Październik 2020 ♥️
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie jeszcze 6 kg na plusie.
Dziewczyny, zauważyłam coś niepokojącego u mojego Synka. Podczas snu bardzo odgina główkę do tyłu. Jakby wyginał się w łuk. Przestraszyłam się... Już się naczytałam w Internecie różnych rzeczy. Dajcie znać czy macie jakieś doświadczenia z tym związane...
Postaram się znaleźć jakiegoś fizjoterapeutę ale trochę mnie ta wizja przeraża(biorąc pod uwagę covid, jeżdżenie gdziekolwiek z Maluchem to nie najlepszy pomysł...) -
A u nas się chyba jakies kolki zaczynają czy sama nie wiem o co chodzi... Mała po kąpieli wypiła mleko i od tego czasu nie chciała spać, płakała, niczym ją nie mogłam uspokoic, w końcu dałam Espumisan ale dalej był ryk, włączyłam biały szum na telefonie i jakoś usnęła ale i tak się przez sen kręci. A mnie uszy bolą od tego szumi... Ciekawa noc się nam zapowiada... W dodatku jestem z nią samą17.08.2018 M<33
09.10.2020 A<33
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie jeszcze 5 kg do wagi sprzed ciazy. A idealnie byłoby zrzucić 10 kg 🙈
Brzuch mam jak w 5 miesiącu, odstaje mi taka fałdka spora
No i jeszcze mam dość poszerzone nie wiem, biodra? Miednicę?
Mam problem z dopięciem kurtek
Mam nadzieję, że to chodzi o te kości i one się zejdą niedlugo...Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2020, 23:09
-
Lena, mamy podobny problem. Tj pisze Natalii, w naszym przypadku przyczyna tkwi w refluksie. Mamy mieć wizytę fizjo żeby skorygować trochę małego.
Natalii, ja jestem na bmk. Minęły biegunki i wymioty. Ulewania, refluks zostały. Trafiają nam się zielone kupy. W szpitalu mówili że może tak byc. Krostki też wyszły (na buzi i przy uszach), dlatego od jutra spróbuję jeszcze bj, zobaczymy co z tego wyjdzie.
U mnie 2 kg na plusie jeszcze, a przytyłam w ciazy 15 kg. Z tym, że po samym porodzie ubyło mi 10 kg. Brzuszek jeszcze odstaje, ale to nie flaczek. Raczej taki jak po Wigilii u babci 😉 za to obrączka nie przeciska się przez stawy...może jeszcze palce wrócą do pierwotnych rozmiarów. Jak nie to trzeba będzie fwybrac się do złotnika i powiększyć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2020, 23:34
2015 r. - Rozpoczęcie starań, oligozoospermia ekstremalna - Novum, od 2019 Macierzyństwo,
17.12.2019 r. ICSI, punkcja
16.01.2020 r. Crio Blastusia 3.1.1.
6 dpt - bhcg 16,2
25 dpt jest ♥️
Mamy jeszcze❄️❄️❄️ 3.1.2., 4.1.1., 4.2.3. -
nick nieaktualnySylwia, a po ajkim czasie na diecie zauwazylas efekty?
A tą wysypkę za uszami czujesz pod palcami, w sensie, że to takie krótkie, a nie plamki.na ciele?
Co do obrączki to u mnie jest tak samo. Sama jestem zdziwiona, ze tak długo jest obrzęk stawów. Niby nie widać, a jednak... Ja mam cicha nadzieję, że jeszcze zejdzie -
Nataki nie wiem.czy poszerzona miediica czy biodra się zejdą. To raczwj uż zostanie.
A ja ro się boję qejść na wagę bo nie chcę zawaĺu doatać ile jwstwm w plecy i ile pasowałoby odrobić żeby wyglądać jak człowiek a nie jak śmierć.
A kojemu męzowi bardzo podobają się twraz moje piersi. Mówi żw takie super, że takie wielkie się zrobiły 🤣 eh pomarzyć może ale one się zmniejszą jak przestane karmić 😂 -
Natalii wrote:Sylwia, a po ajkim czasie na diecie zauwazylas efekty?
