Październik 2020 ♥️
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziś moja Zosia w łóżeczku po raz pierwszy przewróciła się z pleców na brzuszek
nie za szybko? Ma równo 5 tyg. Wczoraj powinna się urodzić
-
Po 6 godz skonczylo sie na CC. Laura wazy 3220 i ma 57cm, 10/10.
Jestem padnieta. Brzuch boli. Trzeslam sie po operacji jak osika. Na noc ja zabrali.Mamaela86, Maybelle, ma.rysia, Evoleth, Wowka, Jlod, Freja000, KotkaPsotka3, Lena955, Bluberry, agusiagim_ lubią tę wiadomość
40 lat, starania od V/2018 SALVE Łódź
niedrożny prawy jajowód; histeroskopia w XII/18
AMH 1,38; lewy jajnik torbiel endo.;
1 punkcja 05.19 3 jajeczka ❄2 punkcja 06.19 1 jajeczko❄3 punkcja 07.19 5 jajeczek. Z 9 szt.
7 zapłodnionych przestało się rozwijac. W 5 i 6 dobie brak blastek 😢
A.K. X/19 4 blastki ❄️❄️❄️❄️
⚠️XII/19 polip. I/20 histero.
7II/20 4AA podane. 🍀
10dpt Beta 427
13dpt Beta 2173
14dpt USG jest kropek
35dpt 13.03.❤️ 7t.6d.
39dpt ❤️ ma 2cm
Serce się raduje, dzidzia zdrowa. Dziewczynka 🎠💗 Spotkamy się w październiku 👨👩👧29.10.2020 Laurunia ❤️
CC w Salve. Polecam!
Nie bedzie staran z pomocą med.o rodzeństwo. -
Jolu gratulacje 😘 bardzo dzielna byłaś. Odpoczywaj kochana rano już będziesz z córeńką się znowu tulić.
Teraz trzymam kciuki żebyś szybko doszła do siebie i szybkiego powrotu do domkuJola17a, KotkaPsotka3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jola gratulacje dzielna mamo!!! Super ze już Laura jest na świecie ❤️
Sylwia a jak żółtaczka u was? Badali ponownie bilirubine? Wychodzicie ze szpitala?
Ja ze swojej strony mogę doradzić ze jeśli dziecko zasypia przy piersi można pomiziać go ponpoliczu lub po uchu wtedy zaczyna ssać. U nas nie jest to długo, serio, ale tez widzę ze się chyba najada bo śpi i robi kupy. A jak jest głodny to nie zaśnie i się drze. Wiec chyba dobrze.
Ps. Jeślibyście chciały kod do hm -20%to mogę się podzielić -
Dobry,
Jola, gratulacje ❤ pewnie już się tulicie z Malutką, najlepszego dla Was 😘
Natalii, o masakra z nocą u Was. A jak dziś, już lepiej? Najgorzej się boję takich synchronow chorobowych u dzieci.
Maybelle, gratuluję zarejestrowanej obywatelki 😊 i też czuje takie mrowienie, jak produkuję mleko. I na chwilę przed karmieniem, jak już szykuję Małą i rozpinam bluzkę.
Jagoda, na mnie dobrze działa w kwestii laktacji piwo bezalkoholowe. Ostatnio w wersji z gozdzikami i sokiem na ciepło 😊
My planujemy chrzest na Wielkanoc. O ile sytuacja pozwoli, bo nasza rodzina raczej też starsza. I o ile znajdziemy chrzestnych 😄
Miłego dnia! U nas dziś będzie położna 😊
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2020, 08:56
-
Jola, gratulacje! Nareszcie masz swój skarb😊 Zdrówka dla Ciebie i dla Laury😘
Ja wczoraj odkryłam w lodówce Łomżę 0%,jeszcze z ciążowych czasów. Osuszyliśmy z mężem do filmu😉 Ale generalnie na laktację polecam Femaltiker👍
Natalii, co się robi dalej ze zdiagnozowanym refluksem? Jakieś zagestniki mleka?Poronienie październik 2015
Alicja marzec 2017 ❤️
Izabela październik 2020 ❤️
-
Sylwia, mi cdl powiedziała, że problem z tym zasypianiem jest dla mnie, bo jestem uziemiona, dla dziecka nie, bo pieknie przybiera.
Wczoraj to się już poryczałam, bo cały dzień nie dał się odłozyćgroziłam mu smoczkiem i jak tak będzie po tym magicznym 6 tygodniu to mocno się zastanowię czy mu nie dać...
Narazie dostał homeo. Właściwie to ja miałam konsultację, bo moje zatkane zatoki puściły i mam taki katar, że kapie ze mnie
No i od godziny śpi sam w łóżku a ja się zastanawiam czy żyje... no wariatka...
Jola, gratulacje -
Jola, gratulacje Kochana! Dużo zdrowia!
U nas ten sam problem... Próbujemy Małego wybudzać co ok 3 godziny do karmienia ale w nocy tak twardo śpi, że jest to walka o każdy łyk. Najgorzej, że przy piersi zasypia ale jak mu damy odciągnięte z butelki to daje radę.. a chcemy karmić się tylko piersią.
Mam problem z odstawieniem laktatora. Moje piersi nie wytrzymują 3 godzin bez karmienia. Lepiej wytrzymać te 3 godziny nawet jak kapie? I po jakimś czasie piersi dostosują się do Malucha? Bo z laktatorem to błędne koło. Teraz mijają 2 godziny. Mleko już kapie a Franio jeszcze przez godzinę będzie spał. Nie wiem czy odciągnąć odrobinę czy to jeszcze bardziej pobudzi laktację?
Ps. Czy Wasze Maluszki też mają ulubioną stronę do spania? Próbujemy Małego kłaść na lewym boku a i tak zawsze przechyla się na prawą. Aż ma uszko czasem odduszone...Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2020, 12:27
-
Dziewczyny mam pytanie . Nie wiem na co patrzeć przy wyborze spiworka do wózka . Macie już może ? Jakie ? Chciałabym taki w sumie żeby był do spacerówki też żeby jeszcze za rok też był ale nie wiem jakie wymiary powinien mieć. Na allegro jest tego pełno i niby wszystkie też do spacerowek ale mają różne wymiary. Pytam bo ostatni raz spiworka używałam 13 lat temu i wtedy nie było problemu bo był jeden w sklepie 😁
Freja ja daję smoka , nic bym w domu nie zrobiła , a młoda też muszę się zająć bo ona sama nie zje , nie ubierze się , nie uczesze , starszaki lekcje od rana nie pomogą , a mąż śpi po nocce do 13 chociaż mu dam bo biedny nie spał 2 doby .
Freja000 lubi tę wiadomość
Sebastian 2007-09-11, Sara 2010-07-04
2 aniołki 7 tydz. [*]2012,10 tydz.[*]2013.
Sylwia 2017-04-01, Zosia 2020-10-25