Październik 2020 ♥️
-
WIADOMOŚĆ
-
Evoleth dziękuję
Najlepsze oceny miał ten, do którego teraz chodzę, no ale on jak wspomniałam przyjmuje mnie prywatnie.
A ten pierwszy to... nie rozumiem. Przez 30 lat praktyki, bo pewnie tyle może już mieć, to nawet laik by opanował prawidłowy przebieg ciąży i obraz usg. Bez jaj. -
nimfadorka wrote:U mnie na pewno tez by zrobili jeszcze jedno usg przez zabiegiem, ale podejrzewam, że z dnia na dzień mogłoby się jeszcze tętno nie pokazać.
Moja koleżanka poszła do szpitala na operację na mięśniaki, a się okazało, że to nie mięśniaki tylko synwięc już mnie chyba nic nie zdziwi
-
nimfadorka wrote:Evoleth dziękuję
Najlepsze oceny miał ten, do którego teraz chodzę, no ale on jak wspomniałam przyjmuje mnie prywatnie.
A ten pierwszy to... nie rozumiem. Przez 30 lat praktyki, bo pewnie tyle może już mieć, to nawet laik by opanował prawidłowy przebieg ciąży i obraz usg. Bez jaj. -
nick nieaktualnyNimfadorka witaj. Niestety takie sytuacje zdarzają się często, ja w ciazy z synem tez poszłam do lekarza doąć wcześnie, tez w polowie 5 tygodnia. Nie było jeszcze widac serduszka i stwierdził, ze nic z tego nie będzie. Kazał przyjsc za tydzień, co ja sie wtedy naprzeżywałam, to moje. Na szczęście po tygodniu było wszystko super, a on zdziwiony powiedział "jednak cos tam jest" ehh. Niedouczony i pozbawiony kultury człowiek. Od razu zmieniłam lekarza, a to "coś co widział ma dzisiaj 3.5 roku i tyle energii, ze nie da się za nim nadążyć
Takze moze wyczerpałaś juz limit zmartwień na tą ciążę i oby do porodu juz było nudno i książkowo -
agusiagim wrote:Ważne jest tez na kiedy się można umówić do danego lekarza. Do mojej doktorki teraz umawiają dopiero na kwiecień i to prywatny gabinet, także to tez wiele mówi o lekarzu.
To prawda... do tego pierwszego jestem w stanie się umówić na ten sam dzień. Ale ja przeprowadziłam się z innego końca Polski i dopóki potrzebowałam tyko recept na tabletki to mi wiele nie było trzeba.
Ale wszystkim jak leci mówię jak się nazywaagusiagim lubi tę wiadomość
-
Natalii wrote:Nimfadorka witaj. Niestety takie sytuacje zdarzają się często, ja w ciazy z synem tez poszłam do lekarza doąć wcześnie, tez w polowie 5 tygodnia. Nie było jeszcze widac serduszka i stwierdził, ze nic z tego nie będzie. Kazał przyjsc za tydzień, co ja sie wtedy naprzeżywałam, to moje. Na szczęście po tygodniu było wszystko super, a on zdziwiony powiedział "jednak cos tam jest" ehh. Niedouczony i pozbawiony kultury człowiek. Od razu zmieniłam lekarza, a to "coś co widział ma dzisiaj 3.5 roku i tyle energii, ze nie da się za nim nadążyć
Takze moze wyczerpałaś juz limit zmartwień na tą ciążę i oby do porodu juz było nudno i książkowo
Rzeczywiście prawie identyczna historiaEhh dziękuję, tym bardziej, że dwie moje znajome też są w ciąży i obie ciąże mają poważne komplikacje, co nie nastraja optymistycznie.
-
nick nieaktualnyMaybelle wrote:A wiecie dziewczyny jak to jest z tymi mdłościami? W sensie ile one trwają? Mi się zaczęły w 6tc i były okropnie silne i całodniowe. Nie mogłam nic przełknąć. A teraz prawie wcale już ich nie mam. I co chwile jestem głodna. Słyszałam, że mdłości powinny zanikać po 1 trymestrze. Czy to możliwe żeby mi tak szybko przeszły?
Maybelle lubi tę wiadomość
-
Maybelle wrote:A wiecie dziewczyny jak to jest z tymi mdłościami? W sensie ile one trwają? Mi się zaczęły w 6tc i były okropnie silne i całodniowe. Nie mogłam nic przełknąć. A teraz prawie wcale już ich nie mam. I co chwile jestem głodna. Słyszałam, że mdłości powinny zanikać po 1 trymestrze. Czy to możliwe żeby mi tak szybko przeszły?
Ja z córcia cała ciąże wymioty i mdłości miałam. Kilka moich koleżanek tylko na początku, niektóre wcale🤗nie ma reguły .Maybelle lubi tę wiadomość
-
Ja z synem zero dolegliwości, ta ciąża mnie położyła 😔 z rana okropne bole głowy a po południu do nocy straszne mdłości... i ciągle głodna 🙆♀️
Wizyte mam 30.03 bedzie wtedy 12tydzien a moja lekarka nic mi nie wspominała zebu zapisac się na prenatalne😉
Można mnie wpisać na 16.10 ( jakies przeczucie mam, ze bedzie corka 😀)Bluberry lubi tę wiadomość