A tą wysypkę za uszami czujesz pod palcami, w sensie, że to takie krótkie, a nie plamki.na ciele?
Co do obrączki to u mnie jest tak samo. Sama jestem zdziwiona, ze tak długo jest obrzęk stawów. Niby nie widać, a jednak... Ja mam cicha nadzieję, że jeszcze zejdzie
2015 r. - Rozpoczęcie starań, oligozoospermia ekstremalna - Novum, od 2019 Macierzyństwo,
6 dpt - bhcg 16,2
25 dpt jest ♥️
Mamy jeszcze❄️❄️❄️ 3.1.2., 4.1.1., 4.2.3. -
Moja lalka poki co zasypia przy cycu albo jesli byla butla to jest noszona, nuce kolysanki i chodze po pokojach. Odlozona dzisiaj jakos wyjatkowi wzdryga sie, co troche unosi nerwo obie rece napinajac dlonie. Hmmm
Co do mojej wagi.... Poki co dzisiaj dopiero (10doba)zobaczylam swoje kostki u stóp, opuchlizna chyba calkowicie zeszla, ufff.
40 lat, starania od V/2018 SALVE Łódź
niedrożny prawy jajowód; histeroskopia w XII/18
AMH 1,38; lewy jajnik torbiel endo.;
1 punkcja 05.19 3 jajeczka ❄2 punkcja 06.19 1 jajeczko❄3 punkcja 07.19 5 jajeczek. Z 9 szt.
7 zapłodnionych przestało się rozwijac. W 5 i 6 dobie brak blastek 😢
A.K. X/19 4 blastki ❄️❄️❄️❄️
⚠️XII/19 polip. I/20 histero.
7II/20 4AA podane. 🍀
10dpt Beta 427
13dpt Beta 2173
14dpt USG jest kropek
35dpt 13.03.❤️ 7t.6d.
39dpt ❤️ ma 2cm
Serce się raduje, dzidzia zdrowa. Dziewczynka 🎠💗 Spotkamy się w październiku 👨👩👧29.10.2020 Laurunia ❤️
CC w Salve. Polecam!
Nie bedzie staran z pomocą med.o rodzeństwo. -
Ja dopiero po tej ciąży, jestem w stanie wcisnąć obrączkę. W pierwszej ciąży bardzo szybko ją zdjęłam i nie mogłam założyć przez 3 lata ;)pierścionek zaręczynowy chyba powiększe bo jego to napewno nie wcisnę. Ja się obudziłam z bólem obu piersi, kości i temperatura 38,5. Jakże zwykle zapalenie piersi na weekend
-
Dziewczyny,u nas noc bardzo ciężka. Mały całą noc co usnie na 3 minuty to zrywa się z przeraźliwym płaczem... Nie jest głodny ale całą noc się męczy... Dosłownie 5 minut i wzdryga się z takim krzykiem jakby nie wiem co się działo. Do tego podwyższona temperatura. Ok 37,5 gdy płacze gdy się uspokoi ok 37,1. Nie wiem co robić. W naszym szpitalu jest covid, musiałbym sama z płaczącym dzieckiem jechać autem 50 km w jedną stronę... Może panikuje ... Ale jestem przerażona, już nie wiem co mu może być ☹️
-
Moja też zasypia albo przy cycu, ale wtedy czasami uda mi się ją odłożyć a czasami nie. Wtedy muszę lulać. Wcześniej częściej zdarzało się zasypianie bez lulania, teraz coraz mniej 🙈 a jakby nie patrzeć to waży coraz więcej.
Lena a nie masz możliwości zadzwonić gdzieś do lekarza i zapytać co robić? Stan podgorączkowy czy gorączka u takiego malucha wydaje mi się że musi być skontrolowana... -
nimfadorka wrote:No u mnie właśnie z tym noszeniem też nieciekawie bo to moje szczęście waży już prawie 5 kg 🤭
Lena dobrze dziewczyny mówią, taka temperatura u takiego dzieciaczka jest prawidłowa.
6 dpt - bhcg 16,2
25 dpt jest ♥️
Mamy jeszcze❄️❄️❄️ 3.1.2., 4.1.1., 4.2.3.