PAŹDZIERNIK 2026 🍃💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Temat wagi ogólnie jest delikatny i lekarze powinni nauczyć się odpowiedniego empatycznego reagowania nawet jeżeli uważają, że przyrost może być zbyt duży.
U mnie obecnie ok. 6-7kg na plusie. Niemniej mało się będę ruszać, więc nie zdziwię się jak ta waga będzie dynamicznie przeć do przodu. W każdym razie nie jest to dla mnie najważniejsze.
Ja po wczorajszej wizycie u mojej Pani doktor jestem uspokojona, choć troszkę z dystansem obecnie podchodzę do pozytywnych wieści.
Według jej analizy badań nie miałam żadnej infekcji wewnątrzmacicznej, a IL-6 wzrosło przez skracającą się szyjkę. Antybiotyk został według jej słów zastosowany oslonowo.
Ja obecnie po antybiotyku czy też po samym pobycie w szpitalu zmagam się z drożdżakami i dostałam do zastosowania krem pimafucin i dopochwowo fluomizin.
U bobasa wszystko w porządku i to mnie cieszy najbardziej.
Samych dobrych wieści dziewczyny 🤞🏻
A co do szyjki to przy tendencji do skracania warto sprawdzać ja co tydzień. Lepiej nie ryzykować. Ja z tym szwem czuję się dużo pewniej, a i tak dużo myślę o tej szyjce i będę naciskać w poradni na wizyty co tydzień lub dwa.Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 05:46
-