X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październik 2024
Odpowiedz

Październik 2024

Oceń ten wątek:
1 2 3 4 5
  • Hera098 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Espoir, cos się dzieje?
    Czy zniechecilas się do forum?😕

Ja 26, On 34
    PCOS, lekka IO,
    MTHFR A1298C - A/C hetero
    PAI - 4G/4G homo

26.01 - Beta 9,9😍
    07.02 - USG (2,5tyg leżeć, bo pęcherzyk nisko ułożony)
    24.02 - CRL 8,3mm bobasa + mikroserduszko❤️
    11.03 - CRL 2,75cm i serce 175😍

Wyniki Nifty, niskie ryzyka, córcia Laura👶🏻🩷

04.04 - CRL 7,27cm
    Łożysko przednia ściana
    19.04 - CRL 9,5cm, ⚖️160g
    02.05 - wyczułam pierwsze ruchy👣❤️
    16.05 - 340g⚖️
    Połówkowe ok, 32cm 😊
    02.07 - 1kg⚖️
    echo serca dobre
    17.09 - szpital, 3800g⚖️

20.09 - cesarka, 3530g Szczęścia❤️

event.png
  • Hera098 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę, że niestety forum nam upada :c
    Chcecie dołączyć do nas na czat na Insta? Kompletnie nie musicie nadrabiac nic. Nawet z danego dnia. Zasada jest taka, że można wejść i sobie napisać coś swojego lub o coś zapytać i my odpowiadamy choćby ktoś zadał to samo pytanie wcześniej 😗
    Jak chcecie dołączyć to dajcie znać !
    Lub załóżcie konta, znajdźcie mnie i napiszcie wiadomość, abym wiedziała kogo mam dodać:
    Na IG jestem:
    hera098_
    I mam profilowe takie jak tutaj😘

Vam lubi tę wiadomość

Ja 26, On 34
    PCOS, lekka IO,
    PAI - 4G/4G homo

26.01 - Beta 9,9😍

04.04 - CRL 7,27cm
    Łożysko przednia ściana
    16.05 - 340g⚖️
    Połówkowe ok, 32cm 😊
    02.07 - 1kg⚖️
    echo serca dobre
    17.09 - szpital, 3800g⚖️

event.png
  • espoir Autorytet

Wysłany: 27 stycznia, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hera098 wrote:
    Espoir, cos się dzieje?
    Czy zniechecilas się do forum?😕
    a jakoś nie po drodze mi teraz z forum jak wiem, że i tak większość rozmów jest na insta...

💛 12/2015 🧒
    🧡 09/2017 🧒
    ❤️ 05/2019 🧒
    🩵 06/2021 🧒
    💜 12/2022 🧒
    🩷 10/2024 👧
  • Hera098 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia, 23:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    espoir wrote:
    a jakoś nie po drodze mi teraz z forum jak wiem, że i tak większość rozmów jest na insta...

Espoir, często wspominamy, że nam brakuje Ciebie. Daj nam chociaż znać jak uda się zajść w kolejną ciążę❤️ Będziemy wszyscy trzymać mocno kciuki za Was. Na czacie nie musisz totalnie nic nadrabiac, możesz wejść napisać co u Ciebie i tyle, ale do niczego nie zmuszamy😊 Jak nie to nie, pełen luz 😉 Po prostu związałyśmy się z Tobą i chciałybyśmy chociaż czasem wiedzieć co u Ciebie, ale to Twoje życie, nic nie musisz na siłę😘

Ja 26, On 34
    PCOS, lekka IO,
    PAI - 4G/4G homo

26.01 - Beta 9,9😍

04.04 - CRL 7,27cm
    Łożysko przednia ściana
    16.05 - 340g⚖️
    Połówkowe ok, 32cm 😊
    02.07 - 1kg⚖️
    echo serca dobre
    17.09 - szpital, 3800g⚖️

event.png
  • Hera098 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia, 23:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też dam znać jak mi się uda zajść i co tam u mnie 🙈
    Już jeden test ciążowy musiałam wykonać bodajże wczoraj lub przedwczoraj, bo chcieliśmy się napić alkoholu, a zdarzyło nam się przypadkiem dwa razy uprawiać seks beż zabezpieczenia w tym mscu i TZ był zestresowany bo mimo iż nie "skończył" to mu mówiłam, że można zajść od preejakulatu😂 Na szczęście test wyszedl negatywny - napiłam się alkoholu, a piszę "na szczęście" bo to ciut za wcześnie by było niż mamy w planach🤪
    Teraz już pamiętamy o zabezpieczeniu😄

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia, 23:59

Ja 26, On 34
    PCOS, lekka IO,
    PAI - 4G/4G homo

26.01 - Beta 9,9😍

04.04 - CRL 7,27cm
    Łożysko przednia ściana
    16.05 - 340g⚖️
    Połówkowe ok, 32cm 😊
    02.07 - 1kg⚖️
    echo serca dobre
    17.09 - szpital, 3800g⚖️

event.png
  • espoir Autorytet

Wysłany: 28 stycznia, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hera ale co ma mi dać, że ja sobie wpadnę, napisze co u mnie i wyjdę, jak nie będę w stanie nawet potem wyłapać czy ktoś mi coś odpisał na to? ja nie po to dołączyłam do forum, żeby mówić tylko o sobie, a żeby rozmawiać z innymi ludźmi, a tam nie jestem w stanie... mi się aż instagram czasem zacina jak próbuje tam wejść jak mi zlatują nagle te wszystkie wiadomości...
    na forum wchodzę przez przeglądarke, więc nawet jak mnie kilka dni nie było i miałam 20 stron do nadrobienia, to było to do zrobienia, bo zostawiałam sobie otwarte w miejscu w którym skończyłam ostatnio czytać i tyle, a tam nie jestem w stanie się przekopać przez wiadomości z kilku godzin... a takie czytanie po łebkach jest nie dla mnie.
    szkoda, ale wiedziałam, że tak będzie, bo zawsze tak się to kończy jak powstają grupy na fejsie czy gdzieś indziej, dlatego od początku byłam na nie, chciałam jedynie żebyśmy miały swoje konta, wiedziały jak wyglądamy i kto jest po drugiej stronie... no, ale mówi się trudno 😉 utrzymywanie tego forum na siłę, gdy większość i tak pisze tam, tutaj ewentualnie dwa zdania na kilka dni jest już bez sensu 🙂 buźka ❤️

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia, 10:05

strzyga , ver6ena lubią tę wiadomość

💛 12/2015 🧒
    🧡 09/2017 🧒
    ❤️ 05/2019 🧒
    🩵 06/2021 🧒
    💜 12/2022 🧒
    🩷 10/2024 👧
  • Anna_bella Autorytet

Wysłany: 28 stycznia, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    espoir wrote:
    Hera ale co ma mi dać, że ja sobie wpadnę, napisze co u mnie i wyjdę, jak nie będę w stanie nawet potem wyłapać czy ktoś mi coś odpisał na to? ja nie po to dołączyłam do forum, żeby mówić tylko o sobie, a żeby rozmawiać z innymi ludźmi, a tam nie jestem w stanie... mi się aż instagram czasem zacina jak próbuje tam wejść jak mi zlatują nagle te wszystkie wiadomości...
    na forum wchodzę przez przeglądarke, więc nawet jak mnie kilka dni nie było i miałam 20 stron do nadrobienia, to było to do zrobienia, bo zostawiałam sobie otwarte w miejscu w którym skończyłam ostatnio czytać i tyle, a tam nie jestem w stanie się przekopać przez wiadomości z kilku godzin... a takie czytanie po łebkach jest nie dla mnie.
    szkoda, ale wiedziałam, że tak będzie, bo zawsze tak się to kończy jak powstają grupy na fejsie czy gdzieś indziej, dlatego od początku byłam na nie, chciałam jedynie żebyśmy miały swoje konta, wiedziały jak wyglądamy i kto jest po drugiej stronie... no, ale mówi się trudno 😉 utrzymywanie tego forum na siłę, gdy większość i tak pisze tam, tutaj ewentualnie dwa zdania na kilka dni jest już bez sensu 🙂 buźka ❤️

Szkoda, że tak się stało, też lubiłam forum i byłam w stanie wszystko przeczytać a tam nie jestem. Ale fakt, że jak tam wyskakują wiadomości to szybciej wejśc. Nie udaje się wszystkiego przeczytać tylko ostatnie wątki ale wysłany sobie zdjęcia i to jest super bo tu ciężko się dodawało, a tam możemy się pochwalić co robią nasze maluszki fajnego czy śmiesznego 😊 Ale oczywiście rozumiem Cię, że nie masz ochoty tam wchodzić.

Powiedz chociaż co u Ciebie, dalej jesteś kpi?

🙋🏼‍♀️91 💁🏻‍♂️88
    💪🏻 starania od 2022r.
    🦋 Hashimoto
    🧬 KIR AA, zaburzone cytokiny

14.02.2024 ⏸️ 🥰

euthyrox, encorton, acard, accofil, utrogestan

age.png
  • Kasiap899 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Faktycznie szkoda, że forum umiera bo u mnie zawsze będzie jakiś sentyment do tego miejsca. Poznałam tu super osoby i byłyście mega wsparciem i dużą skarbnicą wiedzy. Espoir, mam nadzieję, że u Was będzie wszystko szło po Twojej myśli i pojawi się jeszcze Kajtek, trzymam za to kciuki 🤞🤞🤞

espoir lubi tę wiadomość

age.png
  • aneta Ekspertka

Wysłany: 28 stycznia, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chętnie dołączę do czasu jak jest gdzieś indziej. Kurde wcale nie mogłam wejść na forum, aż do teraz gdy dodałam miesiączkę 🙉🙉 to się nagle odblokowało

Hera098 lubi tę wiadomość

• Vam Autorytet

Wysłany: 28 stycznia, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi też przykro, bo tu się wszystko zaczęło, ale Insta też ma swoje plusy. Nie zawsze daje radę wszystko nadrobić, ale podoba mi się ta szybkość wstawiania zdjęć czy filmików, czy wstawianie reakcji. No to prawda, że trzeba się przyzwyczaić.

age.png

age.png

age.png
  • espoir Autorytet

Wysłany: 28 stycznia, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna_bella wrote:
    Szkoda, że tak się stało, też lubiłam forum i byłam w stanie wszystko przeczytać a tam nie jestem. Ale fakt, że jak tam wyskakują wiadomości to szybciej wejśc. Nie udaje się wszystkiego przeczytać tylko ostatnie wątki ale wysłany sobie zdjęcia i to jest super bo tu ciężko się dodawało, a tam możemy się pochwalić co robią nasze maluszki fajnego czy śmiesznego 😊 Ale oczywiście rozumiem Cię, że nie masz ochoty tam wchodzić.

Powiedz chociaż co u Ciebie, dalej jesteś kpi?
    bo do zdjęć miał być czat a do pisania forum, a wyszło jak wyszło 🙂 na 6 wątków na jakich byłam tylko na jednym to się udało... już przywykłam do tego 🙂 szkoda, bo tu byłyśmy wszystkie i jakoś przez tyle czasu pisałyśmy i na niewygode nikt wtedy nie narzekał, a liczyło się po prostu to, że jesteśmy w tej doli i niedoli razem wszystkie 🤪 ale taka kolej rzeczy zawsze...
    cieszę się, że Was poznałam i mogłam spędzić ten rok razem ❤️

PS obecnie jakoś 70% kp, 10% kpi i 20% mm.

Malutka 35, strzyga , Katka123, Vam, Alga_I, _ine, sernik_z_rodzynkami, Yggy, ver6ena, Kasiap899 lubią tę wiadomość

💛 12/2015 🧒
    🧡 09/2017 🧒
    ❤️ 05/2019 🧒
    🩵 06/2021 🧒
    💜 12/2022 🧒
    🩷 10/2024 👧
  • Anna_bella Autorytet

Wysłany: 28 stycznia, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    espoir wrote:
    bo do zdjęć miał być czat a do pisania forum, a wyszło jak wyszło 🙂 na 6 wątków na jakich byłam tylko na jednym to się udało... już przywykłam do tego 🙂 szkoda, bo tu byłyśmy wszystkie i jakoś przez tyle czasu pisałyśmy i na niewygode nikt wtedy nie narzekał, a liczyło się po prostu to, że jesteśmy w tej doli i niedoli razem wszystkie 🤪 ale taka kolej rzeczy zawsze...
    cieszę się, że Was poznałam i mogłam spędzić ten rok razem ❤️

PS obecnie jakoś 70% kp, 10% kpi i 20% mm.

To większość i tak kp, super :) u nas jest 65% kp, 35mm%, a kpi rzadko raz na tydzień lub rzadziej

W sumie z tym mm też wygodnie bo szybko zrobić i mąż się nie boi zostać z Emi, taki plus. Podgrzewanie mojego jednak trochę trwało w tym podgrzewaczu a tak jest w nim cały czas butla z wodą .

Muszę chyba kupić cieńszy śpiworek bo dzisiaj w sypialni było i tak 19 stopni przy otwartym oknie (przed 20). Po zamknięciu odrazu 22… Jak mają być takie ciepłe dni to mi się mała ugotuje

🙋🏼‍♀️91 💁🏻‍♂️88
    💪🏻 starania od 2022r.
    🦋 Hashimoto

14.02.2024 ⏸️ 🥰

age.png
  • Hera098 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wiadomo, ja mam fazę niesamowitą na śpiworki😁 Do tej pory ceniłam sobie mocno śpiworki Babybaja (kupowałam z Vinted).
    Dzisiaj dotarły do mnie dwa uszyte przez Nuttelę. Chyba się nie obrazi jak zrobię jej tutaj reklamę - jej strona instagramiwa to zygzak.iem.
    Robi cudowne rzeczy.
    Teraz śpiworki to tylko od niej😁
    Dodam ich zdjęcia na czacie dopiero jak Laura zacznie je używać, więc pewnie za tydzień, bo mniej więcej tyle w jednym śpi, a właśnie ma na sobie narazie Babybaja.
    Cudowne wzory, cudowny materiał, super cena, super jakość.
    Kupiłam też ubranko, i jest przepiękne. Zdjęcie które umieściła na swojej stronie nie pokazuje jak ono jest śliczne w rzeczywistości. A materiał - o matko, wspaniały!
    Dodam zdjęcia te które Nutella zrobila (moich śpiworków i tego ciuszka):
    a5e88eb29cada.jpg

Jeśli Nutella się nie podda i będzie robiła dalej takie ciuchy i śpiworki na zamówienie, to zostanę wierną fanką i Laura będzie najlepiej ubranym dzieckiem w miasteczku, a potem w przedszkolu 😁 ciuchy jedyne w swoim rodzaju.
    Aczkolwiek wiadomo, że jak je uwali to mi się nie będzie to podobać, więc może takie perełki zachowam bardziej na spotkania rodzinne i wyjścia pod nadzorem, żeby nie wbiegła w nich w błoto😂

Miphuhiz, Alga_I, sernik_z_rodzynkami, Yggy, ver6ena, Malutka 35, Olaura lubią tę wiadomość

Ja 26, On 34
    PCOS, lekka IO,
    PAI - 4G/4G homo

26.01 - Beta 9,9😍

04.04 - CRL 7,27cm
    Łożysko przednia ściana
    16.05 - 340g⚖️
    Połówkowe ok, 32cm 😊
    02.07 - 1kg⚖️
    echo serca dobre
    17.09 - szpital, 3800g⚖️

event.png
  • Hera098 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aneta wrote:
    Ja chętnie dołączę do czasu jak jest gdzieś indziej. Kurde wcale nie mogłam wejść na forum, aż do teraz gdy dodałam miesiączkę 🙉🙉 to się nagle odblokowało

To napisz na mojego Insta wiadomość prywatną, że to Ty i chcesz dołączyć.
    Jestem na IG
    hera098_
    Zdjęcie profilowe takie samo jak tutaj mam.

aneta lubi tę wiadomość

Ja 26, On 34
    PCOS, lekka IO,
    PAI - 4G/4G homo

26.01 - Beta 9,9😍

04.04 - CRL 7,27cm
    Łożysko przednia ściana
    16.05 - 340g⚖️
    Połówkowe ok, 32cm 😊
    02.07 - 1kg⚖️
    echo serca dobre
    17.09 - szpital, 3800g⚖️

event.png
  • Miphuhiz Autorytet

Wysłany: 29 stycznia, 00:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    espoir wrote:
    Hera ale co ma mi dać, że ja sobie wpadnę, napisze co u mnie i wyjdę, jak nie będę w stanie nawet potem wyłapać czy ktoś mi coś odpisał na to?
    Mam takie same odczucia :(
    Teraz nie miałam w ogóle czasu na neta, bo byliśmy ze Starym chorzy i do tego w niedzielę mieliśmy chrzest. i co z tego że napisałam coś tam skoro nie mogłam odczytać odpowiedzi (o ile jakieś były, bo może nikogo to nie interesowało 🤡)
    ja niestety poza macierzyństwem mam jeszcze prace i bardzo ciezko mi cokolwiek nadrobic, nie mówiąc o odpisaniu komuś :/
    do dupy strasznie, bo nie mam innych dzieci i fajnie było poczytać, że ktoś ma tak samo jak ja albo poradzic się osób bardziej doświadczonych.

Ja ciągle jeszcze umieram , kaszle jak potrzaskana i jestem tak strasznie zmęczona że żyć mi się odechciewa. Byłam dzisiaj na spacerze 3h i mi nogi prawie odpadly. Ale korzystam z pogody, bo ma być potem zimno :/ na szczęście Młoda nic od nas nie złapała (oby tak dalej), ale jest strasznie marudna bo chyba jej żeby idą. Ja z tego zmęczenia nie mam cierpliwości i ona to odczuwa i nie chce spać jak ja usypiam. Jak ja usypia ojciec albo moja mama, to od razu zasypia snem sprawiedliwego. a ja się pie..ole z nią i 🍑. nie zaśnie :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia, 00:36

👩‍🦱84 - niewydolnosc przysadki (wtórna niewydolność tarczycy, nadnerczy, gonad)
    👨‍🦱85 wyniki siusiakowe OK. HLAC ❌

AMH -1,01 ->1,59
    Mutacja MTHFR 677C-T i PAI-1 4G ❌
    Kir AA ❌, białko S - 58% ❌
    Kariotypy OK, brak stanu zapalnego endometrium.

12.2021 cb 😭
    08.2023 start ivf
    30.08 transfer 3BB 💔😭

11.2023 II podejście do ivf
    ❄️❄️❄️ na zimowisku

05.02 transfer 4AA (accofil, intralipid, encorton, prograf, bryophyllum, acard, heparyna)
    5dpt - beta 24; 7dpt - beta 93; 9dpt - beta 214; 11 dpt - beta 600 22dpt mamy ♥️
    8tc - 1,72 cm 🐣
    21.08 - III prenatalne, zdrowa Amelka :)
    age.png
  • Anna_bella Autorytet

Wysłany: 29 stycznia, 03:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miphuhiz wrote:
    Mam takie same odczucia :(
    Teraz nie miałam w ogóle czasu na neta, bo byliśmy ze Starym chorzy i do tego w niedzielę mieliśmy chrzest. i co z tego że napisałam coś tam skoro nie mogłam odczytać odpowiedzi (o ile jakieś były, bo może nikogo to nie interesowało 🤡)
    ja niestety poza macierzyństwem mam jeszcze prace i bardzo ciezko mi cokolwiek nadrobic, nie mówiąc o odpisaniu komuś :/
    do dupy strasznie, bo nie mam innych dzieci i fajnie było poczytać, że ktoś ma tak samo jak ja albo poradzic się osób bardziej doświadczonych.

