długo i dobrze. Czy leki przeciwbólowe, które dostajesz nie przeszkadzają w kp?Natalii lubi tę wiadomość
Poronienie październik 2015
Alicja marzec 2017 ❤️
Izabela październik 2020 ❤️
-
baby wrote:Jagoda znów za mało pijesz. Mam rację? 😉
A tak na poważnie: niemożliwe. Jak sie mała urodzi to przy stawiaj. Laktacja się obudzi. To kwestia hormonów. Również stresu. Ale ze spokojem da się to wypracować. Moja położna jest doradcą laktacyjnym. Dużo o tym gadamy i jestem spokojna mimo że nie zużyłam ani jednej wkładki do stanika w tej ciąży a w poprzednich owszem. -
Ja póki co nie mam żadnych wycieków i zero śladów ze pokarm się zbliża.
Wierzę że stanie się to najpóźniej w dniu porodu, bo pragnę bardzo karmić mm.
Dziewczynki które urodziły, pochwalicie się foto maluszków?
1 punkcja 05.19 3 jajeczka ❄2 punkcja 06.19 1 jajeczko❄3 punkcja 07.19 5 jajeczek. Z 9 szt.
7II/20 4AA podane. 🍀
10dpt Beta 427
13dpt Beta 2173
14dpt USG jest kropek
35dpt 13.03.❤️ 7t.6d.
39dpt ❤️ ma 2cm
Serce się raduje, dzidzia zdrowa. Dziewczynka 🎠💗 Spotkamy się w październiku 👨👩👧29.10.2020 Laurunia ❤️
CC w Salve. Polecam!
Boże dziewczyny gratulacje, wy już witacie swoje maleństwa! Zazdroszczę Wam!
My byliśmy u prof. JAKIELA wczoraj i dał wpis na kartę ciszy żeby przyjęli na żelazna. Więc spokojnie te 95 km będziemy jechać, że przynajmniej nas nie odeślą.
Robiłyście już w 3 trymestrze HIV itd?
Wizytę mam dopiero 6 października, teoretycznie powinnam mieć tydzień wcześniej bo termin 8-10-12 ale lekarz ma wyjazd naukowy. Nie mam zleconych KTG, a Wy jak Macie z wizytyami. Luteina też odstawiona i zaax tylko. Clexane zostało 🥰 -
Ja jadę na wirusowe w poniedziałek, a wizyta 1.10.
Dzisiaj od mamy usłyszałam że opuszcza mi się brzuch 😁
Mam nadzieję dotrwać do tej wizyty a na drugich i dzień niech się dzieje haha
7II/20 4AA podane. 🍀
10dpt Beta 427
13dpt Beta 2173
14dpt USG jest kropek
35dpt 13.03.❤️ 7t.6d.
39dpt ❤️ ma 2cm
CC w Salve. Polecam!
Ja teraz robiłam HIV, wizyta we wtorek. Też nie mam ktg. Śladów po pokarmie też nie ma, tzn widzę czasami nalot na brodawkach ale nie wiem czy to to. Dzisiaj od rana brzuch się spina i co raz niżej, no i kręgosłup dzisiaj swiruje. Ciekawe czy dotrwam do wizyty🤔 a no i mam wrażenie, że w piątek odpadł kawałek czopu 🙈
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2020, 09:16
2015 r. - Rozpoczęcie starań, oligozoospermia ekstremalna - Novum, od 2019 Macierzyństwo,
17.12.2019 r. ICSI, punkcja
16.01.2020 r. Crio Blastusia 3.1.1.
6 dpt - bhcg 16,2
25 dpt jest ♥️
Mamy jeszcze❄️❄️❄️ 3.1.2., 4.1.1., 4.2.3.