Październik 2020 ♥️
-
WIADOMOŚĆ
-
Eveloth ją ubieram body długi rękaw i śpiochy w dzień , lub spodenki kaftanik i body dl rękaw pod . A w nocy body dl rękaw i pajac.
W szpitalu kazali mi nie przegrzewać to się tego trzymam u mnie w domu jest 21-22.
Jagoda sliczna Zosieńka 😍🥰
A z tym lekarzem masakra .Sebastian 2007-09-11, Sara 2010-07-04
2 aniołki 7 tydz. [*]2012,10 tydz.[*]2013.
Sylwia 2017-04-01, Zosia 2020-10-25
-
My mamy w mieszkaniu ok 24-25 stopni...baaardzo ciepło, ale już nie da się bardziej obniżyć temperatury. W dzień Adaś jest ubrany w same bodziaki i skarpetki. W nocy w pajacyka. Na początku do bodziakow zakładałam spodenki a pod pajacyka bodziak z krótkim rękawem, ale Adaś był wtedy cały mokry.
2015 r. - Rozpoczęcie starań, oligozoospermia ekstremalna - Novum, od 2019 Macierzyństwo,
17.12.2019 r. ICSI, punkcja
16.01.2020 r. Crio Blastusia 3.1.1.
6 dpt - bhcg 16,2
25 dpt jest ♥️
Mamy jeszcze❄️❄️❄️ 3.1.2., 4.1.1., 4.2.3. -
Moja spi tylko w pajacu, bo mamy cieplutko 23,24 st. Musze rozszczelniac okna.
40 lat, starania od V/2018 SALVE Łódź
niedrożny prawy jajowód; histeroskopia w XII/18
AMH 1,38; lewy jajnik torbiel endo.;
1 punkcja 05.19 3 jajeczka ❄2 punkcja 06.19 1 jajeczko❄3 punkcja 07.19 5 jajeczek. Z 9 szt.
7 zapłodnionych przestało się rozwijac. W 5 i 6 dobie brak blastek 😢
A.K. X/19 4 blastki ❄️❄️❄️❄️
⚠️XII/19 polip. I/20 histero.
7II/20 4AA podane. 🍀
10dpt Beta 427
13dpt Beta 2173
14dpt USG jest kropek
35dpt 13.03.❤️ 7t.6d.
39dpt ❤️ ma 2cm
Serce się raduje, dzidzia zdrowa. Dziewczynka 🎠💗 Spotkamy się w październiku 👨👩👧29.10.2020 Laurunia ❤️
CC w Salve. Polecam!
Nie bedzie staran z pomocą med.o rodzeństwo. -
Moja Łucja to cały tata, śmiejemy się że po mnie ma póki co tylko małe uszka 😀
U nas mamy około 22 stopnie na mieszkaniu i zwykle ubieram body na długi rękaw i spodenki albo body na krótki rękaw i pajaca. Czasami body z długim rękawem i śpiochy, ale z większości śpiochów już mi mała wyrosła 😀 tyle że nasza śpi i rozku cały czas jeszcze także ma dodatkową warstwę. Czasami ją jeszcze nakrywam troszkę kocykiem jak jest chłodniej. Wolę ją cieplej ubrać lub czymś przykryć niż bardziej grzać w mieszkaniu, bo ja nie lubię wyższych temperatur.
Ja w sumie ubranek praktycznie nie kupowałam, większość dostałam. Ale jak patrzę po metkach to mam te spodenki z hm, nexta, tu, George, coolclub. -
nick nieaktualny
-
Marysia, gwiazda rośnie z Łusi ❤
Zosieńka faktycznie rośnie jak na drożdżach.
Ja ubieram w domu w body na długi i spodenki, lub pajaca. Czasem welurowego pajaca. Mamy ok 21-22 stopni. Do spania przykrywam kocykiem. Na noc w rozek.