Ja ciągle jeszcze umieram , kaszle jak potrzaskana i jestem tak strasznie zmęczona że żyć mi się odechciewa. Byłam dzisiaj na spacerze 3h i mi nogi prawie odpadly. Ale korzystam z pogody, bo ma być potem zimno :/ na szczęście Młoda nic od nas nie złapała (oby tak dalej), ale jest strasznie marudna bo chyba jej żeby idą. Ja z tego zmęczenia nie mam cierpliwości i ona to odczuwa i nie chce spać jak ja usypiam. Jak ja usypia ojciec albo moja mama, to od razu zasypia snem sprawiedliwego. a ja się pie..ole z nią i 🍑. nie zaśnie :/

Ciekawe z tym usypianiem bo też tak czasem mamy. Mi się wydaje, że Emi czuje ode mnie mleko i kojarzy mnie z jedzeniem , a męża nie, dlatego czasem łatwiej jest mu ją ululać bo u niego na rękach nie myśli o cycku. Kilka razy tak było już , że ryk na cycku wieczorem i nie umiałam jej ukołysać, mąż przejął a ja poszłam zrobić butle. Wróciłam po minucie z butelką a ona już spała:p

Na czacie jedynie w nocy można nadrobić i poczytać. Chyba wszystkim dzieci śpią tylko moje się wybudza 😂

🙋🏼‍♀️91 💁🏻‍♂️88
    💪🏻 starania od 2022r.
    🦋 Hashimoto

14.02.2024 ⏸️ 🥰

age.png
  • Vam Autorytet

Wysłany: 29 stycznia, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna_bella wrote:
    Ciekawe z tym usypianiem bo też tak czasem mamy. Mi się wydaje, że Emi czuje ode mnie mleko i kojarzy mnie z jedzeniem , a męża nie, dlatego czasem łatwiej jest mu ją ululać bo u niego na rękach nie myśli o cycku. Kilka razy tak było już , że ryk na cycku wieczorem i nie umiałam jej ukołysać, mąż przejął a ja poszłam zrobić butle. Wróciłam po minucie z butelką a ona już spała:p

Na czacie jedynie w nocy można nadrobić i poczytać. Chyba wszystkim dzieci śpią tylko moje się wybudza 😂
    O kochana, moje też się budzi, ale ja w nocy nie biorę telefonu do ręki ostatnio 🤭

age.png

age.png

age.png
  • Alga_I Autorytet

Wysłany: 29 stycznia, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tym usypianiem mam identycznie - ja na piłce skacze 40 min żeby przymknęła choć jedną powiekę. Babcia ja 10 min ponosiła i nawet odłożyć do lozeczka się ją dało ... fakt ze na 20 min ale nadal...

age.png
  • Alga_I Autorytet

Wysłany: 29 stycznia, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vam wrote:
    O kochana, moje też się budzi, ale ja w nocy nie biorę telefonu do ręki ostatnio 🤭

Też się staram w nocy nie brać telefonu bo wtedy ja się wybudzam i nie mogę zasnąć

Vam, madzia_lena90 lubią tę wiadomość

age.png
  • Mila25 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też ostatnio jeden wielki brak czasu 😞 Już chyba przez to łapie doła.
    Co do karmienia to ja bardzo lubię karmić i przychodzi mi to z dużą łatwością. Tylko chciałabym też wyjść i nie martwić się czy będzie głodny ale boje się trochę, że będzie jak u Espoir jak mu dam butelkę.

Wczoraj byliśmy u fizjoterapeuty bo źle nam idzie leżenie na brzuchu i bardzo preferuje jedną stronę. Zalecila ćwiczenia i obserwacje. Powiedziała też, że wgl jej to ma do podcięcia wędzidełko. Miał już podcięte od razu po porodzie. Wiec teraz szukam dobrego laryngologa.

Jestem jakoś ostatnia bardzo zmęczona tym macierzyństwem.
    Dziś z pomocą przybywa moja ciocia która w sumie traktuje mnie trochę jak córkę. Dzwoniła na kamerce i chyba widziała, że jestem zmęczona 🙈

Nutella masz talent 😍

Co do czatu to czasem coś poczytam i napiszę ale tempo jest za szybkie 🤣

Ja też w nocy nie dotykam telefonu bo później nie mogę zasnąć. A jak Antek zasypia o 23 to jestem tak szczęśliwa, że zasnęła bym na stojąca i byle gdzie 🤣

Hera098, Vam lubią tę wiadomość

06.2021r. Syn 💙
    11.02.2024r. II Kreski
    24.02.2024r. Potwierdzenie ciąży przez lekarza
    10.04.2024r. Prenatalne ❤️
    13.05.2024r. Będzie synek 💙
‹‹ 1123 1124 1125 1126 1127 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