PAŹDZIERNIK 2026 🍃💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, które będą rodzić w Krakowie - zastanawiałyście się już na wyborem szpitala?
Ja zastanawiam się nad Siemiradzkiego, na pewno jeszcze wybiorę się tam na dni otwarte. -
snieżka wrote:Dziewczyny, które będą rodzić w Krakowie - zastanawiałyście się już na wyborem szpitala?
Ja zastanawiam się nad Siemiradzkiego, na pewno jeszcze wybiorę się tam na dni otwarte.
Moja przyjaciółka tam rodziła miesiąc temu i była zadowolona.
Niecierpliwa2, snieżka lubią tę wiadomość
02.25 cb💔
10.25 cb💔
✅kariotypy, regularna owulacja, poziomy witamin i minerałów, homocysteina, kortyzol, nadnercza, hormony, ferrytyna, krzywa cukrowa, wykluczona celiakia, wykluczona trombofilia, AMH 3,47 💕
🚩insulina, ANA1 1:640 (bez choroby autoimmunologicznej), kir AA, MTHFR, cd138 5/10
II 12.02.26
18.02.26 - 2,8 mm Sezamka
03.03.26 - mamy serduszko❤️
26.03.26 - 2,77 cm bobaska
[/url]
Jestem dobrej myśli 🙏💖 -
snieżka wrote:Dziewczyny, które będą rodzić w Krakowie - zastanawiałyście się już na wyborem szpitala?
Ja zastanawiam się nad Siemiradzkiego, na pewno jeszcze wybiorę się tam na dni otwarte.
Wśród znajomych króluje Ujastek, więc rozważam tam albo właśnie na Siemiradzkiego, ale też pewnie zdecydujemy po dniach otwartych. Moja lekarka współpracuje z Ujastkiem, więc to też jakiś argument.
snieżka lubi tę wiadomość
-
Niecierpliwa gratulacje 🥳.
Dziewczyny co myślicie by poprosić Tatlo by skopiowała mój post z pierwszej strony albo usunęła swój by szybciej można było się dostać do naszego terminarza?
Jak coś to mogę prowadzić ten nasz kalendarz do końca bo jest to mniej uciążliwe niż myślałam 🙂
Niecierpliwa2, Martit, Talto109_, snieżka lubią tę wiadomość
-
Ninia wrote:Niecierpliwa gratulacje 🥳.
Dziewczyny co myślicie by poprosić Tatlo by skopiowała mój post z pierwszej strony albo usunęła swój by szybciej można było się dostać do naszego terminarza?
Jak coś to mogę prowadzić ten nasz kalendarz do końca bo jest to mniej uciążliwe niż myślałam 🙂
Dziękuję ❤️
Byłoby super, bo są tam dwa takie "tasiemce". Dzięki, że się tego podejmujesz!
-
Na pewno na Żeromskiego- rodziłam tam dwa razy, trafiłam na cudowną położną i przy drugim porodzie już była moją prywatną.
Siostry mają po 3 dzieci, pierwsze porody na ujastku i już tam wracać nie chciały, potem Żeromski i zadowolone:)
O siemieradzkim nic nie wiem, więc nie mogę doradzić.
Na Żeromskiego tylko część patologi ciąży jest no dość patologiczna i tam wrócić nigdy nie chcę.
snieżka lubi tę wiadomość
-
Ninia wrote:Niecierpliwa gratulacje 🥳.
Jeśli masz ochotę się podjąć tego zadania ❤️❤️
Usunęłam, jeszcze parę postów żeby szybciej było się dostać. Ja narazie mam trochę więcej czasu tracę się ogarnęło z remontami, sle jak widzę kalendarz w pracy na wakacje to już wiem że znowu nie byłabym zbyt dyspozycyjna 😅😓
Zdrowych wesołych świąt kochane 🐣❤️ duuuzo spokoju 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 10:18
🧑32
🧒26
🐶5
06.2024 start starań
03.2025 Torbiel endometrialna
08.2025
Zmiana lekarza i kliniki na klinikę Bocian
stwierdzona endometrioza IV stopnia
AMH 3,7
09.2025 Ciężka laparoskopia Usunięcie torbieli oraz zrostów na jajnikach, zrostów w jajowodach, jelitach, splocie pochwowo odbytniczym, uwolnienie z zrostów mięśni miednicy i krzyża
15.01.2026
AMH 1,3
USG pęcherzy widoczny
pierwszy cykl stymulowany zastrzykiem ovitrelle
Duphaston 2x10
27.01.2026 beta 34,9 progesteron 28 ❤️
29.01.2026 beta 115
01.02.2026 beta 415
03.02.2026 beta 975 progesteron 22,73 TSH 1,677

-
Cześć, przeczytałam Wasze historie i wszystkie bez wyjątku jesteście niesamowitymi kobietami! 🥹
Niecierpliwa, gratuluję dobrych wyników i syneczka
no i ja też miałam AFP, które wszystko mi powyżej normy, a jak człowiek widzi coś, co jest nazwane markerem nowotworowym powyżej normy, dostaje palpitacji serca. Na szczęście nasza lekarka prowadząca nam to wyjaśniła i już jestem spokojna 
Ja znów dziś wstałam o 5:30, przez to wieczorem jestem kiepską towarzyszką dla męża: on odpala film, a ja śpię po 10 minutach 🫠
Dobrego świątecznego czasu! Trzymam kciuki za wszystkie z Was przekazujące nowiny, niech Wasi bliscy zaleją Was życzliwością 🫶🏻 -
A ogólnie pytanko czy któraś też ma takie bóle głowy ostatnio? Czytałam że mogą to być napięciowe bóle głowy. Boli mnie cała potylica i bez paracetamolu nie jestem w stanie funkcjonować. Dziś od 1 do 5:30 przez ból nie mogłam spać🧑32
🧒26
🐶5
06.2024 start starań
03.2025 Torbiel endometrialna
08.2025
Zmiana lekarza i kliniki na klinikę Bocian
stwierdzona endometrioza IV stopnia
AMH 3,7
09.2025 Ciężka laparoskopia Usunięcie torbieli oraz zrostów na jajnikach, zrostów w jajowodach, jelitach, splocie pochwowo odbytniczym, uwolnienie z zrostów mięśni miednicy i krzyża
15.01.2026
AMH 1,3
USG pęcherzy widoczny
pierwszy cykl stymulowany zastrzykiem ovitrelle
Duphaston 2x10
27.01.2026 beta 34,9 progesteron 28 ❤️
29.01.2026 beta 115
01.02.2026 beta 415
03.02.2026 beta 975 progesteron 22,73 TSH 1,677

-
Ninia mi możesz wpisać Emilka lub Heniek 🙂
ja też Was bardzo podziwiam, że to udzwignęłyście, bo ja już koło roku starań mam duży kryzys zawsze... jesteście mega silne babeczki ❤️ -