Ja też nie pomogę w zakresie spodenek. Mamy spadkowe po znajomych i po Janku. Sporo z hm, z lidla, legginsy z nexta. W ogóle tyle mam ubranek, ze dziś wyjęłam ślicznego pajacyka z głębi komody, a on już za mały 😄 tak samo było z czapką, szukałam czegoś cieplejszego niż bawełna i znalazłam za małą 😄 panna dziś 4200g 😄
Ale szarpania przy cycku ciąg dalszy. Łącznie z płaczem. Po takiej akcji muszę uspokoić na rękach i od nowa 😉Mamaela86 lubi tę wiadomość
-
Ja się dzisiaj nie odzywam ale wyobraźcie sobie, że Mały spał całą noc ,(2pobudki na jedzenie z wielkim trudem) a dzisiaj od rana jest nieodkladalny. Je co godzinę ale tylko troszeczkę pocmokta, przy piersi zasypia po chwili zrywa się, rzuca się z jednej strony jakby był głodny a zaraz się denerwuje na cycka. Cały dzień popłakuje tylko się go odłoży.... Nie przespał godziny jednym ciągiem. Ja nie wiem jak Wy sobie dajecie radę... Ja po dzisiejszym dniu padam...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2020, 17:56
-
Ja dzisiaj już popakowalam ubranka na 56. I tak ledwo w nie wchodził na początku a teraz musiałabym spodenki przerobić na krótkie pajace na rampersy. Adaś ma długie nóżki i duże stopy. Bawełniane czapeczki też poszły w odstawkę bo wszystkie małe. Maybelle, gdzie kupiłaś taka ładna czapeczkę? My kolejna to mamy już taka gruba ale wydaje mi się że na nią to jeszcze za wczesnie
2015 r. - Rozpoczęcie starań, oligozoospermia ekstremalna - Novum, od 2019 Macierzyństwo,
6 dpt - bhcg 16,2
25 dpt jest ♥️
Maybelle, Gabrysia jak lalka ❤
Też zwróciłam uwagę na czapkę, super jest. Szkoda ze jednej czapeczki nie opłaca się zamawiać z next 😊
Ty masz wrażenie, ze dziecko Ci się gubi w rożku, a ja ze niebawem nogi będą wystawały dołem 😄 moze są różne rozmiary?
Marysia, u nas w pepco rozmiary czapek są tożsame z rozmiarami ubranek i zaczynają się od 68 i 74. Daj znać, jeśli uda Ci się coś kupić.
Też poszukuje czapki na teraz. Oglądałam w hm, śliczne były, ale roz 56/62 jakiś wielki mi się wydawał.Maybelle lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, może to upie pytanie, ale czy zawsze przy karmieniu słychać połykanie? Ja głównie po tym rozpoznawałam czy mały je, ale standardowo po południu miałam kryzys mleczny. Mleko słabo leciało a mały wisiał na cycu 30 mina na drugim 15. Czułam że ciągnie ( nie jak smoczka) ale nie słyszałam przelykania i zastanawiam się czy on się najadł...
6 dpt - bhcg 16,2
25 dpt jest ♥️
Sylwia, u mnie słychać. Raz głośniej, raz ciszej ale słychać. Czasem bardzo cichutko. Adaś zasnął spokojnie po tym karmieniu? Co sie działo dalej? Pielucha mokra?
Popołudnia są zawsze trudniejsze. Podziwiam Cię, jak walczysz o kp 😊 -
Wowka wrote:Sylwia, u mnie słychać. Raz głośniej, raz ciszej ale słychać. Czasem bardzo cichutko. Adaś zasnął spokojnie po tym karmieniu? Co sie działo dalej? Pielucha mokra?
Popołudnia są zawsze trudniejsze. Podziwiam Cię, jak walczysz o kp 😊
6 dpt - bhcg 16,2
25 dpt jest ♥️
Mamy jeszcze❄️❄️❄️ 3.1.2., 4.1.1., 4.2.3.