X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październik 2024
Odpowiedz

Październik 2024

Oceń ten wątek:
  • PePePe Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna_bella wrote:
    Mogę Ci wysłać filmiki z przyjaznej pielęgnacji jakie dostałam od nich tylko musiałabyś mnie zaakceptować jako przyjaciółkę . Albo podasz maila . Więc staramy się wdrażać tą pielęgnację a do tego codziennie ćwiczenia od fizjo, ale to chyba lepiej żeby fizjoterapeuta dobrał ćwiczenia indywidualnie bo różnie może być u każdego dzieciątka :)

Katka jeszcze sobie pomyślałam, że może go uczula płyn którym myjesz albo ta mata na której leży? Zrezygnujcie z leżenia na niej na parę dni i zobaczysz

Wiadomo. Maly jest rehabilitowany metoda Vojty. 2 x w tyg mamy fizjo plus cwiczymy w domu. Ciekawa bylam jaka metode u Was zastosowano i z jaka czestotliwoscia chodzicie do fizjo.

• sundari86 Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Espoir rozumiem Cię l i trzymam kciuki za to że jednak Amelka powróci do kp.

Kasia111 udało Ci się dotrzeć na Core Fitness na Aktywną mamę?

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 18:51

• Katka123 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna_bella wrote:
    Katka jeszcze sobie pomyślałam, że może go uczula płyn którym myjesz albo ta mata na której leży? Zrezygnujcie z leżenia na niej na parę dni i zobaczysz

Też nad tym myślałam - chociaż przy płynie do kąpieli byłyby też krostki na innych częściach ciała. Tutaj jest to bardziej na tym policzku, na którym leży na macie - no czasami ośliniony bo wkłada ręce do buzi jak sue zmęczy tym leżeniem na brzuchu ...
    Może faktycznie spróbuję bez maty kilka dni albo podłożę taki podkład z przylepcami żeby się nie suwał.

U nas dla odmiany osłabione napięcie mięśniowe. Mamy nawet skierowanie na fizjo na NFZ ale wiadomo jak to z terminami:(
    Na razie chodzimy prywatnie, ale z NFZ też skorzystam jak już dostaniemy termin. Zawsze się przyda 😉

‹‹ 1118 1119 1120 1121 1122
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