X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październik 2024
Odpowiedz

Październik 2024

Oceń ten wątek:
  • Malutka 35 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    strzyga wrote:
    Malutka 35, stosuję BioGaia, większość położnych go zaleca ;)

Dziękuję ;)

strzyga lubi tę wiadomość

preg.png
  • Lila92 Znajoma

Wysłany: Dzisiaj, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluję wszystkim Mamom i ich Maluszkom z wątku. Też na raty nadrabiałam wiadomości. U nas trudne noce, w dzień bez większych problemów. Mąż jest wielkim wsparciem, będzie z nami jeszcze w przyszłym tygodniu.
    Dzisiaj była u nas położna- twierdzi że mam uważać na dietę, bo od niej prawdopodobnie mała miała ból brzuszka.
    Byliśmy też na patronażu u lekarki- ta z kolei twierdzi że można jeść wszystko z umiarem tylko uważać na zwykłe mleko krowie, a jogurty i kefir można jeść 🤔
    Starsze pokolenie każe mi pić dużo mleka i kakao.
    Weź bądź człowieku mądry, z każdej strony inna opinia. Niby wiem, że nie ma diety matki karmiącej, ale jak dziecko się pręży i płacze, to zaczynam wątpić we wszystko.

19.06.2024 połówkowe, dziewczynka 420 g 💗
    26.08.2024 badanie III trym. na NFZ 1500 g dziewczynki
  • espoir Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w ogóle jak Mała była przeziębiona to kupiliśmy nosiboo pro, bo się bałam, że trafię z nią do szpitala i nie będę miała jak jej gili wyciągać. cena masakra, ale mówię no trudno.
    i powiem Wam szczerze, że dla mnie to w sumie jak katarek. hałas taki sam jak odkurzacza, ciągnie tak samo, cena kosmos... jedyna przewaga to taka, że właśnie to można zabrać gdzieś na wakacje (chociaż liczyłam że będzie mniejszy) czy do szpitala, bo wiadomo, że odkurzacza nie wezmę ze sobą...
    ale tak to przesadzili z cena porównując do katarka.

💛 12.2015 🧒
    🧡 09.2017 🧒
    ❤️ 05.2019 🧒
    💜 06.2021 🧒
    🩵 12.2022 🧒
    🩷 10.2024 👧
‹‹ 988 989 990 991 992
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