Październik 2020 ♥️
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie teraz z ruchami też średnio. Faktycznie najlepiej działa położenie się na wznak. Ruchy są bardziej bolesne, ale i płytsze.
40 lat, starania od V/2018 SALVE Łódź
niedrożny prawy jajowód; histeroskopia w XII/18
AMH 1,38; lewy jajnik torbiel endo.;
1 punkcja 05.19 3 jajeczka ❄2 punkcja 06.19 1 jajeczko❄3 punkcja 07.19 5 jajeczek. Z 9 szt.
7 zapłodnionych przestało się rozwijac. W 5 i 6 dobie brak blastek 😢
A.K. X/19 4 blastki ❄️❄️❄️❄️
⚠️XII/19 polip. I/20 histero.
7II/20 4AA podane. 🍀
10dpt Beta 427
13dpt Beta 2173
14dpt USG jest kropek
35dpt 13.03.❤️ 7t.6d.
39dpt ❤️ ma 2cm
Serce się raduje, dzidzia zdrowa. Dziewczynka 🎠💗 Spotkamy się w październiku 👨👩👧29.10.2020 Laurunia ❤️
CC w Salve. Polecam!
Nie bedzie staran z pomocą med.o rodzeństwo. -
Marysia spróbuj na plecach się położyć tak jak dziewzy y piszą aczkolwiek u mnie to nie pomaga. Mała chyba ma zwyczajnie dość mojego leżenia tak jak i ja. Ale cóż ja nie mam innego wyjścia.
Mam coraz większy stres przed jutrzejszą wizytą
Jak znowu lekarka mi powie że rozwarcie jest większe niż było i z szyjką też się pochrzanilo tojja nie wiem co zrobie. Zero skurczy, żadnych objawów... to co od dzidzia pogarsza.sytuacje jak się wypina??
Wiem wiem muszę się uspokoić i cierpliwie poczekać do jutra i dopiero sie martwić jak powie że coś nie tak. Tylko ja już jestem kłebkiem nerwów co wizyta coś nie tak
Od 29tc nie miałam dobrej wizyty. Zawsze coś gorzej -
RedRose wrote:Evoleth i po oksy po jakim czasie urodziłaś?
Ale RedRose, co kobieta to inna historia.
Trzymam kciuki za Ciebie bardzo mocno ✊✊✊Jola17a lubi tę wiadomość
Poronienie październik 2015
Alicja marzec 2017 ❤️
Izabela październik 2020 ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJagodazdw92 wrote:Marysia spróbuj na plecach się położyć tak jak dziewzy y piszą aczkolwiek u mnie to nie pomaga. Mała chyba ma zwyczajnie dość mojego leżenia tak jak i ja. Ale cóż ja nie mam innego wyjścia.
Mam coraz większy stres przed jutrzejszą wizytą
Jak znowu lekarka mi powie że rozwarcie jest większe niż było i z szyjką też się pochrzanilo tojja nie wiem co zrobie. Zero skurczy, żadnych objawów... to co od dzidzia pogarsza.sytuacje jak się wypina??
Wiem wiem muszę się uspokoić i cierpliwie poczekać do jutra i dopiero sie martwić jak powie że coś nie tak. Tylko ja już jestem kłebkiem nerwów co wizyta coś nie tak
Od 29tc nie miałam dobrej wizyty. Zawsze coś gorzejbaby, Evoleth, Wowka lubią tę wiadomość
-
Emkano może i racja ale jakoś chciałabym jednak donosić. Najpierw marzyłam żeby do tego 34/35tc dotrwać a teraz jak sie udało to czlowiek chce jeszcze więcej. Wiem macie racje że już i tak dalejo zaszlam w tym wszystkim bo jak pomyślę że mogłam urodzić w 29tc to aż mi slabo
-
Ja już po wizycie, mały ma 2600
Ale tez mam tak ze ruchy teraz czuje dużo słabiej i tez się tym stresuje.
