Październik 2020 ♥️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja wczoraj i dziś w nocy miałam bóle kręgosłupa plus miesiaczkowe, trwały pare minut i przechodziły. W nocy powtórzyły się kilka razy ale jeśli to skurczu to niezbyt częste. Kilka w ciągu godziny. Faza testów 😉😉
No ale znaczy że coś się dzieje. A ja jeszcze 30 dni.....MałaMi24 lubi tę wiadomość
-
Jejku chwilę mnie tu nie było i tyle dzieciaczków się pojawiło!! 😀😀❤️❤️❤️ Dziewczyny, wszystkim świeżo upieczonym mamusiom gorące gratulacje!! Oby maluszki rosły zdrowo i grzecznie spały w nocy (sobie też tego życzę😁).
Wowka kciuki zaciśnięte na maxa! Aż się zdenerwowałam... 😀
Ale się dzieje! 😀Natalii, Wowka lubią tę wiadomość
26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
-
Kicior a jak Ty i Twój synuś?? Kiedy do domku? Wiadomo juz coś??
A jaj u mnie zostało tylko 36 dni??? 😯 niemożliwe że tak daleko już zaszłam no i nic się nie zapowiada żeby to już był koniec mojej podróży z brzuszkiem 😁 jestem już taka szczęsliwaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2020, 09:40
Kicior, Misia78 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja żadnych boli nie mam, twardnienia tylko... w piątek KTG, to może coś się zapisze... ale mam schize, kiedy przebudze się w nocy, to sprawdzam czy wody nie lecą 🙈 tak czuje, że od tego się u mnie zacznie i jak jadę na zakupy, to z wkładką i mam podkład w aucie 😆
Wowka lubi tę wiadomość
-
A Ignaś rośnie, już 2060g (waga ze wczoraj). Oddycha zupełnie sam i teraz uczy się jeść. Zdarza się nawet całą butelkę już zjeść, a w sobotę pierwszy raz tuliłam go w ramionach i próbowaliśmy z cycem.😀❤️❤️ Troszkę nawet się udało.😀 Także lekarze jeszcze nic nie mówią o wyjściu , ale zaszczepili go wczoraj i myślę, że tak max. 2 tygodnie i będziemy w komplecie.😀
Emka31, Jlod, Maybelle, Lena955, Sylwia Sylwia, Jagodazdw92, Natalii, bebetka.b, baby, Evoleth, Wowka, Jola17a lubią tę wiadomość
26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
-
nick nieaktualnyKicior wrote:A Ignaś rośnie, już 2060g (waga ze wczoraj). Oddycha zupełnie sam i teraz uczy się jeść. Zdarza się nawet całą butelkę już zjeść, a w sobotę pierwszy raz tuliłam go w ramionach i próbowaliśmy z cycem.😀❤️❤️ Troszkę nawet się udało.😀 Także lekarze jeszcze nic nie mówią o wyjściu , ale zaszczepili go wczoraj i myślę, że tak max. 2 tygodnie i będziemy w komplecie.😀
Kicior lubi tę wiadomość
-
Emka powiem Ci że stopy to ja już w szpitalu zobaczyłam i to swoje a nie zawodnika sumo. 😁 Fajne to było uczucie. Połóg ok, przez to, że nie mam maluszka przy sobie to błyskawicznie doszłam do siebie. Jeszcze tylko czekam z utęsknieniem aż to krwawienie się skończy, choć od wczoraj nie leci nic więc może się doczekałam...? 😀
Dziewczyny po cc, nie wiem czy był ten temat poruszany i czy wiecie, ale jak rana się zabliźni to mnie na szkole rodzenia polecali plastry Sutricon. Kupiłam, używam i faktycznie blizna już jest wąziutka i ładna także chyba warto. 😉26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
-
Kicior tak bardzo się cieszę że same dobre wieści są od Ciebie
Ignaś pieknie wlczył i walczy dalej. Super chłopczyk, taki dzielny 😍
Emka nie przejmuj się u mnie w pierwszej ciąży zaczęło się od wód i teraz też mam schizy na tym punkcie i od paru dni spię i leżę cały czas na podkładzie 🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2020, 10:27
Emka31 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKicior super, ze Ignas tak ladnie przybiera
Mam nadzieję, że szybko juz bedziecie rszem w domku.
