X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październik 2024
Odpowiedz

Październik 2024

Oceń ten wątek:
  • Malutka 35 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie to samo i pcha te paluchy do buzi 🤭

strzyga , Vam lubią tę wiadomość

age.png
  • Vam Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Neta u nas nie ma refluksu ale przez tą ślinę w każdym pomieszczeniu mam pieluchy tetrowe do wycierania no sajgon 😁

Dzisiejsza noc była byle jaka co chwilę się budziła s jak zasypiała to pchała palce do geby i ja spać nie mogłam. W dzień ostatnio jest bardziej marudna, ciężko panienkę zabawić. Potrafi pięknie gadać i się śmiać s za moment próbuje odwrócić się na brzuch i wrzask 🙆

age.png

age.png

age.png
  • Hera098 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakby któraś była ciekawa i pamiętała, to na pierwszej stronie Marta.R uaktualniła swoje konto. U niej wszystko w porządku, wstawiła na profilowe zdjęcie swojego Nikodema, urodziła go 27 września 🥰
    Nie wiem jak Wy, ale ja się zżyłam z Wami wszystkimi, także lubię zaglądać co u każdej z Was, choć się nie odzywają niektore😜
    Czekamy jeszcze na jakieś wieści od TynciaQ94.

*Karos31 wpadasz tu czasem?
    *Eeemakarena jak tam się czujesz w ciąży? Wszystko w porządku u Ciebie i maleństwa?
    *Maa_dzik, jak się czujesz? Staracie się o kolejne maleństwo?

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 14:34

Katka123, Alga_I, Neta lubią tę wiadomość

Ja 26, On 34
    PCOS, lekka IO,
    MTHFR A1298C - A/C hetero
    PAI - 4G/4G homo

26.01 - Beta 9,9😍
    07.02 - USG (2,5tyg leżeć, bo pęcherzyk nisko ułożony)
    24.02 - CRL 8,3mm bobasa + mikroserduszko❤️
    11.03 - CRL 2,75cm i serce 175😍

Wyniki Nifty, niskie ryzyka, córcia Laura👶🏻🩷

04.04 - CRL 7,27cm
    Łożysko przednia ściana
    19.04 - CRL 9,5cm, ⚖️160g
    02.05 - wyczułam pierwsze ruchy👣❤️
    16.05 - 340g⚖️
    Połówkowe ok, 32cm 😊
    02.07 - 1kg⚖️
    echo serca dobre
    17.09 - szpital, 3800g⚖️

20.09 - cesarka, 3530g Szczęścia❤️

event.png
‹‹ 1119 1120 1121 1122 1123
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