Marysia kiedy masz wizytę? Zjedz coś słodkiego i połóż się na boku poczekaj może sie zacznie ruszać.Maybelle, Wowka, Jagodazdw92, Evoleth, Emka31 lubią tę wiadomość
-
U mnie póki co sytuacja opanowana. Córa się ogarnęła. Jak poszłam robić obiad to się rozszalała całkiem nieźle. Także mam nadzieję, że to fałszywy alarm i wszystko jest dobrze. Będę jeszcze obserwować do wieczora co się będzie działo. A na moją też najlepiej działa położenie się na wznak jednak,a nie na jednym czy drugim boku.
bebetka.b lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny!
Dzisiaj 22.09 o 16:50 siłami natury urodziła się moja córeczka Maja 🥰 37+5. 😛 wazy 3050g i ma 52cm 😊 dostała 10/10 pkt ❣️Jagodazdw92, ma.rysia, RedRose, Kicior, bebetka.b, Wowka, Emka31, Jlod, Natalii, Maybelle, Jola17a, agusiagim_, Sylwia Sylwia, Misia78, Bluberry, baby, Evoleth, Lena955, Mamaela86, KotkaPsotka3 lubią tę wiadomość
-
Bebetka super dzidzia rośnie
Marysia ciesze się że jednak malutka się ruszyła i przestałaś się martwić
Kejti gratulacjema.rysia, bebetka.b lubią tę wiadomość
-
Kejti gratulacje! Ile trwał porod i jak sie czujesz?
Ja się też martwiłam bo mój mały się nie ruszał a tutaj muszę liczyć ruchy 3 razy dziennie I w ciągu godziny mial aż 12 ruchów. Nie wiem czy to nie po soku pomarańczowym także polecam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2020, 19:10
ma.rysia, Jagodazdw92 lubią tę wiadomość
Jezu ufam Tobie -
nick nieaktualny
-
Gratulacje dla wszystkich które już tula swoje maleństwa 😁 Jak miło się wchodzi na forum i czyta same dobre wiadomości.
Moja mała w brzuchu też jakaś leniwa się zrobiła, mamy dni, że nie da się spokojnie chodzić czy leżeć bo kopniaki są solidne a czasami takie smyranie.
Chciałabym już mieć wszystko za sobą. W sumie to w czwartek mam 37tydz. Ale u mnie się nie zapowiada, byłam na takiej ilości leków, że pewnie do teraz mnie trzymają. Mam tylko nadzieję, że zacznie się bez wspomagaczy.
U mnie już zaczęły się wypytki kiedy rodzę, czy już urodziłam w którym tygodniu jestem... Już mam dość. -
Kejti gratulacje! Ale fajnie, tak troszkę przed czasem, a idealnie😊
40 lat, starania od V/2018 SALVE Łódź
niedrożny prawy jajowód; histeroskopia w XII/18
AMH 1,38; lewy jajnik torbiel endo.;
1 punkcja 05.19 3 jajeczka ❄2 punkcja 06.19 1 jajeczko❄3 punkcja 07.19 5 jajeczek. Z 9 szt.
7 zapłodnionych przestało się rozwijac. W 5 i 6 dobie brak blastek 😢
A.K. X/19 4 blastki ❄️❄️❄️❄️
⚠️XII/19 polip. I/20 histero.
7II/20 4AA podane. 🍀
10dpt Beta 427
13dpt Beta 2173
14dpt USG jest kropek
35dpt 13.03.❤️ 7t.6d.
39dpt ❤️ ma 2cm
Serce się raduje, dzidzia zdrowa. Dziewczynka 🎠💗 Spotkamy się w październiku 👨👩👧29.10.2020 Laurunia ❤️
CC w Salve. Polecam!
Nie bedzie staran z pomocą med.o rodzeństwo. -
Jejku dziewczyny moja mała chyba chce wyjść już mnie skóra na brzuchu boli od jej wystawiana rączki czy nóżki raz z jednej raz z drugiej strony. I to jej wypinanie się. Jak ona tam jest ułożona to nie mam pojecia ale jak się wypina to mam wrażenie że przepchnie się dołem. U gory chyba pupa a po prawej plecki. Lewa strona tylko miękka reszta brzucha twarda i boli dół brzucha jak na miesiączkę