Co do plastrów to masz rację, przyppmnialas mi, ze po pierwszym cc tez ich uzywalam i blizna wizualnie zrobila sie cienka, blada i calkiem ładna. Muszę się zaopatrzyć
Wowka, czekamy na info, pewnie dziś powitamy Twojego maluszkaWowka lubi tę wiadomość
-
Ja już w szpitalu. Nic się nie dzieje szyjka zamknięta, żadnych skurczy więc podłącza mnie pod cewnik a jutro oksy. Chyba że jakiś cud się zdarzy i zacznę rodzic. Chciałabym bardzo szybko wrócić do domu a tu jeszcze 2 dni na plusie przez to wywołanie. No ale wiem że trzeba uważać przez te miedniczki i tak musi być już.
Dałam córce misia nowego powiedziałam że to misio mamusia i że może z nim spać
W ogóle tyle jest papierów a dwie babki pytały się jedna przez druga o różne rzeczy. Już w pewnym momencie zgłupiałam. Były pytania czy nacięcie czy prysznic chce podczas porodu i o różne udogodnienia a i tak usłyszałam że no wie pani może pani zaznaczyć co pani chce a jak to wyjdzie niewiaodmo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2020, 11:18
Jezu ufam Tobie -
Dopisuję się
20.10 chłopczyk
bebetka.b, Wowka, Natalii, ma.rysia lubią tę wiadomość
-
Wowka to juz chyba na ostatniej prostej jestes.
Mi teoretycznie jeszcze 10 dni zostalo.
Ja z jednej strony mam naprawde cykora, ze nie zdaza mi zrobic cc i sie zastanawiam czy nie ustalic jednak daty cc wczesnien. A z drugiej chce zeby samo sie zaczelo.
To jest takie emocjonujace oczekiwanie!
Czy sie zacznie skurczami, czy moze czop odejdzie a moze wody (nie zdazylo mi sie jeszcze)!
A tak poza tym, ze ja na 2.10 mam tp to moj syn od 1.10 zaczyna adaptacje w przedszkolu a po poludniu pierwsze lekcje na kursie plywania 😂. Nie wiem jak to ogarniemy hahaha (dobrze ze i pkole i basen sa po drugiej stronie ulicy).
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2020, 11:23
Wowka lubi tę wiadomość
-
RedRose oby sprawnie poszło
hehe z tymi pytaniami skąd ja to znam.... 🤣 chyba poprostu z doświadczenia. Zaznaczasz co by Tobie odpowiadalo a oni i tak na to nie patrzą 😡
Kotka no to tak w sumie wszystko anraz u Ciebie. Hmm no ja bym raczej nie przekładała. W razie gdyby szybciej się zaczęło to pojedziesz i zrobią CC na cito. -
baby wrote:Ja wczoraj i dziś w nocy miałam bóle kręgosłupa plus miesiaczkowe, trwały pare minut i przechodziły. W nocy powtórzyły się kilka razy ale jeśli to skurczu to niezbyt częste. Kilka w ciągu godziny. Faza testów 😉😉
No ale znaczy że coś się dzieje. A ja jeszcze 30 dni.....
Mi zostało 31 dni i mam podobnie jak Ty. W nocy bóle miesiączkowe ale nie wiem ile trwały bo mocno spałam byłam taka zmęczona. Czasami też mam skurcze ale nie mocne. Macica się pewnie przygotowuje.
Dodam też że czasami czuję ból szyjki macicy, w czwartek wizyta okaże się wszystko. Może zaczyna się rozwierać.
-
Wowka, cały wątek trzyma za Ciebie kciuki i czeka na wieści✊✊✊
Kicior, ale super, że Ignaś tak świetnie sobie radzi😊 Już będzie tylko lepiej, na pewno. Podziwiam że tak super ogarnęłaś laktację na odległość👍
Kotka, będzie się u Was działo na początku października🤭 To lepiej żeby młoda zdecydowała się wyjść wcześniej, ale tak żeby zdążyć na cięcie. No to jest challenge😉 Jak tam z imieniem, będzie Luiza, czy jednak nie?
A mnie dziś miła, starsza pani zapytała czy to będą bliźniaki. I nie chciała uwierzyć że nie🤣🤣🤣Wowka, Jola17a lubią tę wiadomość
Poronienie październik 2015
Alicja marzec 2017 ❤️
Izabela październik 2020 ❤️