Październik 2024
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa musiałam trochę odespać ten stres cały 🫣.. jak mąż odda mi laptopa , to wstawię fotki..
Co do imienia to myślałam wcześniej nad Gniewkiem i po dzisiejszym odwróceniem się tyłkiem do nas najbardziej pasuje 🤣
Ja mam ogólnie duże piersi i mam nadzieję, że nie urosną mi bardzo, bo przecież ja tego nie udźwignę.. 😉 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyYggy wrote:_ine co z Tobą? Pojedziesz do szpitala?
_strzyga a jak Twoje samopoczucie?
Już wszystkie prenatalne na dziś zakończone? 🤗
_mewa mnie też dziś drzemki dopadają na stojaco, łączę się w bólu 💪😴 nie mierzyłam ciśnienia, ale sądząc po aktywności i uczuciu niemocy, to szału ni ma.
Samopoczucie dobre ☺️ dziękuję że pytasz ❤️ coś podjadam pije soki pomarańczowe i póki co nie wymiotuję.. 😉Yggy lubi tę wiadomość
-
Yggy wrote:
Już wszystkie prenatalne na dziś zakończone? 🤗Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2024, 17:41
Yggy, strzyga, Nera lubią tę wiadomość
-
_nie to może faktycznie to przez ten stres organizm tak reaguje. Będzie dobrze ❤️
Strzyga- bardzo ładne imię 🥰 a teściowa się nie przejmuj, chociaż nie rozumiem zachowań takich ludzi..
Co do piersi to akurat ja mam od zawsze miseczkę B także malutkie i trochę się zaokrągliły jak narazie ale nie ma źle 😁strzyga, _ine lubią tę wiadomość
👧32 👦33
Starania od 2021
Naturalny cud ❤️
⏸️26.01.2024
27.03.24 - usg prenatalne 🥰 CRL 5,88cm
22.05.24 - połówkowe wielowadzie rozwojowe
08.06.24 - 22+6 Aniołek 👼 😞
-
Marta1993 wrote:Ja dziś rano ledwo co wstałam, tak głowa bolała, co jest u mnie rzadkim zjawiskiem... A potem spałam po poludniu ze 2 godziny 🙈 także może rzeczywiście pogoda na jakiś wpływ na te nasze samopoczucia... 🤔
No mi się też wydaje, że to może być przez tą pogodę.. masakra ja się dziś nadaje tylko do leżanka w łóżku jeszcze tak jak wspomniałam normalnie od tego mi się nie dobrze robi.. tabletek ani nie biorę bo wiem, że paracetamol mi nic a nic nie pomoże. Rozmyślałam jeszcze czy na jakiś spacer się nie wybrać ale przy takiej pogodzie to dużo osób pali w piecu więc te powietrze wokół mnie wcale też nie będzie taki świeże o rzeźskie 😜Marta1993 lubi tę wiadomość
👧32 👦33
Starania od 2021
Naturalny cud ❤️
⏸️26.01.2024
27.03.24 - usg prenatalne 🥰 CRL 5,88cm
22.05.24 - połówkowe wielowadzie rozwojowe
08.06.24 - 22+6 Aniołek 👼 😞
-
strzyga wrote:Aaa no i z nowin powiem, że moja teściowa nie cieszy się z chłopca.. ogólnie mam to w dupie, ale jeszcze takiego paskudnego gbura nie znałam 😑
Co za babsko 😤 zamiast cieszyć się ,że wnuczek zdrowy to będzie mieć jakieś pretensje,że to nie dziewczynka. Nie przejmuj się ,nie ma czym i przede wszystkim nie ma KIM!strzyga, Hera098 lubią tę wiadomość
02.2015 - 🩷🤱
11.2023 - 14 tydz 🩵💔 Trisomia 18
06.2024 - 23 tydz 🩷💔 Rozszczep kręgosłupa, wielowadzie. -
Gratuluję pozytywnych wieści z ostatnich wizyt ☺️
Przez ostatnie dni nie miałam czasu regularnie włączać się w dyskusję, ale od jutra będę na zwolnieniu, więc będę na bieżąco. Jutro mam też prenatalne, oczywiście już stresik mnie dopadł.
_ine, to pewnie faktycznie stres, nie wyrzucaj sobie, że nie zrobiłaś wcześniej NIFTY, nie mogłaś przewidzieć, że Pappa nie da jasności. Na pewno będzie dobrze ☺️
strzyga bardzo współczuję wymiotów 😔 Dobrze, że w szpitalu Ci pomogli i na razie jest stabilnie, oby już tylko ku lepszemu 🙂
Kasia111 kciuki za pozytywny wynik Sanco 🤞
Ja od początku ciąży przytyłam 3,5 kg mimo mdłości i wymiotów (startowałam z wagą 51 kg i 165 cm wzrostu). W poprzedniej ciąży przytyłam 27 kg i bardzo boję się powtórki_ine, Hera098, Kasia111 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa mam to naprawdę w dupsku.. ale gdzieś tam na początku w środku zrobiło się przykro..
Dziewczyny , a czy z tą moją T21 JEST OK? bo ja już nie wiem czy lekarz mówiłpewnie mówił, ale w mojej głowie było milion myśli na minutę
url=https://zapodaj.net/plik-zUB0OH2sYH]https://zapodaj.net/plik-zUB0OH2sYH[/url]
@MASZONKU, CZEKAMY NA WIEŚCI!!Nera lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny